הקיץ עוד כאן

הקיץ עוד כאן ../images/Emo42.gif

ב-15/9 יערך טור ד'ישראל: מסע אופניים לכל אורכה של מדינתנו הקטנה. פורום אופניים נערך לכך, ומביא לכם הערב ב-17:00 את טל וויס ויותם אביזוהר שיבואו לענות לשאלותיכם על טור ד'ישראל...
אורית רשפי, המועמדת לראשות עיריית הרצליה, תתארח הערב ב-19:00 בפורום הרצליה ותענה לשאלות הגולשים. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
פורום ברי סחרוף מתחיל היום את חידון הטריוויה הגדול על ברי- וכל מה שקשור אליו... אז אם אתם יודעים מה זה מינימל קומפקט, שמעתם על פורטיס ויש לכם מושג על לפחות להיט אחד של ברי סחרוף... שווה להכנס.
7 ימים של וידויים ממשיכים בפורום בנות, והיום- היום הרביעי, עליכן לספר על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכן... ולזכות בדיסק של אס קלאב 7

אורי-

New member
החומיינים עוד כאן

נשבר לי מהם , שמתי רשת מאולתרת בחלון , והמאנייקים החומים נכנסים דרך החיבורים. מה נסגר עם החרק הזה? שובר את הראש שעה איך להכנס , וזה כדי להתנגש בתקרה 3 דקות , בטלוויזיה עוד דקה , אח"כ בקירות כמה דקות... בשלב הזה הם מתחלקים ל2: אלו שבוחרים לשחות באקוואריום , ואלו שממשיכים לשלב הריחוף על הרצפה תוך כדי נגיחות בפאנאלים. ואז הם נשכבים על הגב ומשחררים את הנשמה. נ.ב. יש כאלו שכבר בשלב התקרה נגחו חזק מדי , אז הם נופלים על המיטה שלי והולכים לישון מתחת לשמיכה ומתחת לכרית... איחס. ויש גם כאלו שנכנסים למאוורר, הידעת - חומייני בתוך מאוורר מפיק צליל מתכתי משהו , ומכיוון שגם לפני כן הוא לא בדיוק ידע לעוף , עושה רושם שמכה של מאוורר לא מזיזה לו (נראה לכם שהוא ימות כל כך מהר...)

TheWhiteTigris

New member
והכי מעצבן...

כשמנסים להרוג אותם. אלוהים איזה גועל הנוזל שהם מפרידים מהגוף שלהם על היד שלך... בגלל זה פשוט תופסים אותם (זה ממש לא קשה) ו"בועטים" אותם החוצה.

אורי , במידה ולא הבנת עדיין

החומיינים לא עושים את כל הדרך והמאמץ להיכנס לחדר שלך בשביל לטפס על קירו , אלא בשבילךךךךךךךךךךךךךךךךך , אתה צריך להיות גאה בזה
אוייי איכס , במידה והתחלנו כבר לדבר על היצורים המגעילים האלו ( סורי באמת שאני מנסה לא להעליב) אצלנו בשכונה הם בשעה טובה נעלמו , אחרי מכה שהייתה לפני מס' חודשים. אני אומרת לכם זה היה בלתי איפשרי , כל לילה ישנתי עם עין אחת פתוחה , כל עקצוץ או גירוד שהרגשתי בגוף נכנסתי להיסטריה וקפצתי מהמיטה ... בקיצור בתור אוהבת בעלי חיים אני לא יכולה להימנע מלומר .... ג'וקים מגעילים מי המניאק שהמציא אתכם?!?!?!?!?

get well

New member
על מה לעזאזל אתם מדברים../images/Emo35.gif

שאלה הת"א פעורת הפה..

shimi100

New member
החומניים הם הטובים !!! יש את הרעים

שהם המקקים אשכרה כמו אביר !!!

get well

New member
בעעעעעעעע../images/Emo5.gif

אל תדברו איתי על ג'וקים.. אצלנו פק"ל כל שנה ריסוס... מה שמזכיר לי...
אמאאאאאאאאאאא

אורי-

New member
אני מדבר על חומיינים.... מחר תמונה

עכשיו אני כותב מאצל חברה שלע , בירושליים (כאן אין חומיינים). יש ג'וקים ויש חומיינים. שניהם איכס. מצאתי הסבר ועוד אחד לילדים ציטוט לגננים: שאלה: מה ניתן לעשות כנגד חומיינים? נשאל ע"י: אייל חיפושית ה"מלדרה" (חומיני) מכרסמת את עלי צמחים בשעות הלילה. במשך היום מסתתרת בקרקע מתחת לצמחים המכורסמים. חיפושית ה"מלדרה" פעילה בחודשי אביב קיץ וסתיו. ניתן להשתמש ב"סימשופר" מסידרת "אקוגן" לרסס צמחים בשעות הערב לפי המינון הרשום על גבי האריזה. מומלץ לרסס במינון כפול על גבי הקרקע ליד הצמחים ולהשקות אח"כ כדי להחדיר את החומר לקרקע לקטילת הבוגרים והזחלים.

אורי-

New member
הבטחתי תמונה - קצת מגעיל

הייצור הנ"ל כבר מת , ולכן הגוון הלבנבן (אולי קשור למשהו שריססו עליו).

יוֹאב

New member
ממממ...

|אייקון של יואב פותח ספר טלפונים של ת"א ומחפש משפחת וול|

get well

New member
../images/Emo6.gif.....חחחחחח

|אייקון של גטי(הכנוי החדש) מזכירה ליואב שהיא כמו כל הסלבריטאים ח ס ו י ה
|

יוֹאב

New member
....

|אייקון של יואב חודר למחשבים של ביטוח לאומי, שם הכל גלוי|

אנשים אני כועסת עליכם!!! אתם הורגים

חומיינים? זאת חיה שאני מזה אוהבת..שהייתי קטנה שמתי אותה על היד ליטפתי אותה ושיחררתי אותה..אבל להרוג
? חוצפה
פעם הבאה תשלחו אליי
את החומיינים

למעלה