הקטע הכי מוזר שהיה לכם עם עופות?

razyho

New member
הקטע הכי מוזר שהיה לכם עם עופות?

אז ככה, באמצע שנות ה 80 (חלק מכם עוד לא היו אז) הקים פרופ' מנדלסון גרעין בבייה של עזניית הנגב באונ' ת"א. אחרי מספר שנים עקרות מביצי שבי. ביצים אספנו רק בערבה (אתם בטח יודעים שהנקבות מטילות ביצת מילואים). קיצר לא היה סקס בגן והוחלט לנסות להוציא זרע של עזניות מאחד הפרטים שנחשד כזכר:) נכנסנו מספר חובבי טבע ומטפלים לכלוב והוצאנו את אותו פרט יפה ובוגר והנחנו אותו על השולחן כשכל אחד מחזיק בנקודה אחרת בגופו. אני כאמור תפשתי בראש וסגרתי את המקור שלו והמטפל הראשי דאז (יצא כבר לפנסיה) נעמד מאחוריו וניסה לגאות אותו בקלואקה על מנת שיפלוט מעט זרע (יעני עשה לו ביד עם כפפת לטקס:) אין צורך להוסיף שלא יצא מכך כלום והזכר המבועת והמושפל הוחזר לאחר כבוד לכלוב. אשמח לשמוע על עוד סיפורים מעניינים שהיו לכם עם עופות שונים. אגב וזה לזקוקלטלסקופ. בקשר למייל ששלחתי לך, הבחור שכותב את המאמרים סיפר לי שמישהו העביר לו תמונה של בז נודד שצולם בתל אביב, כנראה השנה. וזה הזכיר לי סיפור שהיה לי עם בז נודד ב 1982 כשהייתי בכתה י או יא'. אז במהלך שעור אלגברה משעמם ראיתי לפתע מעל גימנסיה הרצליה בשמים בז נודד. כמובן שזה הדבר היחידי שעניין אותי באותו שעור ויצאתי ל"שרותים" על מנת שאוכל לעלות לגג לתצפית עליו. שלחתי אז תצפית למרכז המידע על עופות דורסים וקיבלתי מכתבים מעופר בהט ואולי גם מלשם. מעניין האם התצפית שלי עדיין מתועדת אי שם במחשב

למעלה