המשך ../images/Emo9.gif
את אוהבת לקרוא? מ=א=ו=ד את אוהבת לישון? יאפ אני חופרת לך? כן. אבל זה כייף
בקטנה. תני משפט לחיים. וואו. אוקיי הנה כמה: "הדבר החשוב ביותר בחיים הוא ללמוד כיצד לתת אהבה, וכיצד לאפשר לה להכנס" "אהבו זה את זה, אחרת תיעלמו" "בתחילת החיים כשאנחנו תינוקות, אנחנו זקוקים לאחרים כדי לשרוד. ובסוף החיים כשהמצב חוזר לקדמותו, אנחנו שוב זקוקים לאחרים כדי לשרוד. הסוד הוא - שגם בין לבין אנחנו זקוקים לאחרים". כולם לקוחים מספר מדהים שאני מאוד אוהבת ואני ממליצה עליו לכולם "ימי שלישי עם מורי". אם לא תבכו כל הספר אז לפחות תצאו עם שיעור חשוב מאוד לחיים. כמה זוגות נעליים יש לך? יותר מ-12 זה בטוח
איזה את הכי אוהבת? ממ.. יש לי וואנס משבצות, אמנם מזוייפות
אבל הן הכי נוחות לי והולכות עם כל בגד
איזה מהדיסקים שלך הכי אהוב עלייך? האלבום האחרון של סאם 41 ושל ניק לאשיי
את אוהבת לכתוב? יותר מכל דבר אחר בעולם את אוהבת לשמוע מוזיקה? בדיקת תפקוד זוכרת?
איזה במיוחד? רוק, פופ, פופ-רוק, פופ-פאנק, פאנק-רוק, היפ-הופ, אר.אן.בי וקצת ראפ, טרנסים ומוזיקה שחורה, ורוק ישראלי, וג'אז וכו' נסכם על הכול חוץ ממזרחית, דיכאון וחבריהם?
את אוהבת אימואים? לא יודעת אם אני אוהבת אותם במיוחד אלב אין לי בעיה איתם את בעד תוויות? הכוונה ללקטלג אנשים? אם כן אז ממש לא. אני לא. כן, אני יודעת שאימו זו תווית, והרגע כתבתי אימו. אבל זה לא אומר שזה מוצא חן בעיניי. אני מאמינה
מה את מחפשת בבחור? ממ.. אני חייבת לומר שמשום מה וואנס [נקרא לזה לצורך העניין נעליים בסגנון של וואנס ונעלים רחבות כי במקום אחר חשבו שהתכוונתי לחבר המסויימת של נעלים ומותגים
] ומכנסיים שלא יושבים בדיוק אלא נופלים קצת למטה ממש אבל ממש עושים לי את זה
ממ.. קודם כל שבן אדם יהיה בוגר וידע לכבד אנשים אחרים חוץ מהבחורה שהוא יוצא איתה. שתהיה לו דרך ארץ. שיידע להגדיר לעצמו את הכיוון שבו הוא הולך. שיידע להנות מהדברים הקטנים שעושים את ההבדל ולא מהדברים הגדולים שנעשים רק בשביל לציין איזושהי אמירה [מתנות יקרות וכו'] שיהיה אמוציונלי, זה חשוב. ו.. ממ.. לא יודעת.. מספיק לא?
[נראה לי שבסוף מי שיצאה חופרת היא אני
מצטערת
] מה הדבר הראשון שאת שמה לב אליו בבחור? המכנסיים והנעליים
ו.. שפתיים
מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא חושבת. ובטארוט? כן. סוג של ובגורל? לא בגורל. אבל אני מאמינה שפועלת בעולם הזה איזושהי אנרגיה שאנחנו אלו שמאזנים אותה והיא זאתי שמושכת אותנו לאנשים מסויימים. נשמע מסובך? גם לי
ובמזל? לא מזל. אנרגיות. תת-מודע. ובאלוהים? לא ובפיות? פיית שיניים. עד שתפסתי את אמא על חם
ושדונים כאלה חמודים עם אוזניים מוחדדות וזהב בקצה הקשת? נופ
איזה אמונות תפלות יש לך? ממ.. בעיקון אין לי אפילו לא אחת. אני אני נוהגת להקיש חזק טפו טפו טפו בכל פעם שעוברת לי בראש מחשבה רעה על משהו. היו לי פעם כמה צמידים על היד ובאותה תקופה היולי גם מאיות בציונים כל הזמן אז לא הורדתי אותם מפחד שזה ישנה את המזל שלי. שטויות
יש לי חברה שמאמינה שאם אני אדרוך עליה בטעו, והיא לא תדרוך עליי חזרה - נריב. נאא יש לי עוד חברה שמאמינה שאם נעבור בשני צדדים שונים של העמוד - נריב. יש לי חברה שרבה איתי שעה על זה שאני ארדוך עליה בחזרה. נכון טיפשי? אפשר לומר, אבל היי, כל אחד לעצמו אני מאמינה בחתול שחור. האמת שאני לא, אבל אני אומרת טפו טפו טפו כשאני רואה אחד, כנראה מתוך הרגל. עוד יותר טיפשי נכון? לא הייתי אומרת.. איזה תיק בי"ס יש לך? של ג'אנספורט - השחור עם הנקודות הסגולות-ורודות-ירוקות ויש גם אחד תכלת ואחד שחור של אולסטאר ממש ממש יפה
מה את לובשת? עכשיו? ממ.. מכנס פיג'מה של דובונים וחולצה ארוכה לבנה. בא לך לעלות אליי לקפה?*גבות גבות* קפה
בטח למה לא?
נשמע שירים של מקפליי
מי מחברי הפורום הכי חמוד? דוויק
סתם נו.. כולם הכי אחלה שבעולם
מי הכי מצחיק? ברי מי הכי כאפה? שומרת על שתיקה מי הכי מעצבן? כנ"ל מי הכי פחות מגיב? ממ.. לא יודעת מיכלי ועדי D וליאתי נעלמו לי פתאום
מי מציף? אני
מי הכי פעיל? גאיה אני ואת כנראה חחח איזה סדרות את רואה בטלוויזיה? סאות'פארק = מכורה לזה פשוט, חברים ו... עוש דברים שאני לא זוכרת. את רואה אלופים של החיים? מתי יש?
איש משפחה? אני מעדיפה סאות'פארק. גרמתי לידיד שלי להתבולל לסאותפארק. הוא היה מכור של איש משפחה. השרדות? זבל
סופרני המגניבה הזאת? הקול שלה מפחיד אותי
את אוהבת את דודה שולמן?! [פשוט תגידי כן] כן? היה לך קורבן נעים? מאוד מאוד מאוד
עוד לא סיימתי איתך. יופי
מחר אני אחזור.מועחעחחעחעחעחחע תחזרי בכייף
לילה טוב. גם לך