הקורבן

שואלת כמה שאלות

שם: גיל: כתובת מגורים: דמות אהובה בפלור: דמות שנואה בפלור: תמונה אהובה: מקלידה מהר-
או
: מה משמעות הכינוי שלך: אוהתב לאכול: אוכל מהיר או מעדיפה אוכל ביתי: ואמ..זהו...תהני

yulo

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם:יעל גיל:14.5 כתובת מגורים:*** דמות אהובה בפלור: פלורנסיה וקונדוריטו.. דמות שנואה בפלור: מרטין..הוא מעצבן אותי.. תמונה אהובה: של פלור?.. מצורפת :) מקלידה מהר-או: אכן מה משמעות הכינוי שלך:לפני כמה שנים אני וחברה שלי נרשמנו לאייסיטי..וחיפשנו שם פנוי..ובגלל שהשם חיבה שלי הוא יולי..והוא לא היה פנוי אז yulo מתקרב..מאז זה כינויי אוהתב לאכול: ממולאים אצל סבתא ו..שוקולד- בכמויות
אוכל מהיר או מעדיפה אוכל ביתי: אוכל ביתי (אין כמו אוכל של אמא!) ואמ..זהו...תהני - תודה

talshoosh

New member
שאלותתתת=]../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

שם: את אוהבת את השם שלך? כן/לא למה? היית מחליפה אותו? אם כן באיזה שם? גיל: היית רוצה להיות יותר גדולה/קטנה ממה שאת? כיתה: עיר מגורים: את אוהבת את העיר שלך? כן/לא למה? היית רוצה לגור במקום אחר בארץ? אם כן איפה? היית רוצה לגור במקום אחר בעולם? אם כן איפה? תשלימי את הזוגות (לפי מה שאת רוצה שיהיה, אפשר גם לכתוב לבד): ולנטינה ו_____ רוברטה ו______ מיה ו_______ דלפינה ו_______ אווריסטו ו_______ לורנסו ו_______ חוליה (אמא של פרנקו) ו________ מונצ'ה ו_______ מרטין ו________ פטו ו_________ זה או זה? חורף או קיץ? ים או בריכה? סלט ירקות או סלט פירות? פיצה עם זיתים או בלי כלום? מלפפון חמוץ או רגיל? קולה או דיאט קולה? קולה או ספרייט? קוטג' או גבינה לבנה? קוסקוס או פתיתים? אפונה או גזר? סתם
זהו בינתיים... אם את רוצה תיכף אני אעשה עוד טוב? את רוצה? כן או לא? אה... טוב בסדר אז זהו ביי

yulo

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם:יעל.. את אוהבת את השם שלך? כן/לא למה? כן :) הוא יפה ופשוט..בעיני.. היית מחליפה אותו? לא אם כן באיזה שם? אבל גם נועה זה שם יפה
גיל: 14.5 היית רוצה להיות יותר גדולה/קטנה ממה שאת? לא כיתה: עולה לי' עיר מגורים:** את אוהבת את העיר שלך? כן/לא למה? כן, כי זה מקום יחסית קטן וחמוד, סביבה שממש כיף לגדול בה.. היית רוצה לגור במקום אחר בארץ? לא אם כן איפה? לא דיברנו על זה כבר?
היית רוצה לגור במקום אחר בעולם? אולי לכמה שנים.. אם כן איפה? בארה"ב תשלימי את הזוגות (לפי מה שאת רוצה שיהיה, אפשר גם לכתוב לבד): ולנטינה וניקו.. רוברטה והירקן מיה ופצה.. דלפינה- לבד!- שתירקב! אווריסטו ועוזרת קריקרגנית
לורנסו- שימצא מישהי באיי הפיגי.. חוליה (אמא של פרנקו) ו אבא של פרנקו.. מונצ'ה ורוצח שנרקב בכלא פטו ומישהי נורמאלית- העיקר לא ולנטינה.. זה או זה? חורף או קיץ? קיץ ים או בריכה? קשה אבל..ים סלט ירקות או סלט פירות? ירקות פיצה עם זיתים או בלי כלום? בלי כלום מלפפון חמוץ או רגיל? רגיל קולה או דיאט קולה? קולה קולה או ספרייט? קולה קוטג' או גבינה לבנה? לבנה קוסקוס או פתיתים? פתיתים אפונה או גזר? סתם..חח..בכל מקרה- גזר
זהו בינתיים...
אם את רוצה תיכף אני אעשה עוד טוב? סבבה.. את רוצה? אוקי
כן או לא? אם את מתעקשת..
אה... טוב בסדר אז זהו ביי

yulo

New member
עונה..

לא, אני לי חבר
.. חח..היה לי שנתיים (ח-ט) אבל זרקתי אותו..חחחח ו..נראה לי שהצטרפתי לפרות בתחילת פסח..

למעלה