פשוט מאוד - לאכול כל הזמן
טוב, לא בלי הפסקה, ככה כל שעתיים.
המרק דל פחמימות של מיכול הוא רעיון מצוין. לשים בו קצת תפו"א/תירס בשביל הנשמה, תבלינים לפי הטעם והכי חשוב - הרבה עדשים ירוקות/כתומות.
ירקות כתומים - גזר, דלעת, מעט בטטה (דלעת עדיף על דלורית, בטטה זה כמו תפו"א - פחמימה) אפילו שהם לא כל כך דלי קלוריות, אבל הם טעימים ובריאים מאוד.
וכמובן בצל, קישואים וכרוב למכביר. קולורבי חתוך מוסיף המון! עלים - כמה שרוצים, אם רוצים.
לא צריך אפילו טיפת שמן במרק ירקות.
אם רוצים, אפשר להוסיף כמה כפות של ציר מתבשיל בשרי - ונהיה מרק מופלא.
על העדשים האלה עוד תברכו אותי.
אבל אי אפשר להסתפק רק במרק. צריך לאכול פחמימות מלאות - לחם מקמח מלא (מוצנם/טרי), קרקרים מחיטה מלאה,
ובכל אכילה לצרף חלבון לפחמימה - גבינה/ביצה/דג/עוף/עדשים - זה מוסיף שובע!
לדאוג שבאוכל יהיו 3 מנות שומן בריא ביום - שמן זית, אבוקדו, טחינה, שקדים. לא בבישול - באוכל. שבבישול יהיה כמה שפחות שמן, ועל הלחם/פריכיות/קרקרים תוסיפו אבוקדו או טחינה. או שמן זית בסלט הירקות. זה מוסיף שובע שאין כמותו.
וכל שעתיים לאכול משהו. קצת, אבל לאכול.
כמה ימים כאלה, ולא תחפשי את הוופל והעוגיות והשות'.
מנה קטנה אחת אחת לכמה ימים אני מרשה לעצמי, עד אחה"צ.
עכשיו פירקתי 2 קערות מרק כנ"ל.
תענוג רוחני. פשוט מעין עולם הבא.