הקטנה חולה

• פותח הנושא shno
  • פורסם בתאריך

shno

New member
הקטנה חולה ../images/Emo10.gif

לראשונה בחייה הקצרים (עוד מעט 10 חודשים) הקטנה החליטה שהיא צריכה לחוות צינון. כל הלילה היא השתעלה וחירחרה מהנזלת. לראות את הגורה הקטנה שוכבת במיטה, מנסה למצוא פוזיציה נוחה, ומשתעלת כמו גריאטרית - לא אכחיש שירדו לי כמה דמעות. ברור שזה "רק" צינון, וזה יעבור תוך יום-יומיים. ובבוקר היא קמה במצב רוח מצוין - אבל עדיין, השיעול הקטן הזה, הנזלת - היא כזו חסרת אונים! זהו, פרקתי. עכשיו חוזרים לאופטימיות שכמו שזה הגיע ככה זה יעלם, ויפה שעה אחת קודם!

schlomitsmile

Member
מנהל
החלמה מהירה! אכן, אין דבר מרסק יותר מילד/ה חולה... לא זוכרת אם כבר סיפרתי כאן: כשהבכור שלי היה בן שנה, אושפז עם חום גבוה ופירכוסים. מחלקת ילדים בבי"ח- שלא תדעו- זה מקום קשה... שמעתי שיחה בין שתי אימהות: האחת סיפרה שיש לה משהו-עשרה ילדים. וזה לא קשה? שאלה השניה. לא כשהם בריאים; ענתה הראשונה. אכן, קנה-המידה של מה זה קשה, משתנה, כשהילד חולה... ../images/Emo42.gifלבריאות לאפרוחית! (ואם מעניינים אתכם מתכונים של תרופות סבתא להקלת השיעול וכאלה, תגידו).

shno

New member
תודה!

ושלא נדע קשיים כאלה
לא רוצה להכיר את מחלקת ילדים בבי"ח! נראה לי אחד המקומות הקשים ביותר להיות בו....

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif באמת שלא תדעו... מקום קשה מאד, ולא רק בגלל הילד/ה הפרטי/ת, אלא גם כל מה שמסביב, כולל תינוקות נטושים ושאר מראות קורעי-לב. אנחנו "זכינו" להתארח שם פעמיים... כשהיה בן שלוש, נתן הילד מופע פירכוסים "מרשים" (ציטוט של הרופא המאד רגיש...) ואושפז שוב. היה שם ילד אחד שבכה מאד, אז ה../images/Emo189.gif שלי אמר:"אני רוצה לחבק אותו..." ובשטף הזכרונות משם, הנה אחד שמתאים לפורום הזה- ישבתי לידו, והוא סיפר לי סיפור, על ילד אחד שהיה עצוב, כי אבא שלו נסע לכוכב הלכת 'עבודה' ../images/Emo112.gif והילד התגעגע אליו... ורק שלא נדע, ולא תדעו, ודי עם הזכרונות האלה...

aviah

New member
רפואה שלמה

כשהילד חולה, זה מהרגעים האלה שאין יותר מדי מה לעשות חוץ מלחבק אותו חזק, וברור שבמקרה הזה החיבוק הוא בשביל ההורה.

shno

New member
תודה!

אכן החיבוקים הם בשבילנו יותר מאשר בשבילם (מבחינתה - רק שנעזוב אותה וניתן לה לחרחר בכיף שלה תוך התגוללות בלתי פוסקת במיטה....
)

hag70

New member
רק בריאות ../images/Emo101.gif

אכן מתסכל (במיוחד כשצריך ללכת לעבודה ולהראות במיטבך כאילו כלום לא קרה). welcome to the club

shno

New member
תודה!

הנה מועדון אחד שלא רציתי להיות חבר בו, אבל אני מניח שמקבלים כרטיס חבר אוטומטית מיד עם הפיכתך להורה (ורק מועד השימוש בכרטיס ותכיפות השימוש בו, אינם ידועים....)

hirshfe

New member
המחלות שלהם, זה דבר נוראי

שונא לראות אותו חולה וחסר אונים לא מסוגל לראות, שהוא מקבל זריקה. מעדיף אני לקבל זריקות נגד כלבת מאשר לתת לו לקבל זריקה חיסונית אחת

למעלה