הקטע הכי מעצבן כצמחונית הוא.....

ג ל י

New member
הקטע הכי מעצבן כצמחונית הוא.....

שחברות שלי עומדות לידי ואוכלות בשר לדוגמא היום בבצפר הם עמדו לידי ואכלו נקנקיות ואני לא מבינה איך הם יכולות לאכול משהו שזז פעם???!!!! ושאני מנסה ליידע אותם בקשר לסבל בעליי החיים הם אומרות שזה טעים וזהו

Iris Carmon

New member
גם אצלי...

חברה שלי אכלה סנדוויץ´ טונה ענק ומסריח ואז נקניקיה וחברה אחרת שלי תמיד אוכלת סנדוויץ´ ענק עם נקניק אבל אני תמיד מצליחה לגרום לה להרגיש רע.. לאיזה 5 דקות...

אלמקס

New member
ואם חבר שלך ירצה לנשק אותך אחרי....

עזבי אותך מהחברות שלך אני כבר עברתי את הקטע הזה. חברה שלי אוכלת לפה עם שווארמה ואחרי 10 דקות היא רוצה להתנשק זה פשוט קטע לא נעים

actiVEgan

New member
???

מה שמפריע לך זה עצם זה שיש לה שאריות של מזון שאתה נגעל ממנו? מה עם העובדה שזאת שאתה אוהב, כביכול, נהנית על חשבון סבלם של אחרים?

קטע מעצבן אחר הוא.....

כאשר נתקעים בלי אוכל, ומחפשים סביבך אנשים עם אוכל שיכלו לתת לך חלק ממנו. כשאני עם חברים וכאלה, תמיד יש עוד טבעוני בסביבה עם אוכל בדר"כ. כשאני סתם בבית-ספר וכאלה, אז אני מסתכל סביב ופשוט כולם, כולם (!!!) אוכלים בשר, גבינה, ביצים, דבש... זה ממש מרגיז, אני מוצא רק פעם בכמה זמן איזה מישהו שאוכל לחם עם חומוס או סתם חתיכת לחם ריקה... (התחלתי להסתכל מאז פעם אחת שזה קרה לי) כמובן שאפשר להימנע מהבעיה הזאת ע"י לקיחת כריכים או סתם אוכל בתיק.

למעלה