"הקורס עומד להיסגר"

amera

New member
"הקורס עומד להיסגר"

קיבלתי שובר תשלום ראשון ובאותו שובר כתוב לגשת למדור תל"מ ב- 22.09.04. אני מחפש קורסים באתר ולחלק מהם מצויין "הקורס עומד להיסגר"!!! איך זה קורה? האם הסטודנטים נרשמים לפני תאריך זה? האם סטודנטים נרשמים דרך האינטרמט? איך זה עובד? האם אני יכול להירשם לקורסים וגם ייקלטו במחשב עוד היום?

amera

New member
שאלה בקשר לקורסים כלליים

האם לימודים כלליים חייבים להיות במחלקה/פקולטה אחרת מזו שאני לומד בה?

amera

New member
ציון "עובר" או באחוזים

האם בכל הקורסים הכללים יש ציון עובר או באחוזים?

roee the king

New member
ימי ההרשמה מחולקים עפ"י שמות...

המשפחה. וביום שלך (בתאריך 22.9.04) נרשמים שמות המשפחה המתחילים באותיות ס-ק. בנוסף, מטבע הדברים עשויים להיסגר קורסים עד ליום ההרשמה שלך או שהם כמעט בתפוסה מלאה ועל כן מצויין ההודעה "הקורס עומד להיסגר". בנוגע לשאלתיך השניה, אין אפשרות להירשם באמצעות האינטרנט, אלא להגיע ביום ההרשמה שלך בלבד (22.9.04). מקווה שעזרתי לך, שנה טובה!!!

amera

New member
יש לי קורס

שממאאאאש אני רוצה לקחת אבל הוא עומד להיסגר! האם זה נבון שאני ארשם לפני יום ההרשמה שלי? או שהם לא יקבלו אותי? האם זה עניין של מזל וזה רק תלוי במצב הקורסים ביום 22/9/2004

g i g o

New member
קורסים כלליים והרשמות מנסיוני האישי

ואין אני מתחייב שזה החוק - בענייני שלי דיברתי עם סטטוס ונאמר לי שצריך קורס אחד מחוץ למחלקה וקורס שני אפשר בתוכה. צריך לוודא מראש. באשר לקרוסים "סגורים" - להבנתי הם לא באמת סגורים בשלבים הראשונים של ההרשמה. פשוט הם מתכננים סטטיסטית כמה ניתן לרשום מכל קבוצת אותיות כדי שיישארו מקומות לבאים אח"כ.

למעלה