הקטע האהוב עליכם

dombi7

New member
המממ

דבוז'ק סימפוניה מס' 7 מהלר סימפוניה מס' 3 מנדלסון שלישיית פסנתר אופוס 49 דבוז'ק חמישיית פסנתר מוצרט קונצ'רטו לפסנתר מס' 20

אילת441

New member
רשימה חלקית

*הברנדנבורגים של באך - בעיקר השני והשלישי *הפוגה הקטנה של באך *לידים של שוברט (הבן אדם פשוט גאון!) *הבלתי גמורה של שוברט *קונצ'רטו לכינור במי מינור של מנדלסון *הספר מסיביליה של רוסיני

Molchansky

New member
אצלי

בטהובן סימפוניה מספר 1 באך המנחה המוזיקאלי באך הפסנתר המשווה מוצארט קונצ'רטו לקלרינט בלה מג'ור אלקן לה פסטין ד'אסופ טלמן מוזיקת שולחן רחמנינוב קונצ'רטו מספר 3 לפסנתר מוסורגסקי תמונות בתערוכה בארטוק סונטה לפסנתר (וכל שאר היצירות שלו)

shakedsham

New member
שלי

rach 3- כדעת רבים אני מסכים, הקונצ'רטו לפסנתר הדגול ביותר. הכרתי אותו עקב הסרט שעשו עליו אני לא זוכר כבר איך קוראים לזה. פוגה ברה מג'ור מהפסנתר המושווה 1 דביסי נוקטורנים לתזמורת (במיוחד השלישי)- פשוט המוסיקה האהובה עלי לשמיעה בלילה. פולנק סונטה לחליל- משהו משהו. פולנק סקסטט לפסנתר וכלי נשיפה- כנ"ל. סיבליוס סימפוניה 2 מהלר סימפוניה 5- הפרק הראשון מעביר בי חיל ורעדה. בטהובן פסטורלית ברטוק קונצ'רטו לתזמורת- לא יכול להסביר כמה שזה מדהים. מוצרט רקוויאם- חיל ורעדה גם כן. מוסורגסקי תמונות בתערוכה

loomer4

New member
אוקיי

Joy Spring - Clifford Brown Yardbird suite - Charlie Parker Green dolphin street - ברח לי השם של המלחין P: Like Someone in love - Bud Powell Come rain or come shine - Mercer,Arlen פרלוד מספר 20 אופוס מספר 28 של שופן. רשימה חלקית ביותר. יצאתי לא קשור עם כל הג'אז הזה.

nloval

New member
like someone

זה לא של פאוול, אם אני לא טועה אחד מהחברה בג'אז מסנג'רז כתב את הקטע.

loomer4

New member
אהה זה לא שלא?

חשבתי שזה שלו
בחוברת של Our man in paris של דקסטר לא מצאתי את השמות של המלחינים, ניחשתי שזה שלו.

nloval

New member
שלי-

Giant Steps - Coltrane moose the mooch - Parker הסימפוניה הפנטסטית - ברליוז confirmation - parker get happy בביצוע של בראד מלדאו כל הקטעים של שלום חנוך nardis - miles davis lazybird - coltrane blue monk -תלוניוס מונק, אמנם קטע פשוט אבל ההערכה שלי למונק היא עצומה . לדעתי הוא אחד המוזיקאים הטובים ב100 שנים האחרונות... טיפוס שלא פוגשים כל יום. זהו בערך.. תלוי במצברוח. הרבה זמן לא הייתי פה, מה נשמע?

למעלה