הקטעים ה ג ד ו ל י ם ! לדעתי

m a m u s h i t

New member
הקטעים ה ג ד ו ל י ם ! לדעתי

היהודים עם יהודה סעדו נצנצים ופיאטים עם שלמה ארצי וצביקה פיק יהודה פוליקר כאורח במסיבת יומולדת עברי (עברי תשמע) גיל ריבה בלימוזינה החבר'ה האלה פשוט מוכשרים ומצחיקנים מלידה ! והכי יפה שאפשר לצפות בהם כל המשפחה בלי כל הגסויות וניבולי הפה של ארץ נהדרת , יצפאן וכאלה מגעילים שאתה לא יכול לשבת ולצפות בזה עם הילדים שלך, ההורים שלך או סתם להנות בלי לשמוע גסויות צורמות (מילא אם היו מצחיקים).

tome5

New member
מסכימה!!!!!!!!!!

כל הגסויות בארץ נהדרת הם פשוט מגזימים עם זה בהיכל התרבות יש רק צחוקים בלי קללות וגועל נפש!!!!!!!!! בגלל זה אני רואה רק היכל התרבות חוץ מזה ארץ נהדרת יבשים ביותר!!!!!!!!

CrazyYoYo

New member
עברי תשמע../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

זה היה אחד הטובים באמת
אבל אני מעדיף את רינו

mjlk

New member
XD../images/Emo118.gif

חחח רינו צרור ! XD לדעתי הכי טובים אלה חליל וג'באר! ג'באר חמוד לאללה! והם מצחיקים רצחחחחח!!

mandarin3

New member
גם אני מתה על "שלושת המופלאים"

גם אצלנו בבית רואים היכל התרבות בכייף כל המשפחה ונשפכים מצחוק זה ממש כייף ונכון גם אם יש פה ושם גסויות אז זה בעדינות ובמרומז כזה לא באמת כמו בשאר התכניות שפתאום יוצאים לך ביציאה מסריחה ואפילו לא מצחיקה ואתה צופה בזה כל המשפחה ילדים קטנים אבא אמא זה הורס את כל הכייף מה גם שהם באמת לא מצחיקים - לדעתי אלה שמשתמשים בגסויות "כל משפט שני" משתמשים בזה כדי לכפות על הכישרון שאין להם וזה להצחיק בהיכל התרבות הם יש להם חוש הומור טבעי אז הם לא צריכים להיעזר בכל הקללות בגסויות והניבולי פה זה לא מה שעושה אותם בקיצור הם גדולים ובזכותם יש לנו מפגש משפחתי מהנה ביותר ככה כל המשפחה עם פיצוחים ושאר מעדנים שעה של הנאה וצחוקים המשיכו כך ואל תרדו ברמה !

למעלה