הקלטה ללא הודעה מוקדמת

mor1948

New member
הקלטה ללא הודעה מוקדמת

אני עובד בחניון ממנו נגנב רכב בעת שעבדתי וזאת מאחר והנהג שכח את המפתחות באוטו ובא חוקר מספר ימים אחרי הגניבה ושאל אותי אם אני יודע מי הגנב ואם אכן הנהג השאיר את המפתחות הוא הקליט את השיחה ללא ידיעתי ואני ספרתי לו סיפורים על כנופיה של גנבים ושראיתי את הרכב יוצא מהחניון עם נהג שאני לא מכיר וגם ניסית לרדוף אחריו אחרי שנתיים תבעה אותי חברת הביטוח ומאחר ולא זכרתי את המקרה אמרתי לשופט שהרכב בכלל לא חנה בחניון אלא על הכביש מאחר והגיע מוקדם והיה לו מקום בכביש ליד החניון שהיה קרוב יותר לבנין המשרדים בו עבד ועכשיו מביאים לשופט את ההקלטה ואני מבקש לדעת אם זה חוקי בכלל מאחר ונהג הרכב שניגנב שעבד בחברה לה שיך הרכב אמר לי שלרכב לא היה ביטוח מקיף והוא לא מבין איך חברת הביטוח שילמה עבור הגניבה נסיתי לאתר אותו כי הוא כבר לו עובד שם אבל לא הצלחתי כי הוא עזב את הארץ ואני רוצה לברר איך חברת הביטוח צריכה להוכיח שאכן היה ביטוח תקף לרכב ואכן גם שולמה התמורה עבור הביטוח עלי לציין שהחברה שלה נגנב הרכב שילמה עבור חניה של 4 מכוניות וכל יום חנו 8 מכוניות ועל הנושא היה ויכות מספר חודשים לפני הגניבה ורציתי לדעת אם מחנים רכב ולא משלמים עליו בכוונה תחילה האם במקרה כזה של גניבה יש להם בכלל אפשרות לתבוע את החניון

t e a s e r

New member
קלטת לוהטת

ניתן להקליט שיחה בין 2 אנשים כאשר הצד המוקלט אינו מודע לכך ובלבד שיתקיימו מספר תנאים מוקדמים, כגון מכשיר תקין, קלטת חדשה ןהקלטה רציפה. בפעם הבאה, אם אינך זוכר, אמור איני זוכר ואל תמציא סיפורים.

למעלה