הקטע השמיני (נגד השעון) יצא לדרך

הקטע השמיני (נגד השעון) יצא לדרך

אפשר לראות תוצאות כאן. הרוב מהמרים על המילטון כמנצח של היום. אני מהמר על נוזאל. הוא נראה לי מאוד נמרץ בימים האחרונים. והרחק מספרד, מתקיים היום במקביל מירוץ פריס-בריסל הוותיק (דרגה 1.1) עם כל הרוכבים של המירוצים החד יומיים שלוטשים עיניים לאליפות העולם. בקוויקסטפ רוכבים היום גם בטיני וגם בונן. אני מאמין שבונן שניצח לפני כמה ימים מרוץ בצורה מרשימה יהיה המוביל של הקבוצה.

אני לא נמצא כמה שעות אז אין...

הימורים? בגלל הנאחס אני לא אגיד מי אני חושב שינצח היום, אבל אני מהמר על לאזלו בודרוגי מקוויק סטפ.

נו מה יהיה, יש להם 24 שעות...

לרכב על האופנועים, אי אפשר לוותר על כמה שעות ולעבור לשידור מספרד?

ilan ulman

New member
בנתיים "מערכות השמיעה" חורכים את

המסלול ומצגים "שענים שווצרים למען חרשי העולם" גם סנטוס גונזלס וגם ברט גראבש הגרמני פוצצו את המסלול ב 48:48 ו48:32 בהתאמה. האם התקוות שתלו בקבוצה בטור הולכות ומתממשות עכשיו בוולאטה? או שבזה הרגע ניכנס ניחוסון קטן לעניין?

עצם זה שסנסטוס גונזאלס...

מזנק כל כך מוקדם (מיקום נמוך) מראה שהתוכניות של פונאק מהמרוץ לא התגשמו בינתיים. אתמול דווח על פציעה של טיילר המילטון (כרגיל, מה חדש תחת השמש?), מעניין עד כמה זה ישפיע עליו היום.

איך הצליחו הרוכבים בנג"ש...

של הטור ובאתונה? טור דה פראנס: מקום 4: פלויד לנדיס 13: סנטוס גונזאלס 14 איטור גונזאלס 17: קרלוס ססטרה 20: גוטיירז (פונאק) 22: איגור גונזאלס דה גאלדיאנו 35: פרנסיסקו מנשבו 48: ברט גרבש 49: מנואל בלטראן 80: אוסקר סביליה 82: איסדור נוזאל אתונה: 1: טיילר המילטון 6: אלכסנדר וינוקורוב 9: גונזאלס דה גאלדיאנו 15: ו.ה פניה 22: לאזלו בודרוגי 26: בנואה יוהאקים

כל הרוכבים זינקו...

כרגע בנקודת הזמן הראשונה, המילטון הכי מהיר, אחריו נוזאל, ואחריו ססטרה. איטור גונזאלס במקום השישי. לא כל הרוכבים הגיעו לנקודת הביקורת הראשונה.

nitsansh

New member
המילטון ופניה באותו זמן אחרי 13 ק"מ

7 שניות אחריהם נוסאל. אגב... שלושתם בקבוצה שלי :)

nitsansh

New member
פלאסה הדיח את גראבש מהמקום ה-1

הזמן של המוביל הזמני - 48.21

nitsansh

New member
נוסאל עולה למקום ה-1 בנקודת הסיום

בזמן של 47.53, 28 שניות לפני פלאסה

nitsansh

New member
לנדיס צפוי לקחת את החולצה הזהובה

יש לו יתרון גדול על היריבים בצמרת כבר אחרי 13 ק"מ: 25 שניות לפני בלטראן, 36 שניות ממנצ'וב

nitsansh

New member
מנצ'בו מסיים 57 שנ' אחרי המילטון

המילטון עשוי לעלות לשלישיה המובילה בדירוג הכללי

nitsansh

New member
לנדיס סיים 18 שנ' אחרי המילטון

בדירוג הכללי הוא מוביל ב-32 שנ' על המילטון.

למעלה