הקלטת מסך במאוזן ולא במאונך בטלפון גלקסי 22 אולטרה בתוכנה המקורית שבטלפון

אודה למי שיכתוב לי איך להקליט במאוזן ולא במאונך. יש ספירה של 3 שניות בלבד ואני לא מספיק להתחיל להקליט במאוזן.
לא ראיתי אפשרות לשנות מ-3 שניות ליותר ולא ראיתי אפשרות להשהות את התחלת ההקלטה עד שהטלפון יהיה במצב מאוזן.

אין בעיה לבצע את זה באמצעות תוכנות אחרות כגון מוביצן או AZ ועוד אבל אני מעוניין בתוכנה המקורית שיש בטלפון.
דרך התוכנה המקורית אני מצליח אחת לכמה פעמים ממש בשנייה האחרונה. אם היו לי 5 שניות במקום ה-3 הייתי מצליח בכל
פעם אבל עדיפות עוד כמה שניות כדי להיערך להקלטה ללא עריכה לאחר מכן.
בנוסף האם אפשר לשים את תוכנת הקלטת המסך גם בדף הראשי בטלפון ולא להגיע אליה רק אחרי הורדת הוילון ?

SHERME

Well-known member
1) מה הבעיה להפעיל את מקליט המסך רק לאחר שהטלפון במצב מאוזן
שהטלפון במצב מאוזן ניתן להוריד את וילון ההתראות ולהפעיל אותו
איפה הבעייה?
2) אפשר להפעיל את מקליט המסך בלחיצה מקבילה על מקש השמע שמגביר את הווליום ועל מקש הדלקת הטלפון יחד
3) אפשר גם להגדיר קיצור דרך למסך הראשי

נערך לאחרונה ב:
1) מה הבעיה להפעיל את מקליט המסך רק לאחר שהטלפון במצב מאוזן
שהטלפון במצב מאוזן ניתן להוריד את וילון ההתראות ולהפעיל אותו
איפה הבעייה?
2) אפשר להפעיל את מקליט המסך בלחיצה מקבילה על מקש השמע שמגביר את הווליום ועל מקש הדלקת הטלפון יחד
3) אפשר גם להגדיר קיצור דרך למסך הראשי
המון תודות לך - נכנסתי לקישור שצרפת. הווילון לא נפתח במאוזן וגם הקלטה עם 2 לחיצות בבת אחת לא הצליחה בעשרות ניסיונות (עם הגברת ווליום) להבדיל מצילום מסך (עם הורדת ווליום) שתמיד מצליחה. אתאמן להיות זריז ולהספיק לפני סיום ה-3 שניות כדי להקליט מסך במאוזן. גם אני לא יודע איך לשים את המקליט בדף הבית - בטוח שיש דרך - אבל אני לא יודע לבצע אותה. אודה למי שיכתוב לי איך לשנות את הספירה ל-3 לספירה ל-10.

SHERME

Well-known member
המון תודות לך - נכנסתי לקישור שצרפת. הווילון לא נפתח במאוזן וגם הקלטה עם 2 לחיצות בבת אחת לא הצליחה בעשרות ניסיונות (עם הגברת ווליום) להבדיל מצילום מסך (עם הורדת ווליום) שתמיד מצליחה. אתאמן להיות זריז ולהספיק לפני סיום ה-3 שניות כדי להקליט מסך במאוזן. גם אני לא יודע איך לשים את המקליט בדף הבית - בטוח שיש דרך - אבל אני לא יודע לבצע אותה. אודה למי שיכתוב לי איך לשנות את הספירה ל-3 לספירה ל-10.
1) אתה מדהים אותי
כשהמסך במאונך ניתן להוריד את וילון ההתראות מלמעלה למטה יעני מצד ימין של המכשיר לצד שמאל של המכשיר
2) אם ברצונך לשנות את תכונות הקלטת המסך
הגדרות > תכונות מתקדמות > צילומי מסך ומקליט מסך > אפשרויות התאמה אישיות

שוב תודה לך - כנראה הטלפון שלך שונה משלי. אין לי אפשרויות התאמה אישיות ב"תמונות מסך הקלטת מסך" זה בדף שיש בו בין היתר פורטמט, צליל, איכות וידאו, גודל סרטוני סלפי ועוד. בקשר לווילון - אי אפשר לייצר מצב להקלטת מסך במאוזן. מצורפת תמונה.

קבצים מצורפים

• תמונות מסך והקלטת מסך.jpg
    תמונות מסך והקלטת מסך.jpg
    KB 72 · צפיות: 1

SHERME

Well-known member
שוב תודה לך - כנראה הטלפון שלך שונה משלי. אין לי אפשרויות התאמה אישיות ב"תמונות מסך הקלטת מסך" זה בדף שיש בו בין היתר פורטמט, צליל, איכות וידאו, גודל סרטוני סלפי ועוד. בקשר לווילון - אי אפשר לייצר מצב להקלטת מסך במאוזן. מצורפת תמונה.
טמטום מוחלט מצד סמסונג אם במצב מאוזן אתה לא יכול להפעיל את וילון ההתראות בS22 ULTRA שלך
תנסה אולי כמוצא אחרון:
לאחר סיבוב המסך
תפעיל את ביקסבי ותבקש ממנה קולית באנגלית להתחיל להפעיל את את מקליט המסך
אותו הדבר תנסה לעשות עם GOOGLE ASSISTANT
זכור מראש באיזה מקש מפעילים את ביקסבי ובאיזה מקש מפעילים את GA
אני עדיין בהלם מהגיהינום שאתה עובר עם המכשיר שלך

תודה - זה רעיון טוב - עדיין לא נגעתי בביקסבי - נראה לי שנתת לי רעיון מעולה - שוב תודתי לך. אעדכן אם אצליח.
אגב את הווילון נפתח בצורה זהה ולא משנה באיזה מצב מחזיקים את הטלפון. אפילו הפוך.

SHERME

Well-known member
תודה - זה רעיון טוב - עדיין לא נגעתי בביקסבי - נראה לי שנתת לי רעיון מעולה - שוב תודתי לך. אעדכן אם אצליח.
דהיינו אם המסך במאוזן או הפוך הוילון שובק חיים לכל חי

לוייםLEVIM

Well-known member
ממש חוצפה מצד סמסונג שבמכשיר הדגל שלהם הם חוסמים דבר שקיים שקיים בשאר הדגמים שלהם
סמסונג A52s 5G
128/8
אנדרואיד 12
ONE UI 4.1
במצב שמהמסך מסובב למאוזן וילון ההתראות יורד ונפתח משמאל לימין
בזמן שהמסך מסובב להפוך וילון ההתראות יורד ונפתח מלמטה למעלה

הדרך היחידה שאפשר: קודם להיכנס לאתר או למקום שרוצים להקליט במצב מאוזן ולאחר מכן להתעסק עם הווילון וההקלטה. אין בעיה אם רוצים להקליט דברים שיש בטלפון ללא צורך בקשר באינטרנט.

למעלה