הקלטה

nati red

New member
הקלטה

תגידו,יש למישהו אולי ניסיון עם הקלטה פתוחה ? איזה מכשיר נותן ביצועים טובים בקטע הזה ? נראה לי שזה הצד החלש יותר של נגנים למיניהם תביאו לי מכשיר שמקליט כמו מיני דיסק,אני קונה

nati red

New member
מי זה זה H320 ?

הוא מקליט עם מיקרופון סטריאו כזה ? חלק מהנגנים זה רק מונו בהקלטה פתוחה. וגם כמה אפשר לכוון את הרגישות של הINPUT VOLUME בהקלטה זה חשוב לאללה,שיהיה מ1-25 או משהו כזה,לא HIGH ו LOW וזהו

JustThomas

New member
מיקרופון סטריאו?

מאוד נדיר, בכלל בעולם המיקרופונים. יש ממברנה אחת במיקרופון. היא קולטת רחשים רק ממקום אחד. אין שום דבר סטריאופוני בכך, וגם אם כן, לא היה לדבר יתרון משמעותי. ניתן לכוון את הרגישות של הInput בצורת סקאלה.

stardust19

New member
יש מיקרופונים כאלה אבל אנחנו לא

נמצאים באולפן הקלטות סופר מתקדם. המיקרופון של H320 הוא מונו- רק החיבור עשוי יעני סטריאו. הרגישות ניתנת לכוון ידני

gt-master

New member
יעני סטריאו?סטריאו ולגמרי.>>

יש לי מיקרופון סטריאו(כזה שנצמד לדש של פנסוניק) והH320 עובד איתו מעולה. יש אפשרות להגדיר מיק חיצוני ולבחור מונו או סטריאו.מקליט מעולה מנסיון ויש גם יכולת כיוון לINPUT ולOUTPUT שלו. דרך אגב גם הנגן פלש IFP700 של איריבר מקליט באותה איכות ועם אותם האופציות של הכיוון והסטריאו ממיק חיצוני.

JustThomas

New member
ותגיד לי, מה זה נותן שהוא מקליט

בסטריאו? יש לך שני חלקי קלט במרחק 3 מטר זה מזה? אתה שומע הבדל בין ערוץ לערוץ?

gt-master

New member
בודאי שיש הבדל>>

זה לא שאני יכול להצביע על הבדל ספציפי אבל זה נותן תחושת מרחב, הרי לבן אדם שתי אוזניים ואנחנו רגילים לשמוע בצורה מרחבית . תנסה להקליט סביבה חיצונית במונו ואחר כך בסטריאו ותראה שהרבה יותר אוטנטי ואמיתי לשמוע את הסטריאו. הרצאה מיותר להקליט בסטריאו כי זה גוזל כפול מקום אבל הופעות,חזרות, וכו' אני מעדיף סטריאו כמובן.

JustThomas

New member
../images/Emo31.gif

מיקרופונים של נגנים הם ממש לא להקלטה של חזרות והופעות (גם לא באיכות סבירה) וחוץ מזה, זה שטויות. אם ממברנה שנמצאת ס"מ בודדים ליד ממברנה שניה שיוצרת "מיקרופון סטריאופוני" אתה תקבל אינפוט כמעט זהה (זהה במובן שהאוזניים שלך לא יבדילו) למיקרופון מונו סטנדרטי. זה גם חוסך יותר נפח של הקובץ הסופי. אם זה באמת מציק למישהו, הוא יכול בכל תוכנת עריכה לפצל קובץ מונו ל2 ערוצים ותקבל תוצאה דומה.

למעלה