הקלטה נדירה ביותר של מאיר אריאל בהופעה 1985

רני משה

New member
הקלטה נדירה ביותר של מאיר אריאל בהופעה 1985

שלום חברים, חברי הטוב מחזיק בידו הקלטה נדירה ביותר של מאיר אריאל מופיע לבד עם הגיטרה במועדון "הסימטה" ביפו כפי הידוע לו, הוא היחיד המחזיק בהקלטה זו שנערכה ב 1985 והוא גם הבעלים שלה שכן הוקלט בציוד שהיה שייך לחברה חיצונית בה היתה לו בעלות בין הייתר מושרים שם שירים שלא קיימים בהופעה חיה כמו: דאווין של שירי מחאה מה חדש במדע פרקים מיומנו של חוזר בתשובה שיר תת מודע זמני ועוד כמה לדעתכם הקלטה כזו שווה במונחים כספיים?

משמרותי

New member
נהדר+ כמה הערות

טוב ומשמח מאד לדעת שיש הקלטה כזאת. טוב ונכון יעשה חברך שיפנה בנושא הזה למשפחה,שהיא בעלת זכויות היוצרים. אינני בקי כל כך בחוקים,אך למיטב הבנתי סחירות בחומרים הנ"ל הינה הפרת החוק. ובקשר לשאלתך: להערכתי האישית יש ערך נוסטלגי לקלטת,אך במונחים כספיים לא כל כך.את זה צריך לבדוק באתרים המתאימים. כמו כן תקנון הפורומים אוסר ביצוע פעולות מסחריות בתחום הפורומים...

דקל נור

New member
יודע מה ההבדל

בין תאוריה למעשי ??? שמעתי פעם בדיחה על זה ..... מנסה להזכר

רני משה

New member
חוקי לחלוטין

היי, אני פחות מתמצא בענייני מאיר אריאל (מכיר ואוהב אבל לא עד כדי כך אספן) הבטחתי לו לברר בכל מקרה זה בהחלט רכושו שלו והוא יכול למכור בהחלט חוק זכויות היוצרים מאפשר זאת בכל מקרה, דברים כאלה נמכרים באיביי או אתרים ישראלים אחרים שעוסקים בכך אני מניח שאם הוא ימכור עותק אחד בטח כבר ישכפלו ויפיצו את הלאה לא?

איילי ג

New member
בטח ששווה ולא מעט

השאלה היא איך האיכות של ההקלטה? לי זה נשמע שווה כי מאיר שר באופן חי את "מה חדש במדע?" זה דבר באמת יוצא דופן לא חושב שנתקלתי בתיעוד כזה בתור אספן של הקלטות נדירות אתה יכול להשוות את זה לתקליטים נדירים שמוכרים היום אתה יכול להעריך את ההקלטה בין מאות שרלים לאלפי שקלים טובים השאלה מה האיכות

למעלה