הקורבן..

«Pink Girl»

New member
הקורבן..../images/Emo121.gif

או במילים אחרות "הראיון השבועי" אז זה משחקון חדש שבו כל שבוע אחד מחברי הפורום יתראיין ויענה על שאלות שאתם תשאלו אותו. אני מקווה שאתם מכירים את המשחק יש אותו בכל פורום כמעט.. אז כל מי שרוצה להתראיין שישרשר את השם שלו עם הסימן
מתאים לכם..?

I A m i t I

New member
... אני מוכן אחרי שיר אולי..../images/Emo13.gif

נחמד לאללה.. יעיר את הפורום.. בתנאי שאנשים ישאלו שאלות באמת (=

../images/Emo45.gifכי יש כאלה שהורסים את הפינה../images/Emo3.gif

ואני אומרת את זה אחרי שהפינה נעשתה ב4 פורומים שקראתי וכתבתי בהם

«Pink Girl»

New member
איך הורסים..? ../images/Emo4.gif למה?

ונעשה את זה מפתיע, לא לפי סדר מסוים חח
לדעתי..

תאמיני לי יש הרבה דרכים להרוס...

המ-אז מתי מתחילים ומי הראשון[כן אמרת שזה צריך להפתיע
]

I A m i t I

New member
1 2 3 --->>>

1. שאמרתי: אבל שאנשים ישאלו שאלות באמת. התכוונתי שבאמת מישהו ירשום כי אנחנו רק איזה 5 פה.. 2. מי מתחיל?.. אני לא יודע אם ששיר אמרה "אין לי בעיה" היא התכוונה אם אין לה בעיה להתחיל.. שיר?? 3. ויאללה שמישהו יגיד שהוא מוכן נתחיל

I A m i t I

New member
... ידעתי------>>>>>>>>>>>>>

רעיון מעולה. אבל כמו שחשבתי... כולם אמרו יפה .. רעיון טוב מעולה וכו'. אבל כלום לא זז! נו מתיי מתחילים?.? pink girl.. אני חושב שאם הצעת כדאי שתזיזי עניינים.. (= אז נפתח "דף חדש" בהודעה הבאה:

«Pink Girl»

New member
חח כן צודק ../images/Emo9.gif פשוט לא יצא לי להיו

להיות כאן ביומיים האחרונים..
ממ אין לי בעיה להיות ראשונה, אבל זה כיף שזה מפתיע, פתאום אתה נכנס לפורום וזה אתה
לי אין בעיה לארגן את זה, או אולי שיר רוצה- כאילו לארגן רשימה של כולם ולפתוח הודעה, צריך להחליט כל כמה זמן נעשה..לדעתי פעמיים בשבוע.. מה אתם אומרים?

I A m i t I

New member
אני אומר.. (=

.. צודקת צריך לעשות את זה מפתיע.. אולי באמת שיהיה לשיר רשימה וכל פעם היא תפתח הודעה חדשה (פעם בשבוע ילד נראה לי) עם ילד שישאלו אותו שאלות.. וזה יהיה מפתיע באמת שהמישהו הזה יכנס לפורום ופתאום יראה שעכשיו שואלים אותו.. אז מי לוקח עליו את התפקיד?.. שיר? pink girl?

למעלה