הקורבן

הקורבן../images/Emo190.gif../images/Emo14.gif

היום אתם יכולים לשול שאלות אותי... מי שמשתתף במשחק- אני
דרור מעיין מי שרוצה להשתתף יכול להרשם:)

../images/Emo98.gif

מאיפה בארץ? מאכל אהוב? סרט אהוב? שחקן/ית אהוב/ה? ערוץ אהוב? יס או הוט? חריף או חמוץ? חמוץ חריף או טבעי?

עונה../images/Emo98.gif../images/Emo14.gif

ואמן וכל השאלונים יהיו כאלו קצרים
מאיפה בארץ? אהמאהמ מאכל אהוב? שניצל תירס
סרט אהוב? "יש לה ביצים"
שחקן/ית אהוב/ה? אמנדה ביינס, אגם רודברג וגאיה טראוב
ערוץ אהוב? mtv יס או הוט? הוט
למרות שגם יס לא רע
חריף או חמוץ? חמוץ
חמוץ חריף או טבעי? טבעי

את לא צריכה לענות...../images/Emo14.gif

רק כאשר את תהיי הקורבן את תצטרכי לענות לשאלות שישאלו אותך, בכל פעם שואלים מישו אחר...

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif לייייייז [ ::

מ'קורה ? מ'נשמע ? להלהלה סוופסוף אני יכולה להציף אוותך D : איך בבצפר ? כייפ ? דג או כלב ? חתול או אוגר ? ציפור או פרפר ? פורום או אתר ? מחשב או טלויזיה ? בובספוג או סדריק ? דרייק וג'וש או זואי 101 ? רן דנקר או יהודה לוי ? [
] מאיפה את בארץ ? בת כמה ? D::: אז מה ניייייייש ? xD מתי בפעם האחרונה התעעטשת ? התקלחת ? הסתרקת ? אכלת ? צחצחת שיניים ? שתית ? היית במחשב ? ======== זהו לבנתייים , אני עוד מעט אוסיף עוווד ! P::

ספייייייייר../images/Emo98.gif../images/Emo14.gif

מ'קורה ? סבבה מ'נשמע ? ^^ להלהלה סוופסוף אני יכולה להציף אוותך D : כן, ברגע זה אני מסכנה, אבל יש לך רק עד מחר כי מחר יש קורבן חדש
איך בבצפר ? סבבה:) כייפ ? ^^, מחכה שיגמר כבר... דג או כלב ? דג, לא מתה על כלביםP: חתול או אוגר ? אוגר, הוא חמוד כזה
ציפור או פרפר ? פרפר הוא סוג של ציפור
, אבל פרפר:) פורום או אתר ? אתר יותר מלא ומושקע, בפורום אפשר לדבר עם אנשים... מחשב או טלויזיה ? קשה, לא יודעת... בובספוג או סדריק ? בובספוג
דרייק וג'וש או זואי 101 ? לא רואה לא זה ולא זה... רן דנקר או יהודה לוי ? [
] לא מתה על שניהם, אבל מצד שני שניהם מאוד חמודים... מאיפה את בארץ ? לא עניינך
בת כמה ? D::: 13 אז מה ניייייייש ? סבבה xD מתי בפעם האחרונה התעעטשת ? אתמולP:, נראלי
התקלחת ? אתמול בערב הסתרקת ? ^^ אכלת ? ^^ צחצחת שיניים ? ^^ שתית ? ^^ היית במחשב ? עכשיוP: ======== זהו לבנתייים , אני עוד מעט אוסיף עוווד ! P:: טוב...

לא, לא שיגעת אותי:)../images/Emo14.gif

ותגידי שלחת מכתב למדור קוראים כותבים בראש 1?

למעלה