הקטנת עלויות הוצאות העסק

zohar2014

New member
הקטנת עלויות הוצאות העסק

אני עוסק עצמאי חדש בתחום המיחשוב הייתי שמח לקבל מכם עצות /טיפים להקטנת עלויות הוצאות העסק שאתם משתמשים בהם, תודה

הקטנת עלויות הוצאות העסק

היי
מכיוון שלא הצלחתי להבין במדוייק את מהות העסק/מבנה/מיקומו וכו אני אנסה לתת רעיונות שונים - כמובן, שחייבת להיות התאמה מדוייקת לעסק שלך, וזאת ניתן לעשות במסגרת ייעוץ עסקי
  1. ראשית אם אתה עובד מהבית- יש אפשרות לקבל החזרים על הוצאות הבית כחלק מהוצאות העסק..
  2. במידה ויש לך נסיעה רבה עם הרכב כדאי לבדוק כדאיות מעבר לגז- זו מוריד כמעט 50% מהוצאות הדלק (יש לבדוק כמובן התאמה)- מניסיון אישי ושל לקוחות שלי זה מאוד משתלם!!!
  3. שיווק ופרסום- ביצוע ניתוח שוק ופילוח לקוחות/מתחרים יכול לאפשר לך הגדרה מדוייקת יותר ולסייע לך במיקוד שיטות השיווק והגעה לקהלים רלוונטיים- מוזיל עלויות שיווק ופרסום
  4. מיקום העסק- למיקום העסק ישנה חשיבות רבה במידה ואתה נדרש להיות קרוב לאזורי מגורים, מצד שני מיקום מרוחק יותר יכול לאפשר לך הורדת עלויות רבות בהשכרת המקום.
  5. במידה והעסק שלך נותן שירותי תמיכה טלפונית שווה לבדוק אפשרות לשימוש במערכות שעובדות ע"ג הרשת ויותר זולות מהותית
  6. השכרת משרד/מקום יחד עם שותף/עוסק אחר דבר שמאפשר הורדה בעלויות- כמובן, שורד תיאום מדוייק לפני כן כדי להבטיח הצלחה ורווח לשני הצדדים.
  7. במידה ואתה עסק עם מלאי- תבחן את ההתקשרות עם הספקים, תנסה למצוא ספקים חדשים בעלויות נמוכות, תבדוק אם ניתן ליצור התקשרות ארוכת טווח כדי להוזיל מחירים של מוצרים/חומר גלם וכו
מקווה שעזרתי בקצת- יש עוד הרבה רעיונות- ואתה מוזמן ליצור איתי קשר בטלפון

Simple Finance

New member
עוד כמה דברים כלליים

תמיד אפשר לחסוך. מומלץ אחת לחצי שנה לעבור על כל סעיפי ההוצאות.
אולי בחלק מהנושאים כבר אין צורך, ובמה שחיוני כדאי לעשות סקר שוק מחודש.
ציינת גם שאתה חדש, אז עוד טיפ חשוב: אל תתפתה לכל דבר - בד"כ ספקים מכל התחומים מחפשים את ה"פראיירים החדשים" ומבטיחים להם הרים וגבעות...תבדוק טוב טוב את "הסחורה" ומה היא באמת תורמת לך, אם בכלל.

הקטנת עליות

מכיוון שאני עוסק בשיווק עסקים בינוניים וקטנים
ומכיוון שקיבלת הערות כלליות לגבי העסק .
המלצה שלי , למד שיווק ומכירות . הרבה פעמים ידע בתחום הזה חוסך (ומייעל ) את העסק מאוד.
מגיעים אלי הרבה עסקים שצריכים ייעוץ . ואחרי לימוד כיצד לשווק ואיך למכור עוזר להם במכירות.
דוגמא: כאשר אתה ממוקד בקהל היעד שלך .אתה לא מבזבז זמן יקר על לקוחות לא נכונים . והנה הורדת עליות.

מקווה שעזרתי
אמיר לוי
www.britesocial.co.il 

למעלה