הקלטה מחדש של אנג'לס פול פירסט?!

LadySilkworm

New member
הקלטה מחדש של אנג'לס פול פירסט?!

It is rumored that Nightwish will re-record Angels Fall First with Anette and Marco (first planned with Tarja). If this is true it is still to be confirmed. Since Tuomas hated the track "Nymphomaniac Fantasia", they will not re-record that one. Instead they are going to make a new one (or record some unrecorded old song instead). They will also have a bonus track as the last track. [מתוך האתר הרשמי של תומאס- tuomas holopainen.net שמופעל ע"י מעריץ]. ובתרגום חופשי לעברית: יש שמועה על כך שנייטוויש יקליטו מחדש את "angels fall first" עם אנט ומרקו [בהתחלה תוכנן להקליט את האלבום עם טאריה]. אם זה נכון, עדיין צריך לחכות לאישור מהלהקה[תרגום חופשי, כן?]. כיוון שתומאס שנא את השיר "נימפומניאק פנטסיה", הם לא יקליטו אותו מחדש. במקום השיר הם הולכים להקליט שיר חדש[או להקליט שיר ישן שטרם הוקלט]. הלהקה גם תוסיף שיר בונוס כהשיר האחרון באלבום. מה אתם אומרים? כדאי להם? האם יש בסיס לשמועה?

dralan

New member
אני לא חושב שכדאי

אולי היה כדאי עם טאריה, אבל גם זה לא בטוח (בהתחשב בסגנון החדש שלהם באלבומים האחרונים - ראו לדוגמה את SS החדש - ממש מעפן לדעתי). בכל אופן אני חושב שעם אנט זה רק יהרוס... הו כן, ואני מניח שגם אם זה כן נכון גם AR יישאר בחוץ - לא יעשו לו רימייק שלישי!

היויו

New member
דווקא נראה לי שיהיה לא רע

IWIHAA נשמע די פופי ונראה לי שיתאים לקול של אנט.יכול להיות שזה די יוסיף לרפרטואר שלה עם שירים ישנים של נייט.

מה בדיוק הקשר?

IWIHAA לא מהאלבום הזה, בכלל לא, הוא אחד מהשירים החדשים של נייטוויש, מהאלבום once', לא מ AFF

היויו

New member
אויש :-S נדפק לי הראש ../images/Emo3.gif

התבלבלתי לחלוטין בין AFF לIWIHAA.כנראה בגלל הANGEL המוח המעוות שלי עשה לינק שבור לאתר פורנו במקום לאתר החינוכית
בקיצור - תמחקו את מה שאמרתי.זה באמת רעיון רע. אני טמבל

lacrimosa girl

New member
בסדר,גם לך מותר לטעות.

/tapuzforum/images/emo3.gifאני מרשה./tapuzforum/images/emo69.gif

לא נכון!

בתור הזקן של הפורום הוא צריך לשמש דוגמא לכולנו, ותמיד להיות צודק!!!! תמיד!!!!!!!! P:

shirlapes

New member
בפורום הרשמי טענו שזאת שמועה

...ונתנו שם כמה סיבות למה זה לא יקרה בזמן הקרוב. הערך על השמועה הזאת בוויקיפדיה נמחק גם כן בגלל שכנראה שמדובר בשמועה חסרת בסיס (לפחות נכון לעכשיו). לדביי הרגשה אישית שלי - עדיף שלא יקליטו ויניחו לפיסת ההיסטוריה הזאת. הדיסק טוב כמו שהוא וזה יהיה סתם חסר טעם לחזור ולנסות לשנות את העבר.

shirlapes

New member
הכוונה שלי הייתה שזה כנראה לא נכון ../images/Emo3.gif

...ואם יש לזה בכלל בסיס כלשהו (ואין) - זה לא יקרה בזמן הקרוב. אני צריכה להיות יותר ברורה בהודעות שלי...

shirlapes

New member
נמנמנמ

הממ...תודה.
פעם הבאה אני אשתמש במילים אחרות. אני לא חושבת שזה יקרה. אלה המחשבות שלי, חלקן גם הובאו בפורום הרשמי (ואני מסכימה איתן): * הם לקראת סיבוב הופעות ענקי. אין להם כ"כ זמן לעצמם אז להקליט עוד משהו...זה יקח הרבה זמן, אם בכלל. * תומאס לא ממש מפרגן לעצמו עם האלבום, רק עם elvenpath. לאחרונה שאלו אותו אם "הם יופיעו עם שירים מתוך AFF ו-OB האגדיים". הוא אמר שהוא "לא מבין מה כ"כ אגדי בהם" וענה שלא (חוץ מסליפינג סאן, אין מנוס מזה!
)... * ארבעת האלבומים הראשונים שלהם "יוצאים מחדש" באנגליה ובעוד מקומות. נראה לי שזה קצת סותר את ההקלטה מחדש (אלא אם כן מישהו שם יהיה מאד גרידי)... * חוץ מהסיבה האחרונה שנתתי, השמועה הזאת צצה משום מקום, בלי כלום... אם היה בזה משהו - היינו מקבלים איזושהי הדלפה ממקור מקורב או את אחד השירים
אולי אני way off, אבל תנו לי סיבות למה *כן* להקליט מחדש...

ש נ י1

New member
הם החליקו על השכל???../images/Emo12.gif

איזו סיבה יש להם להקליט אלבום שלם מחדש? זה כל כך דבילי! מילא לחדש שיר אחד מהאלבום, אבל את כולו?.. אני מאוד מקווה שזו רק שמועה.... ואוו מה נסגר עם הלהקה הזאת?? נראה לי שאנט שמה להם משהו בבירה

נצל"ש - עזרה קריטית מאוד.

יש לי מסמך וורד של משהו שאני כותב שממש אבל ממש חשוב לי, אני לא יכול להרשות לעצמי לאבד. אבל, רועי החכם חסם אותו בסיסמא שאני לא זוכר. ניסיתי כל מה שיכול להיות, אבל אני אובד עצות. יש למישהו רעיון?

היויו

New member
יש לי רעיון...

תנסה לשמור אותו שוב בשם אחר. דבר אחר שאתה יכול לנסות, זה קומבינה... תוריד תוכנה שנקראת Notepad++ היא חינמית ,תוכל למצוא אותה בקלות בגוגל. תנסה לפתוח את המסמך באמצעות התוכנה. לא בטוח שזה ילך, ולא בטוח שתוכל לראות את מה שכתוב, אבל... אם תצליח לפתוח,זה לא חשוב אם תצליח לראות כתוב או לא. תנסה לשמור משם שוב בשם אחר, ואז לפתוח עם האופיס. אם כל זה לא עוזר... אז וואלה זו בעיה, כי מסובך מאוד לפתוח קודים...

למעלה