אהלן,
עוזר באהבה, אין על מה.
גוגל מזגזגים במשך שנים בכל מה שקשור לתמיכה בהקלטת שיחות באנדרואיד (אם זה מעניין אותך,
קרא כאן) והמצב כרגע הוא שמצד אחד באנדרואיד 10 חוסמים הקלטת שיחות, ומצד שני גוגל עצמה מוציאה חייגן שלה (אפליקציית טלפון) שמקליטה. ובגדול - נראה שאפליקציות חייגן עושות עבודה יותר טובה בהקלטה של שיחות מאשר אפליקציות שעובדות "ברקע". אחת מהן זה החייגן של גוגל שאני לא חושב שתצליח להתקין על השיאומי שלך, השניה היא זו (נסה להתקין ותעדכן אם עבד לך):
Powerful T9 phone and contact manager with dual SIM support and call recorder
play.google.com
בנוסף, אני מציע שתנסה להתקין את שתי האפליקציות הבאות (אלה כן מקליטות "ברקע"):
א. הראשונה כבר קיבלת המלצה פה:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder&hl=en&gl=US
ב. והשניה גם מאוד טובה למרות שלא מעוצבת בכלל:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boldbeast.recorder&hl=en&gl=US
שתיהן עוקפות את החסימות של גוגל בכך שהן "מתלבשות" על פיצ'רים של נגישות לבעלי מוגבלויות, ועל הדרך מקליטות את השיחה.
אני השתמשתי בשניה במשך שנים והייתי מאוד מרוצה עד שעברתי לשיאומי שיש לי עכשיו ובו ההקלטה של השיחות מובנית.
וטיפ אחרון: אם אחת או יותר מהאפליקציות שהמלצתי פה לא נמצאות בחנות שלך, כמו שכתבת "לא הייתה לי אפשרות להוריד אותה", זה לא בהכרח אומר שהיא לא תעבוד. זה רק אומר שחנות האפליקציות של גוגל לא מציגה אותה בעבור המכשיר שלך. אפשר לעקוף את זה ופשוט לחפש את קובץ ההתקנה ברשת, להוריד ולהתקין.
חפש בגוגל את שם האפליקציה, למשל:
Cube ACR ותוסיף גם
apk download. לדוגמה:
ככה תוכל להוריד קובץ התקנה מבלי לעבור דרך חנות האפליקציות. היתרון הוא שאתה עוקף את החנות ויכול לנסות להתקין את האפליקציות. החסרונות:
1. כשמורידים קובץ התקנה של אפליקציה לא דרך החנות צריך לעשות את זה בזהירות ולוודא שמה שאתה מתקין זה באמת האפליקציה שרצית ולא איזה אפליקציה אחרת שתשב ברקע ותקפיץ לך פרסומות. אין לי כל כך דרך להסביר איך להבחין אבל אם תמצא קישור להורדה - פרסם פה ואציץ ואחווה את דעתי.
2. זה שהתקנת את האפליקציה עדיין לא מבטיח שהיא תעבוד ותתאים לך, אז תזכור שאח"כ צריך לעשות טסטים. באפליקציות האלה ובמיוחד ב boldbeat יש כל מיני צירופי-הגדרות שאפשר לשחק איתם עד שזה יקליט כמו שצריך. זה ש-10 צירופים לא עבדו, לא אומר שה-11 לא יעבוד.
אם כל זה לא עובד בסוף, אמשיך לנסות לעזור לך אבל אתה מוזמן גם לשקול
להקליט עם שירות הקלטת שיחות "רובופון" אם מדובר בהקלטה אחת חשובה. הוא פחות מתאים להקליט את
כל השיחות כי הוא לא עובד ברקע, אבל הוא מקליט באיכות גבוהה ואין מצב שיהיו לך תקלות כמו עם אפליקציה.
בהצלחה!