הקו המוזיקלי של יוסי אזואלי....

theone17

New member
הקו המוזיקלי של יוסי אזואלי....

יוסי באמת מצליח לרגש אותי עד צמרמורת, הזמר עם הקול הגברי היחידי בארץ שאין לו גבולות או חוסר דיוק, הוא מקצועי ומרגש ברמות שלא ניתנות לתיאור בכלל. ובכל זאת, אני חושב שיוסי בייחוד בדיסק החדש שרכשתי היום מבוזבז על כמה שירים טיפשיים, חסרי משמעויות, שירי חפאלות שלא הולמים את היכולת הקולית האדירה שלו. לשמוע אותו בבלדות כל-כך מרגשות עושה חשק שיפסיק לשיר את השירים הים תיכוניים או שלפחות ישתמש במילים אחרות בשירים אלו מילים עם רמה גבוהה יותר. אני חושב שיוסי הוא זמר שצריך להיות מגה סטאר ולמכור דיסקים בכמויות אדירות והוא לא זוכה למספיק חשיפה אני חושב שמגיע לו הרבה יותר. אני אישית שזה גם טמון בניהול האישי שלו אבל אני חדש בפורום הזה אז לא אנחית אליכם יותר מדי. חשוב לי רק לקרוא מה אתם חושבים.... כל מה שנאמר בהודעה הוא מאהבה והערכה גדולה לאמן וליוצר יוסי אזולאי!

דווקא המוזיקה האתנית מתאימה לו

שלא יעז להוציא דיסק ללא אלמנטים אתניים-כי זה כל הקסם באלבום..כל הסילסולים היפים שלו..וחוצמזה חוץ משירים שקטים צריך קצביים לא?! אז מה אם יש שירי חאפלות (כהגדרתך-לדעתי זה ממש לא שירי חאפלות..אם את רוצה אני יביא לך שירים שזה באמת חאפלות-חוצמזה מה רע בחאפלות לעזעזל?!) ודי כבר להגיד שכל שיר קיצבי שיש בו אלמנטים מזרחיים זה חאפלה וזה שיר רדוד רק בגלל שזה מזרחי! אם היו עושים מזה שיר שקט לא היו אומרים את זה.. אני כ"כ שונאת את הסטיגמה המטופשת הזאתי...כנ"ל לגבי השם..אבל זה פחות מפריע לי.. ונגיד השירים מטופשים...אז מה?!לפחות שירים קליטים ושמחים שכיף לשמוע

theone17

New member
התבלבתי בשם המשפחה....

אבל את לא הבנת אותי נכון בכלל....יוסי צריך לשמור על האתניות שלו וחלילה לא להפסיק עם הסלסולים כי זה מה שמיוחד בקול שלו. הוא בסך הכל צריך לשפר את הטקסטים בכמה מהשירים ולתת עוד בלדות מרגשות כמו "בוכה בלילות" האלבום הנוכחי סובל ממחסור בבלדות שממש מרגשות!

אממ

האמת שגמני לא כ"כ אהבתי את השירים השקטים באלבום,והייתי רוצה שירים מרגשים וסוחפים כמו בוכה בלילות...אבל זה מה יש בינתיים.. השירים השקטים אולי באלבום הזה פחות טובים,אבל לא נורא,זה תמיד ככה נראה בהתחלה,אחרי חודש כבר אוהבים הכל..או לפחות ככב זה אצלי

על טעם וריח...........

היי, זו דילמה שעלתה המון פעמים כאן, אתה מוזמן להיכנס לדפים של הארכיון...בכל מקרה, אתה צריך לזכור שיוסי הוא זמר שפונה לכולם, במיוחד במדינת ישראל שיש בה המון אנשים שאוהבים מוזיקה מזרחית, ו"חאפלות" כמו שקראת לזה. אני אישית חושב שכל מה שיוסי מוציא בכיוון הים תיכוני,מאוד איכותי, ומעודן. אני רואה ביוסי זמר ששר הכל, שמנסה לפנות לכל סוגי הקהל, וכמו שכבר אמרתי פעם, אי אפשר לרצות את כולם... תמיד יש את האופציה להעביר שיר בדיסקמן או מה שלא יהיה... אתה לא מחוייב לשמוע את השירים שאתה לא מתחבר אליהם.

למעלה