הקייץ התחיל אתמול

הקייץ התחיל אתמול ../images/Emo135.gif

אז חוצמזה שהולך להיות חם ומגניב. רציתי לשאול איך נשמע לכם מפגש פורום. מכיוון שקייץ ולא צריך להדחס בבית של מישהו או במקום סגור אחר, אלא על חוף הים או על איזו פיסת דשא. מה דעתכם?

נאן

New member
בכייף......

וואלה מתאים..... אני תורמת את הגינה שלי בכייף. ותרויחו טיול......

אז איפה נוח לכם?

תציעו בבקשה מקומות שנראים לכם מתאימים למפגש ונחליט יחד על מיקום שיהיה הכי נוח לכולם. אני מציעה - חוף ים. מה דעתכם?

lili the one

New member
אם חוף הים אז לא בשמש. אני ועוד כמה

מפורום זה אסורה להם החשיפה לשמש. מקום באמצע? בין הצפון למרכז?

מלמלה

New member
זכרון? קיסריה? נתניה?

גני הנדיב בזכרון? פרק מוצל אחר? אפשר אחה"צ כשלא מאוד חם.....

נאן

New member
בטח שלא בשמש

בטח שלא בשמש..... וגם אם אז בשעות בהם השמש כנראה שוקעת... אני הופכת ללובסטר שרוף עם קצת קרני שמש עלי.... למרות... שאני לובסטר אינלגנטי... בקיצור תקבעו.......כבר.... נאנוש

הודגיק

New member
מה עם ..

מי שלא גר בצפון או במרכז ? אני מציע : גן סאקר , ירושלים . ואם רק על המרכז אנו מדברים אז שיהיה במצפה בגג של מגדלי עזריאלי

נאן

New member
גג עזריאלי?

מצפה על גג עזריאלי סליחה על הבורות זה פתוח או סגור?

הודגיק

New member
לא לדאוג

זה סגור , ויש שם מסעדה , אחת הטובות שיש . אם רוצים ללמוד אינפי ואז לקפוץ , אז לבנתיים זה קורה רק בחלומות . למנחת מסוקים , ניתן להגיע רק עם אישור משטרתי או משהו בסגנון .

סליחה שנעלמתי...

לי מתאים אזור המרכז, אני בתקופה של הקרנות ועם שניים, אחד מהם קטן, כך שלא אוכל להעדר לשעות ארוכות ולאזור מרוחק. אם אפשר לעשות את המפגש באזור המרכז, אוכל להשתתף, כמובן שלא בשמש, ובערבים לא אוכל (ההקרנות, ההקרנות). ולמתי מתוכנן המפגש? מיכל

לגבי השמש

אני לגמרי מסכימה עם כולם. חשבתי על מפגש אחה"צ ערב עם שקיעה וקומזיץ. זה גם משהו שכבר עשינו והיה ממש נחמד, למי שהיה. ואחרי שנחליט על מקום, נחליט גם על זמן. בינתיים תגידו מתי נוח לכם.

למעלה