הקטן עוד יומיים

לילך87

New member
הקטן עוד יומיים

בן חודשיים אני שמה אותו על הבטן ללא בעיה אבל כשאני שמה אותו כמו שאמר הרופא עם הידיים מכווצות מתחת לגוף הוא בוכה ומוציא אותן בשנייה לבד מה עושים?

בד"כ נותנים להורים את התרגיל

הזה כדי להקל על הרמת הראש. בגלל השינוי בזוית, קל הרבה יותר להרים ראש כאשר פלג הגוף העליון מורם, מאשר הוא על הרצפה.

שכיבה על הבטן - גיל חודשיים

שלום לילך87, ... ומה קורה כשהוא פורש את הידיים לצדדים? האם הוא מסוגל להניח ראש על אחד הצדדים ולנוח, או שהוא מנסה במקביל להרים את הראש? הרמת הראש ללא עזרת הידיים (נסי בעצמך) היא קשה מאוד ומעייפת. כדי להקל על התינוק את אימון שרירי הצוואר לקראת הרמת הראש מומלץ ליצור אלכסון כלשהו, כדי להקל על זוית ההרמה. אני מצרפת לך קובץ עם תרגילים בעניין שתוכלי להשתמש בו. אם תהיינה שאלות את מוזמנת לשאול. ספציפית לעניין הוצאת הידיים - את יכולה לרכון מעליו ולעטוף אותו עם ידייך ע"י אחיזה בשני צידיו, באזור הכתפיים-זרועות. בצורה כזו את "נועלת" בצורה עדינה את גופו ומאפשרת לו להשאר בתנוחה הזו. על מנת לא לתסכל, אפשר ליצור תנועה קלה מצד לצד או להפעיל משקל לסרוגין, כאשר הוא שכוב על כדור פיזיו, כדי ליצור ניעות קלות. קצת קשה להעביר את ההסברים הללו על הכתב, ולכן אני מפנה גם אותך ליום הצילומים שפרטתי בתשובות לשאלות ההתהפכות האחרונות שנשאלו בפורום. זה יכול מאוד לעזור לכם. בהצלחה!

לילך87

New member
כשהוא פורש את הידיים לצדדים

הוא כן מניח את הראש ונח , הוא גם לפעמים מזיז את הראש מצד לצד הכוונה כשהוא שוכב על הבטן והידיים לצדדים זה מלווה לפעמים בקצת בכי כי קשה לו או כי המוצץ מפריע לו אבל בסוף מצליח. ניסיתי היום את התנוחה שהראש על ירך אחת והבטן התחתונה על ירך שניה אבל הוא בכה ף האם לתת לו לבכות ולהתעקש או להפוך אותו בחזרה או לתת לו לנוח על הבטן? כי ככה הוא בד"כ נרדם

למעלה