הקורס להתרסקות -
- חובה לראות

rafipips

New member
חבורה של נוכלים - רק עכשיו אני מבין

איך קורה שהכל מתייקר אבל המדד יורד

matanbil

New member
רק עכשיו?

אף פעם לא למדת על משבר הנדל"ן? הרצאה מעולה בכל מקרה

rafipips

New member
חשבתי שמי שמנהל את הכלכלה הם אנשים אמיתיים

ראית את כל הפרקים ? רק תראה אילו מניפולציות הם עושים כדי שהנתונים יתאימו למה שהם רוצים להציג לציבור . מתחילת השנה המדד עלה בישראל ב 4% ומתחילת 2007 כ 19% . זה נראה לך אמיתי ? בהתייחס לכל ההתייקרויות בחשמל מים ארנונה שכר דירה דלק ועוד ועוד . הם מודדים במדד את הדברים שלא משפיעים ישירות על החיים של האזרחים , ועושים על זה כל מיני מניפולציות , כדי שזה יתאים להם . פעם עוד הייתה קצת אמונה בשלטון ,

matanbil

New member
תמיד ידעת שהפוליטיקאים שקרנים, פשוט לא עד כמה

והכי מצחיק שיש אנשים שחושבים שיש כסף כדי להתפרע ולחזור למדינת רווחה צריכים רגולציה ולהפסיק עם כל השקרים

rafipips

New member
קודם כל אפילו אם רק 20% יתקיים אנחנו בצרות

אני לא מאמין ביכולת שלי לעשות משהו באופן ציבורי . באופן פרטי ? למעשה הבעיה המרכזית תהיה מחסור בכסף , או לחילופין ערך הכסף ירד . גם דיפלציה וגם אינפלציה מדגישות את המחסור בכסף אצל האנשים . אז מה שנשאר כרגע הוא לפתוח חיסכון בלטה . מהנפט אני לא דואג , או שתהיה אנרגיה חילופית , או שנחזור לשנות השבעים שפקק תנועה היה רק עקב תאונה , ולא מריבוי מכוניות , ושאנשים היו נוסעים באוטובוס והולכים ברגל . לא כמו היום שהולכים להשתין עם האוטו . ב 1948 הרבה מתושבי יפו הערבים ברחו מהמדינה , הפטריארכיה היוונית אורטודוקסית (כנסיה) קנתה מהם בגרושים את הנכסי דלא ניידי שלהם . מה שיצר מצב שהם שולטים היום על אחוזים נכבדים מהבתים והחנויות ביפו הישנה . מה שיקרה בעתיד הלא רחוק , יהיו הזדמנויות חדשות לרכוש נכסים בזול . צריך להכין קצת מזומן . עזוב , קשה בכלל לדמיין את זה קורה

למעלה