הקלטות EP בהשתתפות רונה קינן +אבק כוכבים

noa08128

New member
הקלטות EP בהשתתפות רונה קינן +אבק כוכבים

רונה ככל הנראה תתשתף בהקלטות הקפ של השחקן ההוליוודי ריאן גוסלינג ולהקתו..(שמתרחשות כאן בת"א) מידע ומחמאות לרונה בכתבה המצורפת

noa08128

New member
לא ראית את הסרט "המאמין"<?

או את הסדרה הרקולס הצעיר?? הוא דווקא דיי מוכר.

bזוהר

New member
יהיה על זה בגיא פינס ב19:30../images/Emo70.gif

"השחקן ההוליוודי ריאן גוסלינג קופץ להופעה של רונה קינן" ערוץ 3 גיא פינס 19:30 ולמי שאין hot, בד"כ הכתבות עולות אח"כ לאתר.

bזוהר

New member
איזה חמודי

דיברו איתו קצת והוא החמיא לרונה, ורונה אמרה שהוא חבר של חברה מאוד טובה שלה (נראה לי עלמה הראל?), והוא בא לארץ אז היא הזמינה אותו להופעה.

misheani

New member
ויש מצב שזאת עלמה,

שתיהן בטופ פרינדס של הלהקה שלו...

Sheeesh

New member
עלמה הראל...

היא במאית כרגע בחו"ל לאחרונה ביימה קליפ של טיילור הוקינס מהפו פייטרס שהחליט על קריירת סולו... דווקא קליפ מגניב ושיר טוב... ואני גם חושבת שהחברה המדוברת זו היא....

bזוהר

New member
לא יודעת אם הוא חבר-חבר שלה..

כשדיברו איתו על החופשה שלו בישראל הזכירו "בנות" והוא אמר "לא, בנות לא"-משהו כזה ואז שאלו אותו אם יש לו חברה אז הוא אמר "אממ...אממ...אין תגובה" אולי....:)

DeepThoughts

New member
שידור חוזר גיא פינס ב23:00

אם מישהי תוכל להפוך את זה לקובץ.. אולי

הוא יוצא עם השחקנית היפהפיה רייצ'ל מקאדמס

ששיחקה איתו בסרט "היומן". הם צמודים חזק,לא נראה לי שהם נפרדו.. הוא מושלםםםםם, כיף לרונה! ועלמה הראל זכורה לי מהניינטיז בתור החברה הטובה של עדן הראל,היא הנחתה והיתה סלב לרגע בזמנו.

מיץ פזי

New member
אני לא מאמינה

שהייתי בהופעה בצוותא ולא שמתי לב שהוא פשוט שם! הוא ממש הסתיר את עצמו טוב כי מזה לא רדפו אחריו או שום דבר כזה.. הכתבה בגיא פינס ממש חמודה, הוא ממממש חמוד והוא אוהב את הדיסק של רונה (שזה רק מוסיף..) ורונה תמיד מקסימה איזה כיף שיש VOD

SheIIy

New member
../images/Emo12.gif

אל תגידו לי שזה החתיך מהסרט 'היומן'! (היו שניים, אני מתכוונת לחתיך שהגיבורה בסוף הייתה איתו). איזה כיף לה ../images/Emo178.gif אבל מה זה מזיז לה בכלל ../images/Emo3.gif

למעלה