שניה... לא הבנתי....
אתה זה שכתב : 1. אל תרחיקו לכת בשביל דייט. אני כתל-אביבי פועל רק במתחם המשתרע בין הרצליה לראשל"צ. מנסיון מוקדם לזה אני יכול להעיד שאין אף כוס ששווה שתניעו בשבילו את האוטו לדייט מעבר לרדיוס הזה. האמירה ש"לאהבה אין גבולות " היא כמו יתר ההנחות בענין הכוזב שקרוי " אהבה" מופרכת מיסודה " 2. אל תתפתו ל" שמנמנות " או מלאות " - מאחורי המינוחיים האווריריים האלו מסתתרת לרוב סתם שמנה. דרשו לקבל לפני כן תמונות וציון מדויק של המידות. אישה מעל מידה 36-38 היא כבר לא ממש אישה, אלא מוטציה מסוימת שמקורותיה לא ברורים.. פרט לכך, גם לשמנים שבינכם, - אל תתפשרו על " שמנה " או שמנמנה " או " מלאה ". אין שום סיבה לכך !! יחסי ההיצע והביקוש בשוק הבשרים הם כאלו שגם גבר שמן ממש יכול לדרוש ולהתעקש על אישה רזה וחטובה והוא גם יקבל כזאת.. בענין הזה רצוי לשים לב. אם היא אומרת לכם בשיחת הטלפון או בצ'ט טרם הפגישה שהיא " אוהבת חורף " - אל תתרשמו שמולכם עומדת נפש רגישה של משוררת, לךרוב מדובר בכונפה שמנה שמוצאת בחורף אליבי ראוי להסתיר את גופה מאחורי מעילים כבדים. 3. לגברים בני 40+ שבינכם - אל תתפשרו על כונפה-גרוטאה בת 40+ . עפ"י ההיצע והביקוש כאמור לעיל, בשוק הבשרים אתם יכולים להשיג בקלות אישה בת 18 - 25 !!. אפילו ניטשה שנסיונו בנשים לא היה רב במיוחד, הבין שאישה מעל גיל 25 כבר " לא יכולה להימנות על פרחי גן העדן " 4. אל תסכימו בשום פנים ואופן לטאבואים בעניני מין. אם היא טוענת ש" היא לא עושה אנאלי" או "לא בולעת " - ראו בכך סיבה מספקת לא להגיע לדייט, או להפסיק מיד את הדייט עם גילוי הטאבואים הללו. אל תתפתו גם לאמירה שלהן שהן "עושות את זה רק בבוא עזמן " או "יחד עם אהבה" - אין דבר מגונה יותר מאישה הסוחרת המאניירות של סקס תמורת דייטים נוספים או "המשך קשר". 5. תיזהרו מנשים שעושות שיחות תקופתיות ארוכות לתוך הלילה בנושא של "יחסינו לאן ? " - לרוב הן משובשות שכלית ומשתמשות בגברים שבחייהם כתחליף לשרינק שטיפל בהן והן נאלצו להפסיק את הטיפול בגלל קשיים כספיים. 6. בכל מקרה תהיו אסרטיביים - הגברים הם היום על גב הסוס ויכולים להכתיב את התנאים הראויים לקשר. זיכרו היטב המצב בשוק הבשרים הוא כזה שנשים מוכנות היום להסתפק אפילו בהולוגרמה של גבר ..!! וגברים ראויים ממש הם יקרי המציאות ממש !!! יכול להיות שזה אתה ?? ואתה מצפה שמישהו יתיחס ברצינות למה שאתה כותב ??? בחיי - אני מקווה בשבילך שאתה מרוויח מספיק כסף כדי לממן נערות ליווי עד שתכנס לבית אבות.... מקסימום תקנה כלב ... או תוכי... זה יותר זול