נקודה
וירולוגית סינית טוענת שהקורונה הגיעה מהמעבדה הביולוגית של PLA (צבא סין) ולא ממעבדת וואהן.
הוירולוגית יאן-לי-מנג (Yan Li-Meng), הועסקה כחוקרת במעבדה בהונג-קונג בזמן שהמגיפה התחילה.
האשימה בעבר את בייג'ין בניסיונות הסתרה וטיוח של הקורונה.
היא טוענת שבמהלך המחקר על יכולת ההדבקה של הנגיף מאדם לאדם היא הצליחה לשחזר ולשייך את מקור הנגיף למעבדה הצבאית של צבא סין, צבא השחרור העממי של סין (PLA).
וירולוגית סינית טוענת שהקורונה הגיעה מהמעבדה הביולוגית של PLA (צבא סין) ולא ממעבדת וואהן.
הוירולוגית יאן-לי-מנג (Yan Li-Meng), הועסקה כחוקרת במעבדה בהונג-קונג בזמן שהמגיפה התחילה.
האשימה בעבר את בייג'ין בניסיונות הסתרה וטיוח של הקורונה.
היא טוענת שבמהלך המחקר על יכולת ההדבקה של הנגיף מאדם לאדם היא הצליחה לשחזר ולשייך את מקור הנגיף למעבדה הצבאית של צבא סין, צבא השחרור העממי של סין (PLA).
וירולוגית סינית טוענת שהקורונה הגיעה מהמעבדה הביולוגית של PLA (צבא סין) ולא ממעבדת וואהן. - חדשות רוטר
וירולוגית סינית טוענת שהקורונה הגיעה מהמעבדה הביולוגית של PLA (צבא סין) ולא ממעבדת וואהן. - חדשות רוטר הוירולוגית יאן-לי-מנג (Yan Li-Meng), הועסקה כחוקרת במעבדה בהונג-קונג בזמן שהמגיפה התחילה. האשימה בעבר את בייג'ין בניסיונות הסתרה וטיוח של הקורונה.
rotter.net