הקורבן השבועי!

הקורבן השבועי!

ובגלל שהיא שאלה על זה, אני בוחרת בה השבוע!:p : "star of mazzy must " את הקורבן השבועי=]

הווו נייס :)

וואט אה פלז'ר

חנג' המקולקלת

איזה אוכל יותר טעים כשהוא מקולקל מאשר כשהוא טרי? את אוכלת לחם יבש? את אוכלת ביצי-יען? מה היה הדבר האחרון ששברת? האם שברת פלאפון? מתי פעם אחרונה מצאת מטבע במרק שלך? איזה מרק את הכי אוהבת? את יודעת מה היא תסמונת ריינו? שרטת אי פעם מכונית של השכנים? 6 הלהקות האהובות עליך כיום: ספר שאהבת: את יודעת באיזה שנה מת אוסקר ויילד? חווית פעם הארה? מוקי.

מוגבה הטריה../images/Emo3.gif

איזה אוכל יותר טעים כשהוא מקולקל מאשר כשהוא טרי? אף פעם לא חשבתי על זה...הממ מעניין.(אין לי מושג) את אוכלת לחם יבש?ברור! זה ממש טעים! את אוכלת ביצי-יען? לא כשר
(נראה לי) מה היה הדבר האחרון ששברת? את המרקר של מעיין אבל זה היה בכוונה. מיתר זה נקרא? האם שברת פלאפון?כן! של אמא של חברה שלי! הוא עף מהחלון של הקומה השלישית למטה! והתפרק לכמה שיותר חלקים,ואז -למזלי- חזר לחיים! מתי פעם אחרונה מצאת מטבע במרק שלך? אתמול
איזה מרק את הכי אוהבת? מרק בטטה של אבא
את יודעת מה היא תסמונת ריינו? לא,למה את יודעת מהי תיסמונת י'?!
שרטת אי פעם מכונית של השכנים? היא גם ככה מקרטעת,למה להרוס
(ושל השכנים שאני שונאת אין לי מושג מה המכונית שלהם..:S ) 6 הלהקות האהובות עליך כיום:רד הוט,רדיוהד,פרל ג'אם,אליס,גאנז,איירון מיידן. ספר שאהבת:התפסן בשדה השיפון.ואני כרגע קוראת את המדריך לגלקסיה (או איך שלא קוראים לזה.) את יודעת באיזה שנה מת אוסקר ויילד? נופ. חווית פעם הארה?מאיזו בחינה? (שיכלית,גופנית,נפשית,דתית?) מוקי.וחצי.(כמו צ'ארלי וחצי,אבל עם מוקי.גאוני,לא?) לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

Guybrush Marley

New member
מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, פור גאד סייק!../images/Emo118.gif

אוכ, אני כזה חנון. -_-

../images/Emo6.gif

משום מה כשאני קוראת אותו בלילות הוא הרבה יותר מצחיק מביום! (ע"ע הקטע שהם רוצים להרוס לו את הבית
אם אתה זוכר
)

Guybrush Marley

New member
ברור שאני זוכר.../images/Emo118.gif

אני זוכר כמעט כל דבר מהספר הזה (חנון, אמרתי כבר?).. גם עשיתי עליו היום בוק רפורט

../images/Emo6.gif אז תגלה לי את הסוף!

(יש לי קטע מוזר שכזה שאם אני לא יודעת את הסוף אז הספר משעמם אותי XD)

Guybrush Marley

New member
חחח זה ספר של 100 עמודים../images/Emo118.gif

איך אפשר להשתעמם בו? בכל אופן, הסוף...
בסוף העכברים הם יצורים ממימד אחר שבנו את המחשב שנועד למצוא את השאלה הנצחית (שהתשובה אליה היא )42, הוא כדור הארץ. הם מחליטים להוציא מהמוח של ארתור את התשובה, כי כדור הארץ התפוצץ, ובשביל זה הם צריכים לחתוך לו את המוח. הוא מצליח לברוח ברגע האחרון, והעכברים מחליטים שהשאלה "בכמה דרכים על אדם להלך?" (שורה משיר של בוב דילן - "how many roads must a man walk down") מתאימה בתור השאלה הנצחית, ובורחים משם. כדור הארץ אמנם נבנה מחדש, אבל הוא לא יתפקד כי לא צריך אותו. אחר כך הם מחליטים ללכת לאכול במסעדה שבסוף היקום...טה-דה! ההתחלה של הספר השני. (וואו, חפרתי)

עכשיו יהיה לי כיף לקרוא!

תודה! איך אפשר להשתעמם?... לא יודעת:S אני נהנית מספר הרבה יום אם כבר קראתי אותו.(לרוב,לא בכל המקרים).

MogaY

New member
השאלות שלי...

5 שירים מומלצים: 5 סרטים מומלצים: 5 ספרים מומלצים: 3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד: מה האובססיה שלך? איזה שיר את לא מסוגלת לסבול? שיר אהוב של ג'ף: שיר פחות אהוב [שנוא?!] של ג'ף: איזה שיר היית מסירה מ-Grace? איזה שיר היית מוסיפה ל-Grace? מה המשמעות של הכינוי שלך? במה היית רוצה לעסוק בעתיד? וזהו... אין לי עוד שאלות =] הודגש באמצעות מדגישומטיק

בובה בובה ../images/Emo3.gif

5 שירים מומלצים: i could have lied-RHCP, מג'ו פין-ג'ף, קשמיר-זפלין,פורץ'-פרל ג'אם, סאונדגארדן-בלאק הול סאן, Faith No More - Ashes to Ashes (תמצות של כל הדברים האחרונים ששמעתי בערך..
) 5 סרטים מומלצים:אני רואה רק סרטי זבל...אבל אהבתי את 1408.והוא היחיד שאני זוכרת גם >< 5 ספרים מומלצים: חמש..מדריך הטרמפיסט לגלקסיה,סלולרי,התפסן בשדה השיפון..ולא זוכרת
3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד:משפחה&חברים,מחשב,והמערכת והדיסקים. מה האובססיה שלך?יש לי המון. לדיאורדורנטים,קופסאות,ועוד המון!.. איזה שיר את לא מסוגלת לסבול? טראנסים למינהם.מביא לי עצבים :S שיר אהוב של ג'ף: מג'ו פין
שיר פחות אהוב [שנוא?!] של ג'ף: הכל תלוי במצב רוח. איזה שיר היית מסירה מ-Grace?ההוא מלמעלה ^ ^ איזה שיר היית מוסיפה ל-Grace?לא יודעת XD מה המשמעות של הכינוי שלך? בעיקרון רציתי את הכינוי פלסטר מתובל בכאב,שורה מתוך שיר של רהצפ(אירופליין)ואז אחרי שעות של חשיבה הכינוי התברר כארוך.אז התעצבנתי ופשוט דחפתי את השורה הראשונה שעלתה לי
במה היית רוצה לעסוק בעתיד?פסיכולוגית,פסיכיאטרית.משהו שכזה..
וזהו... אין לי עוד שאלות =] סבבה בובה בובה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה