הקור מגביר את התאבון כל כך...

מיכול10

New member
הקור מגביר את התאבון כל כך...

אתמול כל היום הייתי רעבה, היום חשבתי להיות יותר חכמה
להכין מרק דל פחמימות שיבלום את התאבון אבל אני עדיין מחפשת.
יש למישהו רעיון ??

מגי63

New member
איך, באמת מתמודדים עם הרעב האין סופי

שמביא איתו הקור הזה?

אני מחפשת כל היום פחמימות ריקות ומתוקות... וופל
, עוגיות
ושות'.
די!
איך מפסיקים את זה?

קוביd1

New member
מגי 63

את מחפשת כל היום דברים טובים ומתוקים ,כל עוד את מחפשת ולא מכניסה את זה לפה לא יקרה כלום...

מכיר את הבעיה ,אין לי פתרון לזה......

קובי

מגי63

New member
קובי, אני עושה חשבון.

אני ממש משתדלת להשאיר את המתוקים מחוץ לפה שלי, אז מתוך 5 דברים טובים שמצאתי, אולי 1 יכנס. אולי, אני אומרת, כי זה חייב להיות שווה את ההשקעה (לא יתכן שאני יעבוד קשה כל השבוע, ובמחי וופל פשוט אחד, אהרוס לי את הכל). מינימום שוקולד איכות, עם אגוזים, כזה, שווה (ורק 2-3 קוביות).

אופירA

New member
מנהל
פשוט מאוד - לאכול כל הזמן

טוב, לא בלי הפסקה, ככה כל שעתיים.
המרק דל פחמימות של מיכול הוא רעיון מצוין. לשים בו קצת תפו"א/תירס בשביל הנשמה, תבלינים לפי הטעם והכי חשוב - הרבה עדשים ירוקות/כתומות.
ירקות כתומים - גזר, דלעת, מעט בטטה (דלעת עדיף על דלורית, בטטה זה כמו תפו"א - פחמימה) אפילו שהם לא כל כך דלי קלוריות, אבל הם טעימים ובריאים מאוד.
וכמובן בצל, קישואים וכרוב למכביר. קולורבי חתוך מוסיף המון! עלים - כמה שרוצים, אם רוצים.
לא צריך אפילו טיפת שמן במרק ירקות.
אם רוצים, אפשר להוסיף כמה כפות של ציר מתבשיל בשרי - ונהיה מרק מופלא.

על העדשים האלה עוד תברכו אותי.

אבל אי אפשר להסתפק רק במרק. צריך לאכול פחמימות מלאות - לחם מקמח מלא (מוצנם/טרי), קרקרים מחיטה מלאה,
ובכל אכילה לצרף חלבון לפחמימה - גבינה/ביצה/דג/עוף/עדשים - זה מוסיף שובע!
לדאוג שבאוכל יהיו 3 מנות שומן בריא ביום - שמן זית, אבוקדו, טחינה, שקדים. לא בבישול - באוכל. שבבישול יהיה כמה שפחות שמן, ועל הלחם/פריכיות/קרקרים תוסיפו אבוקדו או טחינה. או שמן זית בסלט הירקות. זה מוסיף שובע שאין כמותו.

וכל שעתיים לאכול משהו. קצת, אבל לאכול.
כמה ימים כאלה, ולא תחפשי את הוופל והעוגיות והשות'.
מנה קטנה אחת אחת לכמה ימים אני מרשה לעצמי, עד אחה"צ.

עכשיו פירקתי 2 קערות מרק כנ"ל.
תענוג רוחני. פשוט מעין עולם הבא.

מגי63

New member
כן, השבוע פינקתי את עצמי במרקים...

מרק אפונה, מרק שעועית, מרק ירקות עם גריסים. כל יום מרק אחר. וכל יום אני מפנקת את עצמי ב3-4 צלחות כאלה (לאורך היום, כן?). חוץ מארוחת בוקר (בד"כ חביתה מביצה אחת שלוקחת שעה), נס קפה למכביר, עוף או דג בצהריים, וירקות. המון ירקות - מבושלים, חיים, מאודים, סלט. כל צורה, כמעט...

למעלה