הקו הפתוח לכסח בין עיתוניים

הקו הפתוח לכסח בין עיתוניים../images/Emo67.gif

קורצי....מה זה היה בראיון הבוקר...אדון זלצי כיסח את הגברת מה שמה....איריס (דרך אגב היא נשמעת טוב ברדיו, קולה נעם לי, אולי כדאי להכניס אותה בתור שדרנית...סתם יעוץ קטן) יש לי תחושה שלמר. זלץ קשה לפרגן לעמיתיו למקצוע מהמין השני או שאולי הוא לא עומד בתחרות...אז הוא מ.כ.ס.ח

בתור אחד שקרא לי ללכת הביתה....

הפכת להיות ממש ידיד נפש שלי. קורצי????????? ולגבי איריס ארבל, ראובן זלץ, ולא נשכח את רויטל לוי שטיין: אלו הם קולגות, וגם אנשים שיש לי קשר אישי איתם.

לידיד נפשי קורצי../images/Emo24.gif

נראה לי שאתה עייף, או סובל מ"האנג אובר" מאמש תקרא שוב את מה שכתבתי ואת תגובתך, אז ככה א. ידידים לא נוכל להיות - אלא עם כן תעשה קצת שעורי בית וסוף סוף תתחיל להבין את הסיבות האמיתיות להרס במפרץ...סתם דוגמא קטנה..תחזור עשר שנים אחרונה לתקופת השיא התיירותי של אילת...כמויות אדירות של צוללנים שנורקליסטים ושחיינים(לא נשכח את גנבי האלמוגים)מן הסתם עבדתי גם בשמורה וגם במועדון צלילה בתקופה ההיא, אפילו בראס מוחמד יש הרס עצום מאז התקפת הצוללנים .....או אולי זה גם באשמת חוות הדגים!!!! ב.קולגות צריכים לפרגן אחד לשניבמיוחד בשידור חי...מר זלץ העדיף לזלזל ולהעליב את הקולגות שלו. ג. אולי כדאי שתקרא שוב את מה שכתבתי....הרי אני אזרח פשוט שכותב בצורה ברורה ופשוטה....ותנסה להגיב שוב, והפעם לענין. ד. אין לי "ד"

למעלה