הקורס "תולדות קוריאה הטרום מודרנית"

הקורס "תולדות קוריאה הטרום מודרנית"

מישהו מכיר, כל פרט יעזור, למשל אם בסוף יש בחינה\עבודה וכו'? כנ"ל הקורס "גיאוגרפיה פיסית של ארץ ישראל". ועוד משהו קטן-איפה רואים כמה מקומות פנויים נשארו? המון תודה

ועוד שאלה קטנה בקשר לכרטיס סטודנט

האם כרטיס סטודנט מצריך הרשמה לאגודה ואם כן איפה עושים את זה? או שאולי שולחים את זה בדואר? פשוט הסתכלתי בשירשורים קודמים ואין משהו חד משמעי.

flutter girl

New member
../images/Emo45.gifאשמח גם לתשובה

אני מבינה שיש את הכרטיס של האגודה, אבל אמורים לקבל גם כרטיס סטודנט רגיל. איך, מתי ואיפה?

tutiris

New member
כרטיס סטודנט

כרטיס סטודנט מצריך הרשמה לאגודה (בתשלום חד פעמי של 99 ש"ח). ניתן להירשם באגודת הסטודנטים- לבוא ולמלא טופס, או בעמדות הרשמה באוניברסיטה. כדי להוציא את הכרטיס, צריך להצטלם בקומת ה 600 בבניין הראשי. כרטיס תלמיד לא מצריך הרשמה ולא תשלום והוא כרטיס מטעם האוניברסיטה בלי קשר לאגודה. אבל הוא גם לא ממש נותן משהו... (למי שיש כרטיס סטודנט לא צריך כרטיס תלמיד). ניתן להוציא אותו במדור שכר לימוד באוניברסיטה.

tutiris

New member
לא

יש עמדה בקומת ה 600. [אני לא מדברת על חנות הצילום מחוץ ל 700].

אני הסתדרתי-בכל מקרה הנה מה שצריך לעשות:

בשביל כרטיס סטודנט קודם כל נרשמים לאגודה בקומה 600 מאחורי המדרגות הקרובות לקפה דשא, מחכים יומיים שהפרטים יוזנו למערכת ואז הולכים להצטלם בעמדה שגם היא נמצאת בקומה 600 ומאד קשה לפספס אותה. את הכרטיס מקבלים על המקום ואז אפשר גם להרשם לחופשי סמסטריאלי.

דרך אגב השאלה שפותחת את השרשור עדיין בתוקף

ובכלל מעניין אותי איזה קורסי בחירה נחשבים יותר טובים-מאיזה חוג הכוונה.

tutiris

New member
התכוונת למה את זכאית?

לא כל כך הבנתי את השאלה למה את מתחייבת, אבל למקרה שאת רוצה לדעת מה את מקבלת אם את נרשמת, צירפתי פה כבר קישור פעם, אני אצרף שוב:

התכוונתי ש...

התכוונתי לשאול אם אני מצטרפת לאגודת הסטודנטים אני צאיכה לעשות משהו בשביל זה? כמו שעות לקהילה ,פר"ח?

flutter girl

New member
ממש לא!

אין שום קשר בין שני הדברים, ההצטרפות לאגודה עולה 99 ש"ח, ומקנה לך כל מיני הטבות.

למעלה