הקישור לחוצון לפי ספר הזוהר

hamamin

New member
אכן זה המקום,שאלה--

האם את יודעת אידיש, בהקשר לחזיון הרוחני שסיפרת [?] אידיש היא שפה גרמנית-יהודית ואין חוצן בעולם שיכול להבינה רק יהודי ממש----

חני 61

New member
סבתא שלי דיברה איידיש

היא דיברה איתי לא ידעה בכלל עברית ואני השבתי לה בחציי איידש .. המסר באיידיש קבלתי ביום ההזכרה של אבי זל קבלתי מסרים בודדים באידיש וזה מסבתי זל אבל גם ביפנית החוצן לא מדבר מה הקשר ?

חני 61

New member
אמנון

שתקשרתי עים החוצונים וזה לא חיזיון ממש הכרתי את החוצן הזה וזה הכי משונה לי ושניהם היו דומים ממש אי אפשר לזהות בניהם מה דעתך על כך ? הם דיברו בטלפטיה לא הבנתי מה אבל הבנתי שהם דיברו עלי. את כל התיקשורים אם זה באנגלית יפנית עברית או אידיש קיבלתי בזמן אחר במשך החמש שנים האלה. הם לא קשורים לתיקשורים האחרים...

hamamin

New member
תודה,חשבתי שאת אכן יודעת אידיש

גם אני דרך אגב מבין וקצת מדבר. יפנית אפשר ללמוד למרות שזה קשה אידיש זו שפה שונה מיכוון שהיא רב משמעית ,ריגשית ומותנת תרבות במיוחד, כולה דו- משמעיות ולמעשה סלנג מתהווה מעצמו לאורך שנים ומקומות. אין סיכוי לחוצנים ללמוד לדבר, לחלוטין . כל היתר---- אני לא יודע יותר ממך,על חוצנים,כי אין לי איתם מגע מעבר לדביר וספריו וכל מחקרי העולם. היחס שלי הוא מחקרי ותודה על התשובה שלך. טלפטיה עם אנשים מוכרת לי ובעניני קבלה בלבד. המלה חזיון ---אצלי ---- הכוונה לתיקשור רב מימדי כל שהוא ולא להזיה על פי הפסיכולוגיה הקונוונציונלית. כל טוב לך.

למעלה