הקלטה ממקור חיצוני

rickos66

New member
הקלטה ממקור חיצוני

שלום, אני מחפש נגן אשר מכיל אפשרות להקלטה ממקור חיצוני (LINE IN). הנגן לא צריך להיות איכותי מדי - המטרה העיקרית הינה הקלטת קול ברשת רדיו. *אני יודע שקיימים דגמים של טייפ מנהלים עם תכונה זו, אך טייפ מנהלים דיגיטלי הוא יקר מדי לצרכים שלי (לפחות כל מה שאני רואה באינטרנט). מוצרי מדבקה בהחלט מתקבלים על הדעת, אך אם יש המלצה על נגן שהוא קצת יותר איכותי (כלומר שניתן גם להנות משמיעת מוזיקה) אשמח לבדוק. בתודה מראש!

rickos66

New member
אין צורך בוידאו.

המטרה העיקרית כאמור היא הקלטה, ואיכות שמיעה טובה כ"בונוס". התקציב הוא מהמינימום האפשרי (לנגן עם איכות שמיעה ירודה) ועד ל300 ש"ח +- אם מדובר בנגן "משופר". *לדוגמא - נגן מדבקה IKO U2220 שבאתר מסויים הבנתי שניתן להקליט ממקור חיצוני דרכו - אבל אני בספק - עולה כ89 ש"ח, שזה סכום אידיאלי למטרות שלי. תודה!

or121210

New member
שמתחרים לכבל LINE-IN? אני חושב שלא

אלא אם לקליפ יש KINE IN

rickos66

New member
המידה והסכום עולה, האם הI7 עדיף על F2?

*מצטער על ה"הקפצה" , קצת מילואים.... אני רואה שבתחום ה4GB שניהם די קרובים במחיר. האם יש עדיפות לאחד על השני?

rickos66

New member
אין צורך בוידאו.

המטרה העיקרית כאמור היא הקלטה, ואיכות שמיעה טובה כ"בונוס". התקציב הוא מהמינימום האפשרי (לנגן עם איכות שמיעה ירודה) ועד ל300 ש"ח +- אם מדובר בנגן "משופר". *לדוגמא - נגן מדבקה IKO U2220 שבאתר מסויים הבנתי שניתן להקליט ממקור חיצוני דרכו - אבל אני בספק - עולה כ89 ש"ח, שזה סכום אידיאלי למטרות שלי. תודה!

למעלה