הקישור למאמר בהתלבטות גרילי גז או גרילי פחמים

הקישור למאמר בהתלבטות גרילי גז או גרילי פחמים

חברים יקרים, אני חובב בשר מושבע אבל חשוב גם לשמור על בריאותינו , מחקרים מגלים כי אופן ההכנה של הבשר והמזון בכלל הנעשה על פחמים גורם לפליטת גזים וחומרים מסרטנים, ולכן גריל גז הוא הפתרון למחקרים אלה (דרך אגב זו הסיבה שאנו הפסקנו לשווק גרילי פחמים) להמשך המאמר היכנסו לקישור הבא:

אליה היקר,מאמר זה מבוסס על בדיקות ומחקרים !

מאמר זה נכתב ביושר , במידע ובניסיון של 15 שנה בתחום פליטת גזים של מחממים למינהם וגרילי גז בכלל שמתבטא במאמר זה. מאגר המידע שלנו מעניין אלפי אנשים שמשכילים מידי יום ! אז לפני שאתה מסיק מסקנות תבדוק אץ העובדות שהרי כמוך אני נתקל מדי יום בנושאי בטיחות ש"חכמים גדולים" שבסופו של דבר משלמים ביוקר ! גם אם דעתך שונה

אליה ל

New member
מאמר הוא מאמר - פרסום הוא מיותר

ודרך אגב, לא כל מי שכותב כאן הוא ממין זכר
ודרך אגב, אני משתמשת בביתי גם בגריל גז וגם בגריל פחמים

אליה

איני מעוניין להתנגח עמך אבל כידוע לך נהוג לכתוב מאמרים בלשון זכר, וכל המאמרים שלנו מפורסמים באתר אלקטרוגז שמספק מידע בנושאים שבו אנו עוסקים ואין פסול הננו נותנים ומפיצים הרבה חוו"ד ומאמרים בפורומים שונים ותגובה שכזו עדיין לא נתקבלה אני מקווה שתגובתך באמת אובייקטיבית ולא בעלת אינטרס כלשהוא . אם זה היתה כתבה מאתר וואלה עם 100 פרסומות מסביב זה היה הופך את המאמר הזה ליותר מתאים , לא נראה לי !!! ומי שיבחר לקרוא את מאמרינו שיבורך ומי שלא זכותו המלאה.

avi5199

New member
אם היתה מיצג את "אלקטרו פחם" היתה כותב ההפך

החיים לימדו אותי שאסור להאמין לאף מאמר שמפרסם גוף שיש לו אינטרס מסחרי.

למעלה