../images/Emo203.gif עוונה , מעצצבנת . /; ><
שעת התחלה: 17:36 שם: ספיר תאריך לידה: 9.2.95 כינוים: סאאפ , סאפה , סאפוש , סאפי , ספירי. שם שהיית רוצה שיקראו לך: לירון , נטע , נטלי , עדי . גיל: 12 + מין: נקבה מקום מגורים: רה"ע מזל: דלי מספר מזל או מספר מועדף: 4 / 6 תמונה כלשהיא: איין . בית ספר אוהב או שונא? שונאת שמח שנגמרה השנה? ככן ! שיעור האהוב - איין כזה דבר >< שיעור השנוא - הככל ! איזה כיתה? ו' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? בין הגדולים [: אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? באמצע [: מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? של תחילת שנה . כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אנלא לובשת גרביים עכשיו >< מה צבע התחתונים שלכם? רגעע שניה אני אבדווק >< מה הסרט האחרון שראיתם? רוח רפאים מהאינטרנט מה הדבר האחרון שאכלתם? מסטיק מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? אוופ איזה באאסה , הולכים לללמוד >< מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשב
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לפני 5 דק' , על אחוותי . מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לפני 10 דק' .. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אחוותי . מה צבע העיניים שלכם? חום כהה. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאחותי >< ביום כיפור האחרון- איפה היית? הסתובבתי בחוץ יש לך בלוג? לא יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך היום? אבא היית בחו"ל? לא מה המדינה האחרונה שביקרת בה? לא הייתי . הלכת מכות? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? לא צרחת מפחד? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא בכית כשתמרה כמעט מתה? כככן
היית על במה? כן התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אוהבת אחיות או לא להיות? כן בטוח? כן למה? ככה את אוהבת את הפורומים בתפוז? לא למה? ככה איזה יום היום? שני [?] את בטוחה? אני חוושבת >< ומה השעה עכשיו? 17:43 וואלה? כן ראית את התמונות החדשות באלבומים? לא בטוח? כן נכון שהשאלון הזה נהיה מפגר מדקה לדקה? כן אם היו מציעים לך לפתוח פורום חדש בתפוז למי היית פותחת את הפורום? מייקל לואיס וחוץ ממייקל לואיס? חעחעחחעחעחעחע D::: , נשבעעת לך שלא הצצתי בשאלה הזאת DDDDDDDDDD: משעמם לך? כן ואת עצבנית? לא את מרגישה טוב? כן מה את מעדיפה יס או הוט? יססס [: אולי בכל זאת הוט? ללללא ! לא? ללללללללא ! את בטוחה? ככככככן ! נכון שעדיין השאלון דפוק ואפילו יותר? דאא . אז להפסיק? כן עכשיו? כן טוב, נו, שאלה אחרונה - נ-ה-נ-י-ת??????????? לא , מפגרת >< שעת סיום: 17:44