הקורסים של עמרי פורת ואחרים בחוף פולג

Yossi sc

New member
הקורסים של עמרי פורת ואחרים בחוף פולג

שלום אנחנו רוצים לעשות קורס ונוח לנו לעשות את זה בנתניה מצאתי פרסומים של 3 קורסים שונים וכמובן אנ מטלבט לגביהם. יש KITE2DAY-ירון ציטאט KITE4U -רונן ואנדי ויש את עמרי פורת מישהו יכול להמליץ מתוך נסיון או היכרות מי הוא המומלץ. תודה

rooe007

New member
יש את קייט אווי בחוף ינאי

יש את הבית ספר של עמית ענבר בחוף ינאי,מדריכים ומדריכות סוף הדרך,,שווה את ה10 דקות נסיעה המיספר שלהם 098666991 www.kiteaway.co.il

Yossi sc

New member
כן יש גם את עניין המחיר...

קייטאוואי הכי יקרים ונכון שהם מקבלים כאן המלצות גורפות אבל 500 שח בשבילי זה לא מעט כסף .זה לא שאני מחפש הכי זול אבל ואני אשמח אם מישהו יוכל להגיד משהו על השמות שכתבתי. תודה

hagit oz

New member
היי יוסי

לגבי המחירים, תעשה בדיקה נוספת של כל הבתי ספר שחשבת ללמוד אצלם, תבדוק מספר דברים: המחיר לפי מפגשים של שעתיים ולפי קורס מלא,תבדוק מה אתה מקבל תמורת התשלום לקורס, תוודא שלבית הספר יש ביטוח, תבדוק מבחינת המרחק מהבית או ממקום העבודה לאיפה יותר נוח לך להגיע. מבחינת חופים טובים ללימוד באזור נתניה: בית ינאי ופולג. תעשה השוואה, תשאל קצת שאלות, צא לטיול בחופים ותראה איך אתה מתחבר לרמה האנושית של החברים אשר מעבירים את הקורס - לא פחות חשוב ואפילו הכי חשוב
בהצלחה! חגית עוז

חייב ללהוסיף ולחזק

היי יוסי, אני לא יודע בדיוק מי ואיך מלמד מה באיזור שאתה מדבר עליו (אנחנו יושבים באילת) אבל חשוב לי לחזק את מה שחגית אמרה כדי שלא תעשה מה שלא מעט מתחילים עושים. הכסף הוא אמנם מרכיב חשוב אבל לא כל מה שזול הוא בהכרח טוב ונכון לרכישה והכסף זה לא השורה התחתונה שצריכה לעמוד מול העיניים שלך. בעיקר לא כשמדובר בשלב כל כך מוקדם שבו למעשה אתה כתלמיד פחות שולט אלא אתה נמצא בידיים של מישהו אחר. אחד המרכיבים החשובים זה נושא הביטוח ומרכיב הבטיחות בקורס. כמו שאמרה חגית, אל תתבייש לברר ולשאול שאלות ואם יש מקום שהוא יותר טוב לך עליו גם אם הוא יותר יקר. אני למעשה לא חושב שיש מועדון מסודר בארץ שלא מחזיק ביטוח ואף די יקר שזה דבר חשוב (אני לא ממש יודע לגבי המדריכים הפרטיים) - מרכיב מאד מאד חשוב!!! כמו כן, תברר כיצד מתבצע הקורס, מרכיבי הבטיחות וכו' - היו בעבר תאונות (לא רבות מדי אבל היו) ולכן חשוב שמי שמלמד אותך יקפיד על כל כללי הבטיחות האפשריים. בכל מקרה שיהיה המון המון הצלחה בתחום :)

hagit oz

New member
כל מילה שנאמרה ע"י מרכז הגלישה חקוקה בסלע

חזק ואמץ נירוש
אז אל תהסס ותעשה את כל הבירורים שאתה יכול אבל גם אל תגזים שעונת הרוח לא תיגמר....
תעדכן אותנו בהתקדמות ונשמח לעזור לך בכל בקשה, שאלה, בעיה, טענה וכו'.... בהצלחה! חגית עוז

rooe007

New member
הזול יוצא יקר

זה חוק,,כול החפרים למינהם שעושים קורסים זולים,,ככה זה גם ניראה גש למקום מסודר

Yossi sc

New member
תודה רבה,קראתי הפנמתי

האם מישהו מכיר את הקורסים של poratkite.co.il -עמרי פורת?

Lethal Acid

New member
מדרכים במרכז הארץ

עמרי מוכר היטב. הוא מדריך שמלמד טוב אומנם ראיתי כמה פעמים דברים שלא כולכך מצאו חן בעיניי בהדרכה שלו. את רונן אני לא מכיר בתור מדריך בתור גולש ובן אדם הוא אחלה גבר. את ירון אני לא מכיר. כמו כן בהרצליה יש לך את SURF HOUSE שהם מאוד אמינים אולם גם פה את רמת ההדרכה אני לא מכיר. ממליץ לך לדבר עם מתחילים בחוף או בפורומים ולא לקבל תשובות מבעלי אינטרס. קורה הרבה פעמים שבטל' נשמע דבר אחד ובפועל הכל נראה אחרת. בהצלחה!

למעלה