הקיץ קופץ לביקור!

סער ג1

New member
הקיץ קופץ לביקור! ../images/Emo42.gif

אהלן כולם! אז אחרי הודעות בפורום המבשרות על סערות, טמפ' שצונחות, עננים וגשם - השבוע החליט הקיץ לקפוץ אלינו, ולהביא איתו בהזדמנות גם שמש, זיעה ולחלקכם גם ים. מה אתם אומרים על השינוי במזג אוויר? ובכלל, אתם טיפוסים של קיץ או של חורף?

amit678

New member
קופץ לביקור?! הוא כבר דייר קבוע...../images/Emo13.gif

הקיץ כבר כאן שבוע שלם ולפי התחזית שלי-הולך להיות פה חם ומגניב לעוד הרבה זמן. אז נכון שהחזאים אומרים שהחורף אוטוטו חוזר ובגדול אבל מבחינתי הקיץ כרגע פה וזו הייתה בשבילי סיבה מספיק טובה להוציא את המכנסיים הקצרות מהמאחורה של הארון ולהתחיל לריב עם הרכז של השכבה שלי שמה שאני לובשת זה לא נחשב גופיה... איך אני אוהבת חילופי עונות, כבר נמאס לי מהחורף (זה לא שהקיץ זו העונה האהובה עליי, אני פשוט אוהבת חידושים
)!!

maiky17

New member
אני בהחלט טיפוס של חורף../images/Emo182.gif

...אבל אני חייבת להודות שהוא התחיל להימאס עליי. אני מקבלת את הקיץ בזרועות פתוחות, כל עוד הוא יבטיח להיות נחמד ולא לוהט מדי, וכל עוד הוא כולל בתוכו הרבה כלור של בריכה

AnNa ChAn

New member
שונאת קיץ../images/Emo129.gif

פשוט שונאת את האוטובוסים שמסריחים מרוב זיעה ><" שונאת את היתושים (שלמען תרבות הדיבור לא אקלל אותם פה) שעוקצים ואחרי זה הפרצוף נראה פשוט רע >< שונאת את הג'וק שהעז להתחבא מאחורי הוילון במקלחת ולהציץ לי >< ועוד היה לנו טיול היום... ואני בטוחה שלמדריך האהבל הזה התאדה שארית המוח שנשארה לו מהשמש ><

גם אני P:

שונאת את הקיץ בדיוק מאותן סיבות, אבל מצד שני אני כ"כ אוהבת ים...

AnNa ChAn

New member
לא אוהבת ים...../images/Emo129.gif

בגלל המדוזות P: אני דווקא אוהבת את הכינרת (תרתי משמע D:)

למעלה