הקיץ מתחיל היום באופן רישמי, מה התוכניות שלכם לקיץ?

הקיץ מתחיל היום באופן רישמי, מה התוכניות שלכם לקיץ?

נוסעים מחוץ לארה"ב? מטיילים בתוך ארה"ב? מתחבאים מתחת למיטה ומחכים בסבלנות לסתיו? תלכו לים ולבריכה? עד כמה אתם מתקהלים בימים אלו?

xbuffalomen

New member
מותנה ... אם יפתחו השמים ללא חובת בידוד

נטוס לישראל. לא יקרה ניסע ולחוף המערבי , ברכב אני על מטוס עולה רק כשאין ברירה , ונלון באוטו ... בכלל כמה פחות אנשים סביבינו ככה יותר טוב - בכלל הקורונה גן עדן למיזנטרופים
ים ?! בריכה ?! מסעדה ?! למה מי מת ... בגילי מתים מזה !

debby12

New member
מנהל
הו - נקודה רגישה....

אם זה תלוי בבני ביתי התשובה היא: מתחבאים מתחת למיטה לעשור הקרוב
אני מעדיפה למות על פני האופציה הזו.... הנסיעה לישראל בוטלה, כי גם אם תיגמר חובת הבידוד ההורים ביקשו שלא נבוא במצב הנוכחי (בישראל לפי מה שנראה הקורונה מוגרה, באמריקה ממש לא...). אני מנסה להוביל 2 אפשרויות 1) אייר בי אנד בי באזור נופש נחמד במרחק נסיעה, או 2) שכירה של RV מהסוג היפה/חדש (לא מהחברה ממנה שכרנו לפני שנתיים....) וטיול בו. ב-2 האפשרויות האלה אפשר לרסס את המקום בחומר חיטוי לפני שמתחילים ולקוות לטוב. בינתיים לא שכנעתי אף אחד פה

הייתי שבוע לפני נסיעה לישראל, לביקור הורים, כשהכל התחיל

נראה שבארץ אנשים מרגישים שהכל נגמר ומתחילים לחיות מחדש, אבל אני מפחדת לבקר אמא בת 86 ואבא בן 102 ולהדביק אותם בקורונה, שאני עלולה להביא מכאן או לתפוס בדרך. יש לי המון ימי חופש שאני צריכה לשרוף לפני סוף יוני, במצב נורמלי הייתי מצטרפת לבעל לנסיעה שלו ומבלה שם... אבל בימים אלה גם הבעל עובד בסלון ולא נוסע לשומקום. נראה לי שאני פשוט אקח סופי שבוע ארוכים וישרוף ימי חופש

debby12

New member
מנהל
הו וואו - הנסיעה שלך התבטלה ממש ברגע האחרון אם כך

לגבי החופשה בבית, כל הקולגות האירופיים שלי בעבודה שיצאו לחופש הודיעו שהשנה הם נפשו ב Balconia..... עדיין זה יותר טוב משיחות וידאו אינסופיות. מקווה שאצלכם בבוסטון פחות נעול ומייאש מפה....

למזלי חברת התעופה ביטלה את הטיסה אז קיבלתי החזר על התשלום

אני החלטתי לא לנסוע שבוע או שבועיים לפני הביטול הרישמי, אבל בגלל שבין כה וכה לא הייתי מקבלת החזר, אז השארתי את הכרטיסים עד שביטלו אותם מחברת התעופה .

debby12

New member
מנהל
וגם: יונייטד החזירה לי כסף אמש בהפתעה

שמחה שהסתדר כלכלית. וגם מאחלת בריאות ואריכות ימים להוריך - איזה גנים משובחים
. קראתי כל מיני כתבות מייאשות על היחס של מוסדות דיור מוגן למיניהם לדיירים שלהם בימי הקורונה. מקווה שהם בסדר
זוכרים שהתלבטתי פה מה לעשות עם הכרטיסים שהיו לנו לארץ באמצע יוני. בסוף התקשרתי לבטל. היה שם מיקס של כרטיס ריפאנדיבל, כרטיסים ללא ביטול, וכרטיס על מיילים. את המיילים קיבלתי מיד בחזרה כמו גם כסף בחזרה על הריפאנדיבל בניכוי 500 דולר (למה? אותיות קטנות איפשהו.... אבל זה היה כרטיס יקר ועדיין נשאר הרבה כסף להחזיר). אבל לגבי ה-3 ללא החזרה הם אמרו שיש אצלם בלגן וזה ייקח 3 שבועות להנפיק תעודות זיכוי. מאחר שאני לא בלחץ ליסוע לשום מקום - עזבתי את זה, אפילו שכבר עברו 4 וחצי שבועות. והנה, במפתיע, אתמול קיבלתי מייל שעל שניים מהם שהיו על אותה הזמנה אקבל זיכוי לכרטיס האשראי. למיטב ידיעתי הטיסות האלה לא בוטלו (זו הטיסה מניוארק לנתבג - בנוסח "טיסות הקורונה" הנודעות לשימצה מחודש מרץ). מחכה לראות מה יקרה עם הכרטיס האחרון - בכל מקרה - כבר הופעתי לטובה....

לשמחתי הגדולה הם עדיין עצמאיים וחיים בבית

הם התלבטו מאוד לפני כמה שנים אם לעבור לבית אבות ובסוף זה ירד מהפרק, ועם מה שקרה עם הקורונה אני מאוד מאוד שמחה שהם בבית. אני שמחה שהחזירו לך את הכסף
מקווה שיחזירו גם את הכסף על הכרטיס האחרון

איי ל

New member
מנהל
כרגע אנחנו עדיין על הגדר.

אז הדיסני קרוז בוטל. אין לנו תוכנית ב'. חשבנו אולי לעשות אייר בי אנד בי לאיזה סופ"ש ארוך באגם טאהו שזה בערך 3 שעות נסיעה מהבית. &nbsp בנוסף, מישהו מאחת הקבוצות שאני חבר בהן בפייסבוק שיתף שקלאב מד (אול אינקלוסיב) פותחים בחודש הבא (יוני) את הרויזורט שלהם בפלורידה ואפשר למצוא מחירי ריצפה כי כל ההזמנות שהיו להם בוטלו. השתעשעתי ברעיון ובדקתי מחירים, אכן מחירי ריצפה! זול יותר ממקסיקו. אבל אני עדיין לא מרגיש שזה הזמן הנכון לצאת לחופשה עם המשפחה, למרות שאני ממש צריך את זה.

placid1

New member
גם כשיתחילו טיסות, אין לי שום עניין לשבת במטוס

כרגע. חשבנו שכשיפתח הגבול לארהב לנסוע ברכב לטיול, אבל אז קלטנו שהבעיה היא ביטוח רפואי שמחריג קורונה, אז כנראה שנישאר בצד הזה של הגבול. מעבר לכך אין לחלקנו יותר מדי זמן פנוי לנסיעות, הגדולים לוקחים קורסים בסמסטר קיץ כי ממילא תקועים בבית, והם גם הצליחו להשיג עבודות מחקר/אינטרנשיפ שאת רובן הם עושים אונליין, אז מהבחינה הזאת הם מסודרים. למרות שאנחנו רשמית עדיין בסגר, מזג האויר הנהדר ועייפות החומר הביאו להתרופפות ויש ה מ ו ן אנשים בחוף, ברחובות ובפארקים. אנחנו מארחים חברים בגינה ומסתובבים בחוץ, אבל שומרים על מרחק מזרים.

iris mom of two

New member
כל התוכניות התבטלו

ב17 למרץ הייתי אמורה לעלות על טיסה לישראל ואחר כך טיול במזרח אירופה. לפני שבוע סופסוף קיבלנו את ההחזר הכספי לטיול שהתבטל. היינו אמורים לעשות טיול ברכב דרך קנדה לבקר אחיינית באוהיו. לא ניסע, כי לא נראה לי שיהיה נחמד. אז כרגע בתוכנית רק טיולי יום, קל"ב. עשינו ברביקיו עם חברים בסופ"ש האחרון. שמרנו מרחק ומזערנו סיכונים. סכ"ה כולנו בגילאים שמתחילים להיות בעיתיים, ואחד מהחברים אחרי אירוע לב...

2 גורי אריות אסייתים נולדו בגן חיות התנ"כי
החיות מסתובבות בחופשיות באזור גדול מאוד שמנסה לדמות סביבה אפריקאית
טבעית

debby12

New member
מנהל
חמודים הבייבי-בפאלוז!

הם פועים כמו גדיים? או שהם שקטים/אלמים כמו הוריהם? הם נראים כמו הכלאה של במבי ובובה ממולאת של דוב

debby12

New member
מנהל
תודה - החכמתי. מעכשיו לא אשאל אף דרדק

"איך עושה בפאלו?"

xbuffalomen

New member
אבל תוכלי לשאול איך עושה ג'מוס (water buffalo)

הם משמיעים מעין צווחה בטון נמוך או סתם פרה , עז או כבשה

למעלה