~הקורבן השבועי
~

dandiT

New member
~הקורבן השבועי../images/Emo190.gif~

*הפעם רשמתי נכון השבועי^_^* אז שוב הקורבן השבועיD: ואני שוב מזכירה שמי שלא רושם שאלון לא יכול להיות הקורבן בשבוע הבא
אז הקורבן השובעי הוא... Djerry שקוראים לה או לו...
כן.. איך קוראים לך?
קדימה להציף!!

dandiT

New member
שאלון התחלתי../images/Emo9.gif

שם: גיל: בן\בת: עיר: להקות אהובות: ומה קורה?:

Djerry

New member
../images/Emo9.gif

שם: דגנית גיל: 17 וחצי בן\בת: בת עיר: קרית מוצקין להקות אהובות: MUSE, silverchair, bright eyes, evanescence, air traffic ומה קורה?: הכל בסדר =] האמת שנשרפתי קצת =[

אוקיי שאלון

מתה את הכי אוהבת לאכול? מתי את קמה בבוקר? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? מה הדבר הראשון שאת אוכלת כשאת קמה בבוקר? כמה שעות את צופה בערוץ? איזו להקה את הכי אוהבת שם? את באמת בת או שאני סתם כתבתי בלשון נקבה?

Djerry

New member
../images/Emo13.gif

מתה את הכי אוהבת לאכול? עוגות
או שניצל של אמא מתי את קמה בבוקר? בחופש? 12:00-13:00 בערך מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? שוטפת פנים ושמה עדשות מה הדבר הראשון שאת אוכלת כשאת קמה בבוקר? עוגה כמה שעות את צופה בערוץ? אמ.. זה משתנהת רוב הפעמים הטלויזיה פתוחה בערוץ איזו להקה את הכי אוהבת שם? MUSE את באמת בת או שאני סתם כתבתי בלשון נקבה? חח אני בת

LIly845

Well-known member
שלוםםם

כינוים: שם שהיית רוצה שיקראו לך: מין: מזל: מספר מזל או מספר מועדף: תמונה כלשהיא: בית ספר אוהב או שונא? שמח שנגמרה השנה? שיעור האהוב - שיעור השנוא - איזה כיתה? אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? מה צבע התחתונים שלכם? מה הסרט האחרון שראיתם? מה הדבר האחרון שאכלתם? מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? מה צבע העיניים שלכם? ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? יש לך משקפים/עדשות? מה העיר אותך היום? היית בחו"ל? מה המדינה האחרונה שביקרת בה? הלכת מכות? הוצאת מלא כסף על שטויות? צרחת מפחד? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה?

Djerry

New member
שלום :)

כינוים: דגאנית שם שהיית רוצה שיקראו לך: דנה מין: נקבה מזל: עקרב מספר מזל או מספר מועדף: לא חושבת שיש תמונה כלשהיא: בית ספר אוהב או שונא? שונאת שמח שנגמרה השנה? מאוד שיעור האהוב - אנגלית שיעור השנוא - היסטוריה איזה כיתה? י"א אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? בין הגדולים אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? בין הנמוכים
מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? השנה בתנך אבל סביר להניח שהיסטוריה עוד מעט כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לא לובשת מה צבע התחתונים שלכם? ורוד
מה הסרט האחרון שראיתם? half nelson מה הדבר האחרון שאכלתם? ירקות מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? רוצה לישון מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לנגן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אני חושבת שלפני כמה ימים מה צבע העיניים שלכם? ירוק חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? "ניפגש בבן גוריון ב3 ככה?" ביום כיפור האחרון- איפה היית? בקריות יש לך בלוג? לא יש לך משקפים/עדשות? כן/כן מה העיר אותך היום? חברה שהתקשרה היית בחו"ל? כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה? אנגליה
הלכת מכות? חח לא הוצאת מלא כסף על שטויות? לא צרחת מפחד? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן

Rose131

New member
אותו אחד משבוע שעבר../images/Emo3.gif

שוב קרדיט לפורום סקרים ושאלונים מן הסתם מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

Djerry

New member
0o זה נורא ארוך!

מהו שמך המלא? דגנית תאריך לידה: 21.11.89 מקום מגורים: קרית מוצקין כמה אחים/אחיות? 2 אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? חום ירוק צבע שיער? ג'ינג'י כהה נוטה לחום משקל: 47 גובה: 155 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? פסנתר ובס אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מתיו בלאמי יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 14 ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? כימיה ביולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? זמרת/גיטרה בלהקה ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? =/ לא יודעת איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? במה? מה מתנגן עכשיו? Muse - Overdue live עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? Windows Commander, You Tube ישנת טוב אתמול? כן סוף סוף!! תישן טוב הלילה? אני מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אגשים את החלומות שלי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לונדון מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 3 שעות אכלת? לפני שעה התנשקת? לפני שנתיים התאהבת? א פעם נשבר לך הלב? לא נשבר צחקת? היום בכית? לפני 3 ימים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא אמרתי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני 3 שנים חיבקת מישהו/י? לא יודעת עישנת? לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי? השנה מתישהו השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לפני חודש נראה לי לבשת חצאית? או אה! לא זוכרת קנית בגד? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא אמרתי (זה לא כולל משפחה נכון?) הקדישו לך שיר? לפני שנה שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? 2 חברות חשבת עליו? סבא שלי התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? דוד שלי פגע בך? חברה שימח אותך? אבא היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל11 מה/מי העיר אותך? חברה מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא הייתי ערה, את הערת אותי מה היה הדבר הראשון ששמעת? אה אז את ערה! מה היה השיר הראשון ששמעת? ברבי גירל (חברות פקצות!) מה אכלת? עוגה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך אני אמורה להספיק להתכונן ברבע שעה מיקום כרגע: החדר של אחי להקה אהובה: MUSE איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: הרבה אבל אני לא זוכרת עכשיו הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת את חושבת שאת יפה? תלוי באיזה יום את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? חח קצת את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? חסכנית (גיטרה חשמלית לא תיפול מהשמיים) איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה (ליטף) איזה צלצול יש לך? muse - starlight הקול הכי יפה ששמעת? מתיו בלאמי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של תינוק... לא אני שמתי ושומר מסך? של מיוז מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: bright eyes - first day of my life גורם לך לצחוק: bright eyes - first day of my life גורם לך לרצות לרקוד: Hadouken! - That Boy That Girl מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: muse - Hate This & I'll Love You שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר של ברייט אייז שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לחברים שלי אין טעם כל כך טוב... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:The Nightmare Before Christmas - What's This האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? אפשר להגיד 1 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

Rose131

New member
לא סתם קוראים לזה הקורבן השבועיXD

זה אמור להיות ארוך

Wild Eye Joker

New member
המ.

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? מה הזכרון ילדות הראשון שלך? למה את מתחברת במוזיקה יותר, למילים או למנגינה? הולכת לאחת ההופעות הקיץ? [ואם אתה זכר אז מצטערת^^']

Djerry

New member
../images/Emo20.gif

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? בל"ג בעומר הבאתי את הגיטרה שלי (שהגיל שלה הוא 40 שנה) הלכתי להסתובב בים וכשחזרתי ראיתי מישהו מחזיק גיטרה דומה לשלי - שבורה. קצת מלחיץ מה הזכרון ילדות הראשון שלך? שהלכתי עם כל המשפחה לטיול בצפון למה את מתחברת במוזיקה יותר, למילים או למנגינה? גם וגם הולכת לאחת ההופעות הקיץ? כן, לאוונסנס למיוז ואולי גם לפלסיבו

oshriti123

New member
שאלון הלהקות הגדול.. מוחעחעח.

להקות שלקוחות מהפלייליסט שלי, כתבי מה את חושבת על כל להקה[אםבאלך] [: לוסטפרופטס - מיוז - פלאסבו - TBS - דה יוזד - 30STM - דה קילרז - דה קוקס - דה מכביז - סנואו פטרול - קיין - פיונרל פור א פרינד - טוקיו הוטלXD - ארקטיק מאנקיז - בלוק פארטי - MCR - רייזורלייט - בלינק182 - גוד שארלוט - ג'יימי טי - קווינס אוף דה סטון אייג' - אינקובוס - בייבי שאמבלס - הליברטינז - DPT - ביפי קליירו - קייזר צ'יפס - OK GO - the academy is - P!ATD - דה אאוטמטיק - דה VIew - לורדי[אלה שזכו באירוויזיון שנה שעברה] - אנטר שיקארי - ברייקינג בנג'מין - RHCP - אואזיס - נירוונה - בילי טאלנט - לינקין פארק - AFI - פוב - מרלין מנסון - פינק פלויד -

למעלה