הקורבן השבועי!

יערולה13

New member
הקורבן השבועי!../images/Emo13.gif

והקורבן שלנו להשבוע היא/הוא... חלי!
בקיצור, הפעם תשאלו שאלות לא כמו בפעמים הקודמות! בהצלחה

יערולה13

New member
אני ישאל../images/Emo9.gif

אז, מה קורה? איך בביצפר? מה היה המבחן האחרון שלך? מה היה הדבר האחרון שקנית? מי היה הבנאדם האחרון שראית? מי היה האחרון שחיבקת?
את שמחה שאת הקורבן השבועי? את מפחדת משפריריות? ומג'וקים? מה היה הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? מה הייתה הפרסומת האחרונה שראית? אזה שיר מתנגן אצלך עכשיו? של מי היה ההופעה האחרונה שראית? אני נוסעת יום ראשון לטיול שנתי לשלושה ימים יש הצעות למה להביא?
ביייי

helush716

New member
../images/Emo140.gifהיי there

אז, מה קורה? עייפה. מאוד. איך בביצפר? אחלה. חוץ מהמורה לתנ"ך שעושה לי אבל. מה היה המבחן האחרון שלך? ערבית, ביום שני. מחר יש מבחן גדול מאוד בהיסטוריה, קצת לפני מתכונת. אבל די, מספיק, אני לא יכולה ללמוד יותר. מה שאני לא זוכרת - חבל
מה היה הדבר האחרון שקנית? בסופר נחשב?
מי היה הבנאדם האחרון שראית? אמא
מי היה האחרון שחיבקת? אמא את שמחה שאת הקורבן השבועי? מאוד
את מפחדת משפריריות? יאפ ומג'וקים? אפילו עוד יותר. אני וחרקים, מעופפים, זוחלים.. לא הולכים טוב יחד. אין לי בעיה אבל עם נחשים ושאר החיות. נחש זה חיה מגניבה
בייחוד כשמצטלמים איתה כשהיא תלויה מאחורה P= מה היה הדבר האחרון שראית בטלוויזיה? "מישהו שלרוץ איתו" - מאחורי הקלעים מה הייתה הפרסומת האחרונה שראית? זאתי עם השיר "רותי תקני בדיוטי" משהו כזה לא?
אזה שיר מתנגן אצלך עכשיו? three days grace - Riot של מי היה ההופעה האחרונה שראית? של להקה של ידידים שלי.. בערב להקות. אני מתה על הערבי להקות האלה. הם לא ממש מוצלחים אבל פוגשים את כולם ושמח מאוד. או כמו שאני וחברה שלי קוראות לזה: אחלה אנשים - חרא מוזיקה
אבל המוזיקה דווקא בסדר
אני נוסעת יום ראשון לטיול שנתי לשלושה ימים יש הצעות למה להביא? יאפ קודם כל - אייפוד, אמפי - לרגעים כאלה שבא לך אולי להתנתק מכולם ולשמוע שירים שאת אוהבת. חטיפים
ממ.. אם מותר לכם לבוא בלי תלבושת בי"ס תנצלי את זה לבוא עם איזו חולצה מגניבה שיש לך
המון המון מצב רוח [אני תמיד אומרת את זה.
] תקפידי לשתות הרבה אחרת תתייבשי ויהיו לך כאבי ראש שיהרסו לך את כל הטיול ו.. כנ"ל לגבי אוכל. תזהרי משטויות שלא תרגישי רע אחר כך. [טפו טפו טפו
] ו..זהו.. תהני המוןןןןן
ביייי

יערולה13

New member
גם לי יש מחר מבחן בהיסטוריה../images/Emo7.gif

|"את מפחדת משפריריות? יאפ ומג'וקים? אפילו עוד יותר. אני וחרקים, מעופפים, זוחלים.. לא הולכים טוב יחד. אין לי בעיה אבל עם נחשים ושאר החיות. נחש זה חיה מגניבה בייחוד כשמצטלמים איתה כשהיא תלויה מאחורה P= "| גם אני ככה!

Maddie

New member
Hey you!../images/Emo185.gif

היי
אני זוכרת לך את החפירה בקורבן השבועי שלי!
אז...מה נשמע? איך עבר עלייך היום? נתחיל בשאלות חופרות..אוקיי? צבע אהוב? צבע שנוא? חנות מועדפת? ברגר קינג או מק'דונלדס? חטיבת ביניים או יסודי? שיר שחרשת עליו השבוע: להקה שחרשת עליה השבוע: מסנג'ר או אייסיקיו? פאנטה או קולה? ספרייט או קולה? אז איזה שיעור עדיף, מתמטיקה או אנגלית? איזה צבע החדר שלך? יש לך פירסינגים? קעקועים? את משתמשת בוזלין? ובלובלו? כמה ל,ו ו-ב יש במילה אחת הא?XD את אוהבת לצייר? ולרקוד? ולשיר? מה את אוהבת לעשות? תני רשימה של חברות שלך ולהקות וזמרים וזמרות יש לך בלוג? יש לך פלאפון? איזה? מה עדיף, סלקום או אורנג'? מה עדיף, נוקיה או סוני אריקסון? את אוהבת לקרוא? את אוהבת לישון? אני חופרת לך? בקטנה. תני משפט לחיים. כמה זוגות נעליים יש לך? איזה את הכי אוהבת? איזה מהדיסקים שלך הכי אהוב עלייך? את אוהבת לכתוב? את אוהבת לשמוע מוזיקה? איזה במיוחד? את אוהבת אימואים? את בעד תוויות? אני לא. כן, אני יודעת שאימו זו תווית, והרגע כתבתי אימו. אבל זה לא אומר שזה מוצא חן בעיניי. מה את מחפשת בבחור? מה הדבר הראשון שאת שמה לב אליו בבחור? מאמינה באהבה ממבט ראשון? ובטארוט? ובגורל? ובמזל? ובאלוהים? ובפיות? ושדונים כאלה חמודים עם אוזניים מוחדדות וזהב בקצה הקשת? איזה אמונות תפלות יש לך? יש לי חברה שמאמינה שאם אני אדרוך עליה בטעו, והיא לא תדרוך עליי חזרה - נריב. יש לי עוד חברה שמאמינה שאם נעבור בשני צדדים שונים של העמוד - נריב. נכון טיפשי? אני מאמינה בחתול שחור. עוד יותר טיפשי נכון? איזה תיק בי"ס יש לך? מה את לובשת? בא לך לעלות אליי לקפה?*גבות גבות* מי מחברי הפורום הכי חמוד? מי הכי מצחיק? מי הכי כאפה? מי הכי מעצבן? מי הכי פחות מגיב? מי מציף? מי הכי פעיל? איזה סדרות את רואה בטלוויזיה? את רואה אלופים של החיים?
איש משפחה? השרדות? סופרני המגניבה הזאת? את אוהבת את דודה שולמן?! [פשוט תגידי כן
] היה לך קורבן נעים? עוד לא סיימתי איתך. מחר אני אחזור.מועחעחחעחעחעחחע לילה טוב.

helush716

New member
אני חייבת להבין איך מדגישים ../images/Emo9.gif

היי היי
אני זוכרת לך את החפירה בקורבן השבועי שלי! טוב מאוד
אז...מה נשמע? בסדר. יוצא לי עשן מהאוזניים מהיסטוריה
איך עבר עלייך היום? על הפנים. תודה ששאלת
נתחיל בשאלות חופרות..אוקיי? בכייף
צבע אהוב? כחול [כמה בנאלי
] צבע שנוא? לבן. אוחח כמה שאני שונאת את הצבע הזה
חנות מועדפת? FOX, פול אנד בר, קסטרו, "בננות" [אני נוסעת עד רחובות בשבילה
] וממ.. כל הרשתות האחרות.. בגדי רוק ופאנק סטייל ריבולבר זה טוב
ברגר קינג או מק'דונלדס? אף אחד למען האמת
הידעת שמק'דונלדס תורמים כסף לארגונים ערביים? באמת. אני אוהבת המבורגרים וכו' במסעדות שהבשר הוא קצת יותר טוב
אבל אם כבר אז מק'. חטיבת ביניים או יסודי? חטיבת ביניים כל הדרך. שיר שחרשת עליו השבוע: האמת שיש לי איזה קטע כזה עם "מוניקה סקס" עכשיו.. אז אני אומר שהם. אבל חוץ מהם..מ.. three days grace - gone forever וקצת כריסטינה אגילרה כי היא באמת אלופה
להקה שחרשת עליה השבוע: מוניקה
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. זה מצחיק. כי בהתחלה לא הסתדרתי עם המסנג'ר בכלל והתעקשתי על אייסיקיו וכשלמדתי להסתדר איתו ניסיתי להעביר את הרשימה שלי למסנג'ר הכי מהר שאפשר בשביל לסגור אותו. אייסיקיו זה נוראי
פאנטה או קולה? קולה
ספרייט או קולה?קולה
אז איזה שיעור עדיף, מתמטיקה או אנגלית? הוו א-נ-ג-ל-י-ת
אני אוהבת את השפה הזאת כ"כ כ"כ. אני לא מסתדרת עם מתמטיקה בכלל.. האמת שגיאומטריה אני ממש אוהבת אבל אם מחפשים איך לענות אותי תביאו לפתור תרגיל באלגברה.
איזה צבע החדר שלך? קרם יש לך פירסינגים? ממ.. לא.. רק חורים באוזניים. בא לי אחד בשפה אבל
קעקועים? נופ את משתמשת בוזלין? על בסיס קבוע. ממ.. זה נעים על השפתיים וזה גם מבריק אז אני מורחת אותו על תקן שפתון לבי"ס
ובלובלו? יאפ, גם. כמה ל,ו ו-ב יש במילה אחת הא?XD כן אה?
את אוהבת לצייר? כן אבל אני לא טובה בזה. אני צובעת גבס ממש ממש טוב
ולרקוד? מאוד ולשיר? גם מה את אוהבת לעשות? לכתוב לכתוב לכתוב. שירים, סיפורים, שטויות - הכול. מוזיקה היא על תקן תפקוד אצלי. אם עובר יום שהאייפוד שלי לא נדלק לפחות פעמיים כנראה שהתחרפנתי
ולאכול. אני ממש אוהבת לאכול. אני אוהבת גם לדבר על אוכל
ו.. להיות עם חברים. ולקרוא ספרים [זה היה צריך להיות בראש הרשימה דרך אגב
] תני רשימה של חברות שלך אוקיי: רוית, ענת, מור, בר, רותם, דניאל, דין, לידר, יפעת, נופר, שני.. וזה ממשיך.. אבל הראשונה היא הכי הכי קרובה
ולהקות זה ייקח לי שעות נוי
וזמרים גם וזמרות וגם ממ.. במייספייס שלי יש חלק
יש לך בלוג? היה. היה נחמד. יש לך פלאפון? כן. שונאת אותו. איזה? מי יודע? חח.. משהו של סמסונג? מה עדיף, סלקום או אורנג'? לא מדבר אלי מה עדיף, נוקיה או סוני אריקסון? כנ"ל

helush716

New member
המשך ../images/Emo9.gif

את אוהבת לקרוא? מ=א=ו=ד את אוהבת לישון? יאפ אני חופרת לך? כן. אבל זה כייף
בקטנה. תני משפט לחיים. וואו. אוקיי הנה כמה: "הדבר החשוב ביותר בחיים הוא ללמוד כיצד לתת אהבה, וכיצד לאפשר לה להכנס" "אהבו זה את זה, אחרת תיעלמו" "בתחילת החיים כשאנחנו תינוקות, אנחנו זקוקים לאחרים כדי לשרוד. ובסוף החיים כשהמצב חוזר לקדמותו, אנחנו שוב זקוקים לאחרים כדי לשרוד. הסוד הוא - שגם בין לבין אנחנו זקוקים לאחרים". כולם לקוחים מספר מדהים שאני מאוד אוהבת ואני ממליצה עליו לכולם "ימי שלישי עם מורי". אם לא תבכו כל הספר אז לפחות תצאו עם שיעור חשוב מאוד לחיים. כמה זוגות נעליים יש לך? יותר מ-12 זה בטוח
איזה את הכי אוהבת? ממ.. יש לי וואנס משבצות, אמנם מזוייפות
אבל הן הכי נוחות לי והולכות עם כל בגד
איזה מהדיסקים שלך הכי אהוב עלייך? האלבום האחרון של סאם 41 ושל ניק לאשיי
את אוהבת לכתוב? יותר מכל דבר אחר בעולם את אוהבת לשמוע מוזיקה? בדיקת תפקוד זוכרת?
איזה במיוחד? רוק, פופ, פופ-רוק, פופ-פאנק, פאנק-רוק, היפ-הופ, אר.אן.בי וקצת ראפ, טרנסים ומוזיקה שחורה, ורוק ישראלי, וג'אז וכו' נסכם על הכול חוץ ממזרחית, דיכאון וחבריהם?
את אוהבת אימואים? לא יודעת אם אני אוהבת אותם במיוחד אלב אין לי בעיה איתם את בעד תוויות? הכוונה ללקטלג אנשים? אם כן אז ממש לא. אני לא. כן, אני יודעת שאימו זו תווית, והרגע כתבתי אימו. אבל זה לא אומר שזה מוצא חן בעיניי. אני מאמינה
מה את מחפשת בבחור? ממ.. אני חייבת לומר שמשום מה וואנס [נקרא לזה לצורך העניין נעליים בסגנון של וואנס ונעלים רחבות כי במקום אחר חשבו שהתכוונתי לחבר המסויימת של נעלים ומותגים
] ומכנסיים שלא יושבים בדיוק אלא נופלים קצת למטה ממש אבל ממש עושים לי את זה
ממ.. קודם כל שבן אדם יהיה בוגר וידע לכבד אנשים אחרים חוץ מהבחורה שהוא יוצא איתה. שתהיה לו דרך ארץ. שיידע להגדיר לעצמו את הכיוון שבו הוא הולך. שיידע להנות מהדברים הקטנים שעושים את ההבדל ולא מהדברים הגדולים שנעשים רק בשביל לציין איזושהי אמירה [מתנות יקרות וכו'] שיהיה אמוציונלי, זה חשוב. ו.. ממ.. לא יודעת.. מספיק לא?
[נראה לי שבסוף מי שיצאה חופרת היא אני
מצטערת
] מה הדבר הראשון שאת שמה לב אליו בבחור? המכנסיים והנעליים
ו.. שפתיים
מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא חושבת. ובטארוט? כן. סוג של ובגורל? לא בגורל. אבל אני מאמינה שפועלת בעולם הזה איזושהי אנרגיה שאנחנו אלו שמאזנים אותה והיא זאתי שמושכת אותנו לאנשים מסויימים. נשמע מסובך? גם לי
ובמזל? לא מזל. אנרגיות. תת-מודע. ובאלוהים? לא ובפיות? פיית שיניים. עד שתפסתי את אמא על חם
ושדונים כאלה חמודים עם אוזניים מוחדדות וזהב בקצה הקשת? נופ
איזה אמונות תפלות יש לך? ממ.. בעיקון אין לי אפילו לא אחת. אני אני נוהגת להקיש חזק טפו טפו טפו בכל פעם שעוברת לי בראש מחשבה רעה על משהו. היו לי פעם כמה צמידים על היד ובאותה תקופה היולי גם מאיות בציונים כל הזמן אז לא הורדתי אותם מפחד שזה ישנה את המזל שלי. שטויות
יש לי חברה שמאמינה שאם אני אדרוך עליה בטעו, והיא לא תדרוך עליי חזרה - נריב. נאא יש לי עוד חברה שמאמינה שאם נעבור בשני צדדים שונים של העמוד - נריב. יש לי חברה שרבה איתי שעה על זה שאני ארדוך עליה בחזרה. נכון טיפשי? אפשר לומר, אבל היי, כל אחד לעצמו אני מאמינה בחתול שחור. האמת שאני לא, אבל אני אומרת טפו טפו טפו כשאני רואה אחד, כנראה מתוך הרגל. עוד יותר טיפשי נכון? לא הייתי אומרת.. איזה תיק בי"ס יש לך? של ג'אנספורט - השחור עם הנקודות הסגולות-ורודות-ירוקות ויש גם אחד תכלת ואחד שחור של אולסטאר ממש ממש יפה
מה את לובשת? עכשיו? ממ.. מכנס פיג'מה של דובונים וחולצה ארוכה לבנה. בא לך לעלות אליי לקפה?*גבות גבות* קפה
בטח למה לא?
נשמע שירים של מקפליי
מי מחברי הפורום הכי חמוד? דוויק
סתם נו.. כולם הכי אחלה שבעולם
מי הכי מצחיק? ברי מי הכי כאפה? שומרת על שתיקה מי הכי מעצבן? כנ"ל מי הכי פחות מגיב? ממ.. לא יודעת מיכלי ועדי D וליאתי נעלמו לי פתאום
מי מציף? אני
מי הכי פעיל? גאיה אני ואת כנראה חחח איזה סדרות את רואה בטלוויזיה? סאות'פארק = מכורה לזה פשוט, חברים ו... עוש דברים שאני לא זוכרת. את רואה אלופים של החיים? מתי יש?
איש משפחה? אני מעדיפה סאות'פארק. גרמתי לידיד שלי להתבולל לסאותפארק. הוא היה מכור של איש משפחה. השרדות? זבל
סופרני המגניבה הזאת? הקול שלה מפחיד אותי
את אוהבת את דודה שולמן?! [פשוט תגידי כן] כן? היה לך קורבן נעים? מאוד מאוד מאוד
עוד לא סיימתי איתך. יופי
מחר אני אחזור.מועחעחחעחעחעחחע תחזרי בכייף
לילה טוב. גם לך

יערולה13

New member
אני חייבת לשאול, מי כתב את הספר?../images/Emo12.gif

אני רוצה לקחת אותו לטיול
נו חייב חומר לקריאה ולא אני ישתעמם עד מוות

helush716

New member
"ימי שלישי עם מורי" - מיץ' אלבום

הספר הוא פשוט ספר מדהים. בלעתי אותו בשעתיים. אני חושבת שברגע שמבינים את המשמעות של הדברים שנאמרים בו מבינים כמה אנחנו חיים הפוך. [תלוי, כל אחד לעצמו כמובן]. אני יכולה להעיד שהספר עזר לי מאוד בעניין של לקחת החלטות. קראתי אותו בדיוק כמה ימים לפני שהיינו צריכים להגיש החלטה סופית לגבי בחירת המגמות לשנה הבאה שהן המקצועות שנשקיע [נחפור?
] בהם בשנתיים הבאות כולל בגרויות. ידעתי פחות או יותר לאן אני הולכת אבל הספר הזה עזר לי להבין שהמעשה הנכון הוא לא לבחור מגמה שנראית יפה על הנייר אלא יפה בלב ובראש. לא לבחור פיזיקה כי זה "טוב", אלא לבחור ספרות כי אני מעולה בזה וכייף לי פשוט כל שיעור ואני כ"כ מחכה שהשיעור יגיע. אני יכולה לומר שכל משפט שאחת הדמויות אומרת [הפרופסור לצורך העניין] הוא עולם ומלואו ולא יוצאת לו מילה אחת מהפה שהיא לא אוצר בפני עצמה. ספר שפותח את העיניים ומנווט למקומות קצת שונים. הוא שווה מחשבה בהחלט.

Maddie

New member
אוי אנחנו דומות פחד!../images/Emo185.gif

אז ככה, גם אני שרופפפפה על אנגלית
ואני ומתמטיקה...בואי נגדיר את זה ככה, אם מתמטיקה זה היה בן.. לא הייתי יוצאת איתו
ועוד יש לי מבחן גדווול בראשון >< את מכורה למוזיקה
כמוני
אני שונאת מזרחית,דיכאון וחבריהם. זה כ"כ בעעעעעעע
ובפיות? פיית שיניים. עד שתפסתי את אמא על חם
הרגת אותי! בא לך לעלות אליי לקפה?*גבות גבות* קפה בטח למה לא? נשמע שירים של מקפליי בכיף *גבות* את רואה אלופים של החיים? מתי יש? היום היההההה הראו את העיר המכוייררתתת שליי ואת המתנ"ס הצהוב והמזעזע שלי
איש משפחה שולטתתת!!!11
דודה שולמן כוסית
ומדגישים ככה: תחילת משפט - | הדגש | רק בלי הרווחים שעשיתי. סוף משפט - | סדגש | רק בלי הרווחים שעשיתי. מובנוס?

helush716

New member
מובנוס ../images/Emo3.gif תודה ../images/Emo24.gif

וואו. כן
"אם מתמטיקה היה בן לא הייתי יוצאת איתו" חחח.. זה טוב.. לקחתי איתי
יש לי מבחן בחמישי.. ולפני זה יש עוד כ"כ הרבה דברים אחרים. אוף זה מעצבן. המורה לתנ"ך נתנה לנו עומס של שיעורים בתווך של יומיים, להעתיק איזה משהו. ילדים ישבו 6 שעות להעתיק במקום ללמוד למבחן חשוב בהיסטוריה. לא הכנתי אותם מתוך עיקרון [אני צודקת פה, אבל לא נכנס לזה כרגע זה ארוך מאוד..] והיא הענישה אותי בבוחן על הפרקים שלא הכנתי. ותנ"ך זה מקצוע דיי.. חופר.. אז צריך ללמוד הרבה לבוחן הזה. ומבחן בפיזיקה ביום שני, ובוחן חוזר בספרות ביום שלישי כי לא הייתי ביום של הבוחן ו.ו..ו.. הצגה בשני בקאמרי
אבל היא אוכלת לי יום שלם של התכוננת.. מתי נסיים את התיכון הזה אה? היום ראיתי שיבוץ למתכונת בכימיה בלוח מודעות של הבי"ס בכניסה. חטפו שבץ
ו.. היום יצא לאור עיתון של העיר שלנו בחסות של ראש1. חברים שלי כותבים במערכת. זה כ"כ מגניב
הכתבות ממש חמודות וחלקן מצחיקות ואפילו השם שלי מופיע בעיתון כי עשו כתבה על הלהקות הצעירות בעיר ואני כותבת לאחת מהן שהם ידידים טובים שלי.. ככה שזה נחמד
ממ.. אם יצא לכם ראות את השידור בערוץ הילדים של המוסיקה עם הלהקה "סנס" אז רואים את השם שלי מופיע על המסך ככותבת.. אבל לא ראיתי אותו בעצמי..
הייתי כל היום בחוץ P= ו..זהו..

helush716

New member
../images/Emo3.gifהוו אני נרגשת ../images/Emo9.gif מחר מבטיחה לענות

כבר נהיה מאוחר

S p r i n g B

New member
חלי ../images/Emo13.gif

שלום שלום
מה שלומך? אני בסדר גמור. את יודעת, למדתי למבחן כמו שהמלצת לי והמורה אמרה לי שקיבלתי ציון ממש ממש טוב
פאנןןןן
אזזז מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? בכמה הופעות של ביט היית? באה לרוקצ? למדת בשביתה? משלימה עכשיו שעות? מהיכן את בארץ? להקה אהובה? זמר אהוב? המליצי לי על שיר
ראית את הסרט מולאן רוז'? סרט אהוב? באיזו מגמה את? באיזה שמפו את משתמשת? תאריך יומולדת? (לי יש יומולדת עוד פחות מחודש... ב4.5
) היה לך כבר טיול שנתי? נהנת? יאללה אני צריכה מיד לחזור אל בית ספר... אם יהיו לי עוד שאלות אחזור... צ'או מותק :]

helush716

New member
אביבי ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

שלום שלום שלום וברכה
מה שלומך? ממ.. אחלה.. מה איתך?
אני בסדר גמור. טוב לשמוע
את יודעת, למדתי למבחן כמו שהמלצת לי והמורה אמרה לי שקיבלתי ציון ממש ממש טוב הווו
זה מעולה
המבחן שלי היה בשישי.. עבר טוב אבל הוא היה מבחן של 140 דקות.. מתיש מאוד
. חוץ מזה, המורים הביאו את החבילות דפים [כנראה בשביל למנוע מאנשים להביא דפדפות עם שליפים (כאילו שלא כולם רשמו על הרגל.. על היד וכו'
) ולרמות במבחן] והדפים היו דפי משבצות. יואו! זה היה כ"כ לא נוח לכתוב. לא ראיתי מה אני כותבת, הסתנוורתי מהמשבצות.
והכתב שלי עו דקטן אז בכלל.. טוב נו, אם ככה שהמורה תשבור את הראש. פאנןןןן אזזז מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? אנגלית וספרות
בכמה הופעות של ביט היית? הייתי באחת שהייתה ברוק"צ ובצילומים של הקליפ שהיו שווים 80 הופעות נראה לי
באה לרוקצ? shit ya
אני לא מפסידה את זה בשום מחיר. והשנה עוד יש ח'ברה חדשים בכיתה ואחלה אנשים ללכת איתם. האמת, שחוץ מכל המוזרויות שיש באירוע הזה הוא ממש אחלה והכי כייף שם שבעולם
למדת בשביתה? לא. לא ניצלתי את השביתה כמו שצריך בכלל. מבאס. משלימה עכשיו שעות? האמת שלא. אנחנו לומדים כרגיל. אין שעות נוספות. אבל יש לי הרגשה שרצים מאוד מהר עם החומר, למרות שהמחנכת שלנו אומרות שמתקדמים כרגיל
מהיכן את בארץ? ראשון לציון להקה אהובה? כ"כ הרבה. ממ.. אני אומר שבזמן האחרון Cartel ו-Relient K ו.. מהביטלס אני אף לא נפרדת
זמר אהוב? היה לי קראש על ניק לאשיי פעם חחח
אבל ממ.. אני מאוד מאוד מתחברת ליהלי סובול. משהו מיוחד בטירוף. המליצי לי על שיר Three Days Grace - gone forever ו Apologize של Timbaland ולהקה נוספת ששכחתי את שמה. אני ממש מכורה אליו כרגע. שיר מגניב
ראית את הסרט מולאן רוז'? לא נראה לי
סרט אהוב? "היומן", "טיפשים ללא הפסקה", "דיסטרביה" "רובוטריקים" - האקשן לא המצוייר
ו"היירספריי" באיזו מגמה את? עוד לא. בנשה הבאה רק. אני מגבירה כימיה-ספרות באיזה שמפו את משתמשת? ממ.. פינוק? מה שאמא קונה
תאריך יומולדת? 20.9.92 (לי יש יומולדת עוד פחות מחודש... ב4.5 ) מזל טוב
היה לך כבר טיול שנתי? נופ.. יום אחרי שחוזרים מחופשת פסח [המקוצרת
] ב- 27.4 נראה לי. אוחח כ"כ לא בא לי לצאת. נהנת? עם הגישה כגרע לא נראה שאני גם אהנה חחח. אבל אני בטוחה שזה ישתנה. אני לא אצליח להירדם בלילה שלני מהתרגשות לקראת מה שיהיה. סה"כ יומיים עם החברות הכי טובות ועוד אחלה אנשים. אז למה לא? אנחנו גם מטיילים ברמת הגולן במסלולים שכבר הייתי בהם עם המש"צים בכל מיני כנסים
אז אני יודעת מה מי מו
יאללה אני צריכה מיד לחזור אל בית ספר... אם יהיו לי עוד שאלות אחזור... הווו היה לך חלון? כייף
צ'או מותק :] ביי ביי babe

S p r i n g B

New member
אני מכירה את שני השירים!

השיר של three days gracs הוא מעולהלהלהה. אני התחלתי לאחרונה לשמוע כל מיני שירים שלהם. טיולים שנתיים זה כיףףףף צריך פשוט לבוא פתוחים ולקבל את הכל בסבבה... לא להתרגש מכל דבר... שכחתי לכתוב תודה על זה שעזרת לי ללמוד למבחן... זה נתן לי קצת מוטיבציה האמת D: אני אחת האצלניות D: אז, תודה
המבחן הענק שלנו בהיסטוריה יוצא בדיוק ביומולדת שלי! על כל החומר...
אז ביקשת מהמחנכת שלי 5 נקודות בונוס על זה
היא לא מוכנה :| אבל היא הבטיחה ללארגן לי מסיבה והיא מביאה עוגה... היא אחת הסטלניות...

למעלה