הקטרת קטורת נגד אנרגיה שלילית

הקטרת קטורת נגד אנרגיה שלילית

אתם מוזמנים לקרוא משהו שכתבתי - בפורום "אקטואליה לנוער" בענין מצוות הקטרת הקטורת - לקחתי את זה מספר הזוהר שמתורגם לעברית.. פרשת ויקהל בספר שמות. מסתבר שהדבר הכי הכי שאלוהים המתוק שלנו אוהב.... יותר מתפילות אפילו הוא... הקטרת קטורת... אז אני קוראת לכם לקחת קופסת שימורים משומשת ולהדליק בתוכה נר קטן עם עלי שושנים (לא פרחים אלא עלים) או עם רוזמרין טרי.... תנשמו ותסתכלו על האש.... אפשר לקרוא לקופסת השימורים הזאת "מזבח" "(הוא מזבח שברכות נמצאות בו)"......אשר בכל מקום שאומרים בכוונה ורצון הלב מעשה הקטורת.... שלא שולט המוות באותו מקום ולא ינזק ולא יכולים שאר עמים לשלוט על אותו מקום......... מעשה הקטורת יקר וחביב לפני הקדוש ברוך הוא יותר מכל עבודות ורצונות....

להקדים מעשה הקטורת לתפילה בכל יום..

הכל כתוב בזוהר הקדוש - פרשת ויקהל - עמוד רי"ט - במהדורה של "עם תרגום לשון הקודש".... "תיקון הכל בכל יום"..קח לך סמים נטף... ....להנאתך ולתועלתך....

miyamoto

New member
מה ההבדל?

בין אנרגיה חיובית ואנרגיה שלילית? האם אחת מהן + והשניה -? ובכלל, איך אנרגיה יכולה להיות -? האם היא גורעת מתהליך כלשהו? ואיך קטורת (שוב, משהו מטריאלי) משפיעה על אנרגיה כלשהי לכאורה (משהו א-מטריאלי)?

TAINTED SAINT

New member
הסר דאגה מליבך יקירי

".... "תיקון הכל בכל יום"..קח לך סמים נטף... ,לקחתי יותר ממה שהיה מומלץ....האמן לי שלא חסכתי בכסף או במאמצים,אבל בשורה הסופית זה ממש לא היה שווה את כל ההוצאות והסיכון,יש דרכים אחרות, וחוקיות...או כמעט חוקיות,עניין של סמאנטיקה,להגיע לאותם מישורים רוחניים ופותחי דלתות הדמיון... TAINTED SAINT
נ.ב. ברוך בואך ! ! !
FOR MANY ARE CALLED BUT ONLY A FEW CHOSEN ונראה לי שלא תצטער מדי על שנענית.... . . . SHALL WE DANCE? YOU WILL LEAD AND I WILL FOLLOW

TAINTED SAINT

New member
יש רק דבר אחד...

איך את מכנה את אלוהים "מתוק" ? מה את יודעת עליו שאנחנו עוד לא גילינו..... טל פרידמן אמר פעם "אלוהים לא גדול...הוא עבה." TAINTED SAINT

למעלה