הקימו צלם בהיכל

הקימו צלם בהיכל ../images/Emo7.gif

הנהלת תפוז צירף מנהל חילוני חדש לפורום "דתיים חילוניים" וכך נותן לכופרים פה, אני קורא לא לבקר שם.

א77

New member
ועד השתא?

הביקרת שם? יש לי חילוניים ברחוב שאני רואה, מדוע שאגש אליהם. מי שרוצה מהם ומעוניין לדעת, שיגש אלי. הפורום ההוא לפי שמו, הוא פורום הדדי לדתיים חילוניים, וב"ה כאן אני בחברת דוסים. וטוב לי. אם מישהו השומר או שאינו שומר מצוות ונמנע על אחד מהארבעה בנים, שנכנס למקומות שם אני נמצא, אחשוב לאיזה קטגוריית בנים הוא נמצא, ואנהג לפי הנפסק בחז"ל ובהגדה של פסח. לרשע מומלץ להתקרב רק עם שיניים תותבות, ועדיף גם אותם להשאיר בצלחת שבאיצטבה שבחדר האמבטיה או במטבח.

sarav55

New member
לפעמים הם קוראים הודעות שאנחנו

כותבים פה ובפורום חוזרים בתשובה ומצטטים אותנו אנחנו חייבים לראות את זה ולהגיב

מי אמר שחייבים להגיב על כל התגרות?

להיפך, אני חושבת שצריכים להתעלם. בזה שאת מתווכחת איתם, את נותנת להם פרטנר לויכוח ובזה למעשה את נותנת לגיטימציה לויכוח.

sarav55

New member
אריאלה כזה בלגן יש שם

עליהום על הדתיים הכניסו מנהל חילוני לגמרי והם משתלחים בדתים ואין פוצה פה ואין מצפצף

מיותר שרה

מיותר לחלוטין.אין צורך להגיב.לא יוצא מזה כלום. הפורום כאן נקי ומתפתח בצורה מצויינת.למדנו מטעויות העבר והתוצאה מצויינת

הרב חנוכה

האינטרנט עצמו הוא צלם בהיכל הבית היהודי. אז מה כי נלין על הקורא בפורום זה או אחר?

אלישיר

New member
לא. לא צלם ולא אהבתי.

בעזי"ת גם אם החליטו להפוך ת'פורום מפורום קירוב לבבות, לפורום מלחמת אזרחים, זו לא סיבה לכנות יהודי ולדמותו לע"ז.

זק"א שוב בכותרות ...

היום בהתמוטטותה של השרה ליבנת הם נתנו לה טיפול ראשוני , וכרגע היא מאושפזת בהדסה עין כרם בים .

קראתי בבוקר שהיא שוחררה כבר מביהח

אומנם היא שרה אבל גם שרה חייבת לשמור על עצמה.

למעלה