הקטע הכי טובבב שתראו עד היום...!! מצורף קישורררר :)
S SHNITZ AVIOZ New member 23/8/06 #2 נצל"ש לוהטטט אנשים זאת אני ניצן (מטורפת על מלוש) נעלמתי לכמעט שבוע למי ששם לב.. אני באילת מבלה לי וכל יום קוראת מה שתם כותבים והפעם החלטתי גם לכתוב קצת... אז המשך חופש מגניב וניפגש ביום ראשון =)
נצל"ש לוהטטט אנשים זאת אני ניצן (מטורפת על מלוש) נעלמתי לכמעט שבוע למי ששם לב.. אני באילת מבלה לי וכל יום קוראת מה שתם כותבים והפעם החלטתי גם לכתוב קצת... אז המשך חופש מגניב וניפגש ביום ראשון =)
א אסי סרחנה בנשמה New member 23/8/06 #3 הוהווווווווווווו../images/Emo24.gif../images/Emo194.gif תהני לך באילת יא זונע גם אני רוצה מתגעגעים
מ מיימונית בדם New member 23/8/06 #5 תהיתי לאן נעלמת.../images/Emo11.gif ../images/Emo90.gif ברוכה השבה. תהני באילת.
H HiLi88 New member 23/8/06 #6 תמשיכי לבלות../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo125.gif
מ מיימונית בדם New member 23/8/06 #4 ../images/Emo6.gifפרסומת חביבה.../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo90.gif
../images/Emo6.gifפרסומת חביבה.../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo90.gif