הקלות הבלתי נסבלת של הקריאה.

הקלות הבלתי נסבלת של הקריאה.

לרגל חופשתי, שאלתי מהספריה העירונית הרגילה את ההקלטה הקולית של הספר 'הקלות הבלתי נסבלת של הקיום'. הספר מוקלט על 10 דיסקים ואני שומע אותו באופן מזורז בעזרת התוכנה Transcrib! לוקח לי כשעה להאזין לדיסק אחד. זה הרבה יותר מהיר מהקריאה העברית שלי, שלא לדבר על הקריאה האנגלית. חבר'ה, זה תהנוג!!!

גמני ניסיתי פעם את הרעיון הזה

לא בספר הזה, בספר אחר, כשנסעתי נסיעות ארוכות מדי שבועיים. זו חוויה כיפית, גם לנסוע וגם לשמוע.

אצלי זה תלוי באיזה רכב נוסעים.

באוטובוס, למשל, אני לא מצליח להתרכז במה שאני שומע. בפרוורית (של שיקגו), כן.

../images/Emo39.gif

ואני כדי להנעים את הנסיעות הארוכות שלנו לסבתא וסבא הקראתי לילדים ספרי קריאה שמנים ומי שמאד נהנה מכל העניין בנוסף הוא בעלי היקר והאהוב

nesya1

New member
מהי תוכנת TRANSCRIB?

האם אפשר לקבל הסבר. תודה מראש

תוכנה שמאפשרת שליטה מוחלטת

במהירות השמעת קיבצי קול בלא שינוי גובה הצליל. אני גורם לקריין לדבר במהירות הכי נוחה לריכוז שלי בלי להפוך את הקול שלו לגברי יותר או לנשי יותר.

nesya1

New member
האם בMP3 יש תוכנה שכזו

התומכת במהירות הקול? או שזו תוכנה למחשב?

user1000000

New member
היי עידו

לאחר ששיפרת משמעותית את איכות חיי עם ההפניה לתוכנת readpleas, אני סקרן מאוד. אתה יכול לשלוח לינק והסבר קצר על התוכנה? תודה שלום בן דור

הסבר ולינק

http://www.seventhstring.com/xscribe/download.html השימוש העיקרי שאני עושה בתוכנה הוא זרוז השמעת הקלטות דיגיטליות של הרצאות. אישית, קשה לי לסכם את השיעור ולהקשיב לו בו זמנית. לכן אני רק מקשיב בזמן השיעור והמכשיר הדיגיטלי שלי מקליט את מה שהמרצה אומר. אני מוריד את קובץ ההקלטה הדיגיטלי למחשב ושומר אותו. כשאני רוצה להקשיב להרצאה שנית אני משמיע אותה בעזרת Transcribe! עם Transcribe! אני מכוון את מהירות ההשמעה כך שהיא תהיה הכי נוחה לריכוז שלי. לרוב כשמקשיבים להרצאה פעם שניה החומר מוכר יותר ממה שהיה בהקשבה הראשונה-בהיתה ולכן אפשר לשמוע יותר מהר. Transcribe! בניגוד לתוכנות אחרות שמזרזות את השמע, אינה מעוותת את הקול בכלל. אם שומעים מהר יותר מהמקור, בקול לא נעשה נשי יותר. אני לרוב מזרז הרצאה ב10% אם אני שומע אותה ברכבת וב20% אם אני שומע אותה בבית או בספריה. את הסרפ שקראתי להנאה זרזתי ב50% כי הוא לא דרש ריכוז כמו חומר למבחן.

lateshoco

New member
אפשר להתקין אותה על מכשיר MP3 ?

האם את התוכנה הזאת אפשר להתקין גם על מכשיר MP3 או שכדי להאזין ולהשתמש בה מחוץ לבית צריך מחשב נייד ומותקנת בו התוכנה ?

Readplease מקריאה רק אנגלית אבל

יש תוכנה להקראה עברית ואנגלית שקרויה סתיו רידר. Readplease היא תוכנת חינם וסתיו רידר יקרה. Transcrib! מזרזת כל קובץ שמע בלי קשר למה שמוקלט עליו.

למעלה