הקלטת אודיו דרך ה-Line In עם H320

לינקי

New member
הקלטת אודיו דרך ה-Line In עם H320

שלום, יש לי את iRiver H320 וניסיתי להקליט עם ה-Line In מהמחשב, אבל יש כמה בעיות: 1. אני לא מצליח לשמור את ההגדרות של ה-Line In אבל כל פעם שאני יוצא מההגדרות ונכנס שוב אני רואה שהנגן מקליט דרך המיקרופון. איך צריך לצאת מההגדרות ושהם ישמרו? 2. יכול להיות שזאת לא בעיה אבל בכל זאת: שאני מקליט אז אני מחבר את הכבל למחשב (אולי עכשיו תגידו לי לאיה חיבור..), מפעיל את הוידאו ומקליט מהנגן. ככה עושים או שמשהו אחר? זהו זה בעיקרון. תודה לכל העונים.

stardust19

New member
גבר!!! הסתבכת פה ביג טיים !!!!!!!

בשביל לשמור את ההגדרות של הליין-איןאתה צריך לשנות את ההגדרות תחת הקטגוריה של הRECORD בתפריט הראשי ואז אחרי אתה משנה את ההגדרות תלחץ על NAVI והוא ישמור את הכל. בשביל להקלייטה מהליין-אין בנגן מה שאתה צריך לעשות זה לחבר את הכבל ליציאת AUDIO OUT שצבעה כחול שנמצאת מאוחרה-במקום הרמקולים ואת החלק השני לחבר לליין-אין של המכשיר. על מנת להפעיל את ההקלטה אתה צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הכפתור REC ושמה לבחור מבין התפריט את REC. על מנת לשנות את מקור ההקלטה אתה צריך ללחוץ כמה פעמים על הכפתור A-B לחיצה קצרה ושמה לנווט בין מקורות ההקלטה כאשר ניתן גם לשנות שמה את הביטרייט,עוצמה וכד'...אני לא ממש הבנתי מה קשור פה הוידאו- אתה מנסה להקליט וידאו אל הנגן????אין מצב שזה יקרה לך- על מנת לראות סרטים ע"ג המכשיר אתה צריך להמיר את הסרט במחשב דרך תוכנת IRIVERTER ורק אז להעביר את הקובץ וידאו דרך ה USB. אין דרך אחרת לעשות זאת

לינקי

New member
ההגדרות עדיין לא נשמרות

אני משנה את ההגדרות תחת קטגוריה Record אבל עדיין שאני רואה את זה עוד פעם אני רואה שהנגן מקליט מהמיקרופון. אתה רואה פה איזשהי בעיה? ואני לא מנסה להקליט וידאו, רק את האודיו...

stardust19

New member
אתה עשית בדיוק איך שאני כתבתי?

אם כן וזה עדיים לא עושה את מה שהוא צריך לעשות יכול להיות ויש בעיה עם הקושחה של המכשיר...איזה קוחשה יש לך על המכשיר?

gt-master

New member
נסיון>>

המכשיר שומר הגדרת הקלטה שונה עבור כל אחד מסוגי ההקלטה שלו(מיק,LINE..) יכול להיות שהברירת מחדל שלו היא מיק אבל זה לא קשור להגדרות שכיוונת. פשוט לאחר שניכנסת למצב הקלטה,תשנה את המקור כפי ש STARDUST19 הסביר (A-B) ל LINE IN ושם ההגדרות המורות להיות כפי שכיוונת.

למעלה