לפני יותר משנה שיאומי הכניסו את חייגן גוגל ל miui ומאז הקלטת שיחות נעלמה. האם מישהו יודע שזה הוחזר?
התקנתי אפליקציות אחרות אבל זה לא זה..
התקנתי אפליקציות כולן היו בעיתיות ולא ממש עובדות טוב ובקושי שומעים את ההקלטה.
האם ידוע על שינוי שגוגל או MIUI ושפתחו את האופציה בגרסאות במכשירים בארץ? צפוי משהו?
להבנתי פתיחת בטלואדר והתקנת RECOVERY גורמת לאיבוד אחריות... לא ככה?
כן, זה שינוי שהתחיל עוד באנדרואיד 9. כן, פתיחת בוטלואדר גורמת לאיבוד האחריות, אבל גם ככה מחליפים סמארטפון פעם בשנתיים-שלוש, וגם ככה המעבדות יודעות להתנער מהאחריות כי "קורוזיה" וכיו"ב.
גילוי נאות: לי יש Redmi Note 7 עם רום מקוסטם מסוג Pixel Experience, מגי'סק (=הרשאת רוט) ו-Axet Call Recorder שמקליט מצוין בגלל ההרשאות והקרנל שהחלפתי.
ב-RN7 יש אנדרואיד 9. חוץ מזה, אני לא אוהב את MIUI. ועוד לא דיברנו על חסימת פרסומות שאפשרית גם דרך vpn, אבל עם רוט זה עובד הרבה יותר.לשם מה?
בREDMI NOTE 7 אפשר להקליט שיחות ללא שום בעייה גם בלי להחליף רום הרי יש לו אנדרואיד 8
ב-RN7 יש אנדרואיד 9. חוץ מזה, אני לא אוהב את MIUI. ועוד לא דיברנו על חסימת פרסומות שאפשרית גם דרך vpn, אבל עם רוט זה עובד הרבה יותר.
אולי... אם הייתי יודע שאין הקלטה לפני שהתחלתי להשתמש בטלפון.
התקנתי את cube acr עובד נחמד. שומעים באופן סביר את הצד השני. לא כמו ההקלטה המובנית אבל סביר.
לא את זה. היה משהו אחר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.