בוא ואספר לך מה אני מכיר...
לא ננעלתי על דבר ומאום. אולי לא קראת את ההודעות שלי היטב, מוכן לעזור לך בזה אבל... כשמישהו מחליט לנתח את האופי שלי לטובת טיעונים בדיון זה הופך לויכוח ו-ויכוח שייך לטיפשים ולא לדיונים.
מהדיונים כאן, הסקירות שלך למרוצים ומעט שדיברנו בעבר אני ממש לא חושב שאתה טיפש, אז למה הבריחה לנתח את אופיי, במקום לדבר לגופו של עניין?
אם קשה לך מול הטיעונים שלי לגיטימי לוותר, מעולם לא כעסתי, נטרתי או טענתי כנגד מישהו שהחליט שלא בא לו לקיים עימי דיון.
לי אין את האפשרות לקבוע עמדה, אני רק בודק היטב ומביא עובדות.
יש לי טור ("מציאות נושכת") בו אני מביע דעתי וייתכן שתהיה לי סיבה להתייחס גם למקרה זה.
בכתבות ובעיקר בשאלות ובירורים על (לא משנה מה) אני שם בצד את דעותיי, בדיוק כמו שאני שם בצד משחקי פנטזיה שהייתי שמח להשתתף בהם אילולא הייתי רוצה מבט עיתונאי אובייקטיבי.
ככה לימדו אותי.
בקשר לשאלתך - "מתי אתה זוכר התעקשות שכזאת של המנהלים?"
אם אתה מתכוון לדעות זהות של מנהלים רבים לגבי התרחשות בכלל, וגם אם אתה מתכוון לנושא מזג האוויר, אני אשמח להראות לך הרבה דוגמאות.
אם אתה מתכוון להתנמהלות של קוינטנה, הרי שזה לא באמת רלוונטי להביא טענות של מפסידים, שכנראה טעו בשיקול הדעת.
ושלא יהיה לך ספק כי חלק ממנהלי הקבוצות הפעילו שיקול דעת שגרם להפסד זמן של הרוכבים שלהם - ככה זה בספורט, על הטעויות של מאמן אחד מרוויח המאמן שממול, או שלא ואותו הדבר כששחקנים (במקרה זה רוכבים) עושים טעות.
מה רצית שאורן יגיד?
"לא הבנתי מה אמרו, חשבתי שאני צריך לעצור, טעות שלי"?
או שלאפבר יאמר: "איזה טמבל יצאתי, לא הבנתי מה אמרו בקשר של המרוץ"?
יש מעט מאוד כנות כזו בספורט בפרט וכל העולם בכלל.
אני לא מקבל את הדברים של מנהלי הקבוצות והרוכבים כדבר האלוהים.
פעם היה מנהל בשם ברונייל שרבים האמינו לו... בעצם גם רוכב בקבוצה שלו שרבים האמינו להם.
לזה בדיוק התכוונתי כשכתבתי שזה נשמע כמו בכי על שופט שלא ראה נבדל.