הקיפוד הספוגי שלי הנה הקיפוד שלי המתוק
נ נגהלי New member 6/3/07 #2 הוא מקסים!!!! איך לא קיבלת עד עכשיו שום תגובה? הוא משגע! אפשר להכניס אליו את היד ולדבר עם הפה? אשמח לשמוע איך הוא נעשה
הוא מקסים!!!! איך לא קיבלת עד עכשיו שום תגובה? הוא משגע! אפשר להכניס אליו את היד ולדבר עם הפה? אשמח לשמוע איך הוא נעשה
ש שחרזדה האחת New member 7/3/07 #8 קיפוד מדהים כל הכבוד עבודה יפה , אומר געי בי ...אל אדקור ואתך אני מספוג...
L lshap New member 7/3/07 #10 עיניים כן. בשקית קטנה יש 10 עיניים כאלה. לסוג הזה יש מין בורג מאחר שניתן להבריג עמוק לתוך הספוג. דרך אגב, יש לי עוד הרבה בובות יפות שהכנתי, רוצים לראות. או שהפורום הזה הוא רק למקצוענים?
עיניים כן. בשקית קטנה יש 10 עיניים כאלה. לסוג הזה יש מין בורג מאחר שניתן להבריג עמוק לתוך הספוג. דרך אגב, יש לי עוד הרבה בובות יפות שהכנתי, רוצים לראות. או שהפורום הזה הוא רק למקצוענים?
ת תפוז קפוא New member 7/3/07 #13 חמוד../images/Emo13.gif בהחלט רוצים ליראות עוד בובות! והפורום מיועד לכל הרמות והמינים! כל מי שאוהב בובות- זהו מקומו, וכל מי שעושה בובות זה המקום להראות אותן ולקבל ח"ח
חמוד../images/Emo13.gif בהחלט רוצים ליראות עוד בובות! והפורום מיועד לכל הרמות והמינים! כל מי שאוהב בובות- זהו מקומו, וכל מי שעושה בובות זה המקום להראות אותן ולקבל ח"ח