0o זה נורא ארוך!
מהו שמך המלא? דגנית תאריך לידה: 21.11.89 מקום מגורים: קרית מוצקין כמה אחים/אחיות? 2 אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? חום ירוק צבע שיער? ג'ינג'י כהה נוטה לחום משקל: 47 גובה: 155 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? פסנתר ובס אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מתיו בלאמי יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 14 ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? כימיה ביולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? זמרת/גיטרה בלהקה ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? =/ לא יודעת איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? במה? מה מתנגן עכשיו? Muse - Overdue live עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? Windows Commander, You Tube ישנת טוב אתמול? כן סוף סוף!! תישן טוב הלילה? אני מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אגשים את החלומות שלי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לונדון מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 3 שעות אכלת? לפני שעה התנשקת? לפני שנתיים התאהבת? א פעם נשבר לך הלב? לא נשבר צחקת? היום בכית? לפני 3 ימים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא אמרתי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני 3 שנים חיבקת מישהו/י? לא יודעת עישנת? לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי? השנה מתישהו השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לפני חודש נראה לי לבשת חצאית? או אה! לא זוכרת קנית בגד? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא אמרתי (זה לא כולל משפחה נכון?) הקדישו לך שיר? לפני שנה שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? 2 חברות חשבת עליו? סבא שלי התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? דוד שלי פגע בך? חברה שימח אותך? אבא היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל11 מה/מי העיר אותך? חברה מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא הייתי ערה, את הערת אותי מה היה הדבר הראשון ששמעת? אה אז את ערה! מה היה השיר הראשון ששמעת? ברבי גירל (חברות פקצות!) מה אכלת? עוגה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך אני אמורה להספיק להתכונן ברבע שעה מיקום כרגע: החדר של אחי להקה אהובה: MUSE איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: הרבה אבל אני לא זוכרת עכשיו הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת את חושבת שאת יפה? תלוי באיזה יום את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? חח קצת את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? חסכנית (גיטרה חשמלית לא תיפול מהשמיים) איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה (ליטף) איזה צלצול יש לך? muse - starlight הקול הכי יפה ששמעת? מתיו בלאמי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של תינוק... לא אני שמתי ושומר מסך? של מיוז מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: bright eyes - first day of my life גורם לך לצחוק: bright eyes - first day of my life גורם לך לרצות לרקוד: Hadouken! - That Boy That Girl מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: muse - Hate This & I'll Love You שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר של ברייט אייז שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לחברים שלי אין טעם כל כך טוב... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:The Nightmare Before Christmas - What's This האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? אפשר להגיד 1 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא