הקור הזה גורם לי לרצות להיכנס למיטה

הקור הזה גורם לי לרצות להיכנס למיטה

תקוע במעבדה, יד ימין קרובה לחלון שגם כאשר הוא סגור, יש את זרם האוויר הקר (בחיבור בין 2 חלונות, על 2 מסילות שונות). יד ימין שלי כאילו הייתי בחרמון, יד שמאל עדיין מתפקדת. כותב משפט, ועוד משפט, ועוד אחד...והקור בחוץ חונק. אני מת לחזור לחדר הקטן שלי, בעוד כשעה וחצי, כאשר הרדיאטור יהיה פתוח (הוא נפתח אוטומטית), לנעול את הדלת, לסגור את החלון, ולהיכנס עם תחתונים למיטה החמה ולהתכסות בשמיכת פוך עם פלאנל. לקום בשעה 21:00 בערך ולעשות את המקלחת החמה ביותר שהייתה לי בחורף האחרון. המשך פנטזיות נעימות לכולם

HETI

New member
החשק שלך עושה חשק

הייתי גורמת לך אחרי שתסגור את החלון והרדיאטור יפעל מעצמו שתצטרך באפיסת כוחות לקום מהמיטה לסגור את הרדיאטור לפתוח את החלון כי יהיה כל כך חם בחדר הקטן שלך שאפילו הקר שבחוץ כבר לא ישפיע אלא תעדיף להוציא את הראש לשאוף אויר צח ואחר כך , להיכנס לאמבטיה בשניים אמבטיה חמה חמה ורטובה כמובן אני אסבן לך את הגב ו... את השאר תשאיר לדמיון שלך להשתולל . לי מתאים אחרי חויה שכזאת כוס נס קפה עם קצפת למעלה . מה אתה אוהב אחרי? H-)

HETI

עוד חצי שעה למנאייק, ואני מחכה לחזור. לצערי איני יכול לסגור את הרדיאטור כי הוא פועל אוטומטית מ- 18:00 - 2:00 (וגם בבוקר, רק שאני לא יודע מתי). אם יהיה כל כך חם, אשמח להעיף מעלי את שמיכת הפוך ולשכב על הגב. אפשר להקשיב לגשם בחוץ, לראות ברקים ברעמים ואילו החום בחדר, פשוט יעשה את ההבדל. מקלחת בשניים זה הדבר היפה ביותר שקרה לי במהלך חיי, ולצערי הוא קרה רק פעם אחת (תיאור הפעם הראשונה שלי בעמוד-שניים האחרונים)... הדימיון שלי פרוע, פרוע......וכמות הפנטזיות שעוברות לי בראש לא יכולות להיכתב בפורום זה (השוטרת תעצור אותי) נס-קפה אינני שותה, למרות שזה נראה מפתה....אבל אני נורא אוהב תותים, בננות ומלפפונים. אשמח להמשיך להעביר פנטזיות בדואר אלקטרוני.... ואולי...גם...

HETI

New member
בגדר הפנטזיות...

עם הרדיאטור אפשר להסתדר. עם התותים גם ואת הבננות והמלפפונים נשאיר לפנטזיות... בקשר לאמבטיה בשניים פעם אחת זה הפסד גדול כשתצבור עוד חויות כאלו לא תצטרך דימיון פרוע...מה הכוונה לגם...(התמימות רחוקה ממני תהיה ישיר). ;-)

HETI

הבננות והמלפפונים יכולים לצאת מהתמונה..... תותים, ושוקולד, וליקוקים הדדיים, יכולים בהחלט להוסיף, את לא חושבת? אם לוקחים מעט שוקולד חם ומורחים אותו על הבטן, אז זה בהחלט עושה טעם טוב ביותר לליקוקים. אחרי זה אפשר ללכת לשטוף את הגוף באמבטיה חמה, ולאחר האמבטיה אפשר להגשים את כל המשאלות. אומרים שבני מזל עקרב (המזל שלי), אוהבים 69.....ואחרי מקלחת זה ה-זמן הכי טוב לדברים שכאלה.... המשך הפנטזיות (ויש המון), תלויות ברצונות ההדדיים של בני הזוג. את לא חושבת?

HETI

New member
תותים , תותים.

אני ממש חושבת כמוך, שליקוקים הדדיים באמת יכולים להוסיף והמון!!! ב- 69 , תיזהר כי בסיבוב מתהפכים...ואל תשכח את השוטרת שלא תעצור אותך... הפנטזיות שלך מגיעות לשחקים. היית אמור כבר להיות בבית ולהגשים אותם.. יום חורף כזה עוזר לאווירה אתה לא חושב?

HETI

New member
זה לא ממש קשה

יש כאלו שמגשימים פנטזיות. מה כל כך בלתי אפשרי? נתנו לך מתכון לארוחה טובה עם החברה ואחרי שתתאמץ ותכין לה ארוחה זוגית מושלמת, היא לא תסכים לממש לך את הפנטזיות? אולי לא רק בני מזל עקרב אוהבים 69? ואם פנטזיה כזאת אפשרית לא מתממשת לך אחרי השקעה וארוחת ערב אז יש אנשים עם יותר מזל.. ויותר שוקולד ,אבל לא על הבטן...

זה לא זה......

את לא הבנת את כוונתי בהודעתי. כוונתי הייתה שהסיכוי שכך יקרה הוא 0.00%. מבחינתה זה יקרה רק אחרי החתונה. המשך הסיפור, באימייל.... מפאת כבודה של חברתי צרי איתי קשר תומר

להולדן..................

מה שנכון נכון. הקור הזה דורש מימך להיות במיטה להתכרבל בתוך הפוך ....... ועם יש לידך גוף חם של מישהי או מישהוא אז זה בכלל טוב יותר..... בימים כאלו להישאר במיטה החמה, עדיף מכל דבר אחר.. בימים כאלו רמת הסקס עולה לגבהים נ.ב:תהנה היום בערב עם החברה, שיהיה לך ערב מדהים עם המון חום וסקס ממני חוקרת

למעלה