הקלה גדולה - מצאנו גן

• פותח הנושא lulyK
  • פורסם בתאריך

Arfilit

New member
איפה מחפשים? לקניה? להשכרה?

(ערפילית משחקת בלהיות מועילה ופרקטית לרגע)

lulyK

New member
אטני אענה בשבילם:

להשכרה, 4 חדרים, רמת אביב הישנה/הירוקה, אפשר גם נווה אביבים, רצוי מאד עם מרפסת/יציאה לגינה ושהשכ"ד יהיה תלת ספרתי.

תלת ספרתי ../images/Emo12.gif

את רוצה הלגיד לי שיש דירת שמגיעות גם ל 4 ספרות? פי שלוש ממה שאני משלמת כאן? על בית קרקע....

איזה כייף. מתרגשת איתכן!!!!

שיהיה בהצלחה. אני זוכרת שאמרת "לפני שנים" שיותמי יהיה בן שנתיים יילך לגן, זה היה נשמע חלום רחוק כ"כ..

Arfilit

New member
מעולה! ../images/Emo42.gif

אין ספק שהקלה גדולה! עד שאני אחליט על גן לאפרוחית - נשמתי ונשמת הגבר תצאנה...

daldan

New member
איזה כיף!!!

מנסיון יש המון יתרונות בכך שיש לך חברה טובה עם ילד באותו גן עם הילד שלך. הבת של חברה מאד טובה שלי נמצאת עם יואב בגן וזה כל כך כיף, גם לשניהם וגם לנו. תהנו

yaelia

New member
גם אנחנו

החלטנו על גן קטן וסימפטי (15 ילדים) שתי גננות ויחס אישי ומקסים, יחד עם הבת של החברה הכי טובה. כבר עושה לי הרגשה שיהיה מצוין.

הגרי3

New member
יוווווו, איזו התרגשות

מזדהה כל כך עם תחושת ההקלה ושמחה שהתגשם חלום הביחד שלכן. לוליק, נשמע שמצאת את הגן שרצית. אגב, כל הילדים הולכים בצהריים הבייתה? מיכלי זה מסתדר לך היום הקצר? וכמובן, שמחה לא פחות על שמיכלי עוברת קרוב אלינו (הכל יחסי כמובן). נשיקות לשתיכן (כלומר, ארבעתכם). (כלומר, חמישתכם).

lulyK

New member
../images/Emo23.gif

כן, הגן נסגר ב-13:00. זה יתאים למיכל (איך אני דמברת פה חופשי בשמה. וזה עוד כשאיבדתי את הקול
) כי ב"ה
טפו, כבר תהיה מטפלת לקטנה והיא תהיה זו שתוציא את איתמר.

איזה יופי! נכון שזו הקלה עצומה?

גם אנחנו מצאנו גן בשביל לוטן והיום היינו שם איתה ואני כולי מלאת התלהבות ושמחה. אני ממש מרגישה שבחרנו את הטוב ביותר עבורה. אני בשוק מזה שיותמי ילך לגן! כיף שחלומות ילדות (נערות?) כאלו מתגשמים.

lulyK

New member
תודה ../images/Emo13.gif, אני מתייחסת לזה

יותר כמו אל חוג ולא גן...... איך הגן שמצאתם ללוטן?

רגוע ושלו, נקי וצבעוני

שאלו ארבע תכונות שלא יכולתי להגיד על אף גן שראינו עד לגן הזה. יש שתי קבוצות ילדים - 10 ילדים קטנים (כמעט שנתיים עד שנתיים וחצי) ו-12 גדולים (2.8 שזו תהיה לוטן עד שלוש וחצי). יש שתי גננות מקסימות וסייעת. יש המון יצירה, חוגים כמו יוגה, טבע, קרמיקה, ריתמיקה עם אקורדיון (
) ועוד. יש אפשרות לצהרון ואפשר גם לא. יש חצר מרווחת עם המון משחקים וגרוטאות למחקר וגם עצי פרי. גם המבנה עצמו מרווח ומחולק לכמה חדרים נפרדים (חדר בובות, חדר ריכוז, חדר משחקים וכו'). מה שהכי קנה אותי הוא הילדים שנראים שמחים ורגועים וניגשים המון לקבל חיבוק ונשיקה מהצוות. והגן קרוב להורים שלי, אשר ודים עובד אצלהם וגם לא רחוק מהקליניקה, כך שלא חייבים לרוץ מהר מהר בצהריים לאסוף את לוטן. שומעים שאני מתלהבת?

למעלה