הקלטתי וידאו של השידור אתמול יש שידור וידאו באתר גל''צ אז הקלטתי אותו אם יש ביקוש אני יעלה לפורום
פ פוצנוש New member 4/5/10 #1 הקלטתי וידאו של השידור אתמול יש שידור וידאו באתר גל''צ אז הקלטתי אותו אם יש ביקוש אני יעלה לפורום
ד דידושקע New member 4/5/10 #2 הו כן! ולו רק בשביל לראות אם ניסים קלדרון באמת זקן כמו שאני מדמיינת אותו
ה המרחפת בין העולמות New member 4/5/10 #3 ../images/Emo45.gif!! בבקשה ../images/Emo13.gif למען העצלנים (כמוני) שהלכו לישון ופספספו את כל האקשן...P:
../images/Emo45.gif!! בבקשה ../images/Emo13.gif למען העצלנים (כמוני) שהלכו לישון ופספספו את כל האקשן...P:
פ פוצנוש New member 6/5/10 #6 הנה הקישור הריאשון אם יש בעיה אפשר לפנות אלי במסר http://www.fileflyer.com/view/9Re8OBA
D DeepThoughts New member 8/5/10 #7 חח יש שם קטע קורעע תסתכלו ב8:00 כשהשדרנית אומרת רונה קינן עם דורי בן זאב (שזה לא נכון כמובן) רונה נקרעת מצחוק ונשכבת על הריצפה, החיילת בהלם ומראה שזה מה שכתוב לה בדף.. מצחיק......
חח יש שם קטע קורעע תסתכלו ב8:00 כשהשדרנית אומרת רונה קינן עם דורי בן זאב (שזה לא נכון כמובן) רונה נקרעת מצחוק ונשכבת על הריצפה, החיילת בהלם ומראה שזה מה שכתוב לה בדף.. מצחיק......
R ROTEM30035 New member 10/5/10 #9 ../images/Emo45.gif אין ספק שזו הייתה דרך משעשעת להתחיל את השידור =]