הקיץ עוד כאן

הקיץ עוד כאן ../images/Emo42.gif

ב-15/9 יערך טור ד'ישראל: מסע אופניים לכל אורכה של מדינתנו הקטנה. פורום אופניים נערך לכך, ומביא לכם הערב ב-17:00 את טל וויס ויותם אביזוהר שיבואו לענות לשאלותיכם על טור ד'ישראל...
אורית רשפי, המועמדת לראשות עיריית הרצליה, תתארח הערב ב-19:00 בפורום הרצליה ותענה לשאלות הגולשים. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
פורום ברי סחרוף מתחיל היום את חידון הטריוויה הגדול על ברי- וכל מה שקשור אליו... אז אם אתם יודעים מה זה מינימל קומפקט, שמעתם על פורטיס ויש לכם מושג על לפחות להיט אחד של ברי סחרוף... שווה להכנס.
7 ימים של וידויים ממשיכים בפורום בנות, והיום- היום הרביעי, עליכן לספר על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכן... ולזכות בדיסק של אס קלאב 7

ביטלמן

New member
מנצל"ש

לפני כמה זמן אמרתם שהפורום יושן והכל נראה לי שיש פתרון לבעיה בוא נעשה אתר לפורום זה גם ימשוך מבקרים מחוץ לתפוז יהיה יותר על מה לדבר מה אתם אומרים כי כבר חומר יש לנו

Another Girl

New member
האמת..

מקרטני שלנו התחיל לפני כמה זמן לבנות אתר לפורום אבל אני לא יודעת איפה זה עומד היום,וגם מקרטני עצמו קצת נעלם... אם למישהו יש את היכולת והזמן להתחיל לבנות או להמשיך את מה שמקה עשה,אני אשמח לסייע ככל האפשר.

לא נעלמתי

הייתי קצת עסוק בתאונת דרכים מסויימת ובמציאת מחליף. אני מוכן להמשיך, אם תגידי לי איך את רוצה את האתר (מבחינת העיצוב שלו).

למעלה