הקלטת שיחות xiaomi redmi note 9

JUSTME2466

New member
היי חברים,
עד לא מזמן היה לי SAMSUNG A10 שנגנב ולאחרונה רכשתי במקומו xiaomi redmi note 9 (......טעות מרה)
מכל מקום, אני ממש זקוק להקלטת שיחות לפעמים, הבעיה היא שלא מצאתי אופציה פנימית להקלטה כמו בSAMSUNG וגם אף אפליקציה שהורדתי לא מצליחה להקליט את השיחות.
האם יש דרך להקליט באמצעות תכונה פנימית או שיש אפליקציה שעובדת למטרה זו?

תודה

JEK12345JEK

Well-known member
היי חברים,
עד לא מזמן היה לי SAMSUNG A10 שנגנב ולאחרונה רכשתי במקומו xiaomi redmi note 9 (......טעות מרה)
מכל מקום, אני ממש זקוק להקלטת שיחות לפעמים, הבעיה היא שלא מצאתי אופציה פנימית להקלטה כמו בSAMSUNG וגם אף אפליקציה שהורדתי לא מצליחה להקליט את השיחות.

תודה

זה תלוי האם יש לך במכשיר ממשק MIUI 11 או MIUI 12

אם יש לך MIUI 11 האפליקיה זאת אמורה לעבוד ללא בעיה

אם עשית כבר עדכון לMIUI 12
גם האפליקציה הנ"ל לא תעזור

נערך לאחרונה ב:

dotCall

New member
היי חברים,

תודה
אהלן חבר,
זה שאין לך הקלטת שיחות מובנית לא אומר שאתה לא יכול להקליט בכלל.

מה גרסת האנדרואיד שלך?
האם ניסית להתקין אפליקציות להקלטת שיחה? אם כן, אילו ומה קרה כשהתקנת? מה לא עבד?

השב ואנסה לעזור |פרח|

JUSTME2466

New member
היי, תודה רבה על הרצון לעזור, אני מעריך את זה!!!
גרסת אנדרואיד Q01A.190711.020 10
גרסת MIUI 12.0.4.0
כאמור אין אפשרות להקלטה בממשק מובנה.
אפליקציות שהתקנתי לצורך הקלטה לא מקליטות
האפליקציה שהומלצה לי כאן כאמור לא תואמת את גרסת MIUI שלי ולכן לא הייתה לי אפילו אפשרות להוריד אותה
אשמח לעזרה :)

לוייםLEVIM

Well-known member
גרסת MIUI 12.0.4.0
האפליקציה שהומלצה לי כאן כאמור לא תואמת את גרסת MIUI שלי ולכן לא הייתה לי אפילו אפשרות להוריד אותה

יש לי שיאומי עם אנדרואיד 10 וMIUI 12
ואני מצליח בקלות להתקין את האפליקציה הזאת במכשיר, רק חבל שהיא לא עובדת, למרות שנתתי את כל ההרשאות והגדרתי את כל ההגדרות במכשיר

dotCall

New member
גרסת MIUI 12.0.4.0
אהלן,
עוזר באהבה, אין על מה.

גוגל מזגזגים במשך שנים בכל מה שקשור לתמיכה בהקלטת שיחות באנדרואיד (אם זה מעניין אותך, קרא כאן) והמצב כרגע הוא שמצד אחד באנדרואיד 10 חוסמים הקלטת שיחות, ומצד שני גוגל עצמה מוציאה חייגן שלה (אפליקציית טלפון) שמקליטה. ובגדול - נראה שאפליקציות חייגן עושות עבודה יותר טובה בהקלטה של שיחות מאשר אפליקציות שעובדות "ברקע". אחת מהן זה החייגן של גוגל שאני לא חושב שתצליח להתקין על השיאומי שלך, השניה היא זו (נסה להתקין ותעדכן אם עבד לך):

בנוסף, אני מציע שתנסה להתקין את שתי האפליקציות הבאות (אלה כן מקליטות "ברקע"):
א. הראשונה כבר קיבלת המלצה פה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder&hl=en&gl=US
ב. והשניה גם מאוד טובה למרות שלא מעוצבת בכלל: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boldbeast.recorder&hl=en&gl=US

שתיהן עוקפות את החסימות של גוגל בכך שהן "מתלבשות" על פיצ'רים של נגישות לבעלי מוגבלויות, ועל הדרך מקליטות את השיחה.
אני השתמשתי בשניה במשך שנים והייתי מאוד מרוצה עד שעברתי לשיאומי שיש לי עכשיו ובו ההקלטה של השיחות מובנית.

וטיפ אחרון: אם אחת או יותר מהאפליקציות שהמלצתי פה לא נמצאות בחנות שלך, כמו שכתבת "לא הייתה לי אפשרות להוריד אותה", זה לא בהכרח אומר שהיא לא תעבוד. זה רק אומר שחנות האפליקציות של גוגל לא מציגה אותה בעבור המכשיר שלך. אפשר לעקוף את זה ופשוט לחפש את קובץ ההתקנה ברשת, להוריד ולהתקין.
חפש בגוגל את שם האפליקציה, למשל: Cube ACR ותוסיף גם apk download. לדוגמה:

ככה תוכל להוריד קובץ התקנה מבלי לעבור דרך חנות האפליקציות. היתרון הוא שאתה עוקף את החנות ויכול לנסות להתקין את האפליקציות. החסרונות:
1. כשמורידים קובץ התקנה של אפליקציה לא דרך החנות צריך לעשות את זה בזהירות ולוודא שמה שאתה מתקין זה באמת האפליקציה שרצית ולא איזה אפליקציה אחרת שתשב ברקע ותקפיץ לך פרסומות. אין לי כל כך דרך להסביר איך להבחין אבל אם תמצא קישור להורדה - פרסם פה ואציץ ואחווה את דעתי.
2. זה שהתקנת את האפליקציה עדיין לא מבטיח שהיא תעבוד ותתאים לך, אז תזכור שאח"כ צריך לעשות טסטים. באפליקציות האלה ובמיוחד ב boldbeat יש כל מיני צירופי-הגדרות שאפשר לשחק איתם עד שזה יקליט כמו שצריך. זה ש-10 צירופים לא עבדו, לא אומר שה-11 לא יעבוד.

אם כל זה לא עובד בסוף, אמשיך לנסות לעזור לך אבל אתה מוזמן גם לשקול להקליט עם שירות הקלטת שיחות "רובופון" אם מדובר בהקלטה אחת חשובה. הוא פחות מתאים להקליט את כל השיחות כי הוא לא עובד ברקע, אבל הוא מקליט באיכות גבוהה ואין מצב שיהיו לך תקלות כמו עם אפליקציה.

בהצלחה!

JEK12345JEK

Well-known member
אהלן,
עוזר באהבה, אין על מה.

גוגל מזגזגים במשך שנים בכל מה שקשור לתמיכה בהקלטת שיחות באנדרואיד (אם זה מעניין אותך, קרא כאן) והמצב כרגע הוא שמצד אחד באנדרואיד 10 חוסמים הקלטת שיחות, ומצד שני גוגל עצמה מוציאה חייגן שלה (אפליקציית טלפון) שמקליטה. ובגדול - נראה שאפליקציות חייגן עושות עבודה יותר טובה בהקלטה של שיחות מאשר אפליקציות שעובדות "ברקע". אחת מהן זה החייגן של גוגל שאני לא חושב שתצליח להתקין על השיאומי שלך, השניה היא זו (נסה להתקין ותעדכן אם עבד לך):

בנוסף, אני מציע שתנסה להתקין את שתי האפליקציות הבאות (אלה כן מקליטות "ברקע"):
א. הראשונה כבר קיבלת המלצה פה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder&hl=en&gl=US
ב. והשניה גם מאוד טובה למרות שלא מעוצבת בכלל: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boldbeast.recorder&hl=en&gl=US

שתיהן עוקפות את החסימות של גוגל בכך שהן "מתלבשות" על פיצ'רים של נגישות לבעלי מוגבלויות, ועל הדרך מקליטות את השיחה.
אני השתמשתי בשניה במשך שנים והייתי מאוד מרוצה עד שעברתי לשיאומי שיש לי עכשיו ובו ההקלטה של השיחות מובנית.

וטיפ אחרון: אם אחת או יותר מהאפליקציות שהמלצתי פה לא נמצאות בחנות שלך, כמו שכתבת "לא הייתה לי אפשרות להוריד אותה", זה לא בהכרח אומר שהיא לא תעבוד. זה רק אומר שחנות האפליקציות של גוגל לא מציגה אותה בעבור המכשיר שלך. אפשר לעקוף את זה ופשוט לחפש את קובץ ההתקנה ברשת, להוריד ולהתקין.
חפש בגוגל את שם האפליקציה, למשל: Cube ACR ותוסיף גם apk download. לדוגמה:

ככה תוכל להוריד קובץ התקנה מבלי לעבור דרך חנות האפליקציות. היתרון הוא שאתה עוקף את החנות ויכול לנסות להתקין את האפליקציות. החסרונות:
1. כשמורידים קובץ התקנה של אפליקציה לא דרך החנות צריך לעשות את זה בזהירות ולוודא שמה שאתה מתקין זה באמת האפליקציה שרצית ולא איזה אפליקציה אחרת שתשב ברקע ותקפיץ לך פרסומות. אין לי כל כך דרך להסביר איך להבחין אבל אם תמצא קישור להורדה - פרסם פה ואציץ ואחווה את דעתי.
2. זה שהתקנת את האפליקציה עדיין לא מבטיח שהיא תעבוד ותתאים לך, אז תזכור שאח"כ צריך לעשות טסטים. באפליקציות האלה ובמיוחד ב boldbeat יש כל מיני צירופי-הגדרות שאפשר לשחק איתם עד שזה יקליט כמו שצריך. זה ש-10 צירופים לא עבדו, לא אומר שה-11 לא יעבוד.

אם כל זה לא עובד בסוף, אמשיך לנסות לעזור לך אבל אתה מוזמן גם לשקול להקליט עם שירות הקלטת שיחות "רובופון" אם מדובר בהקלטה אחת חשובה. הוא פחות מתאים להקליט את כל השיחות כי הוא לא עובד ברקע, אבל הוא מקליט באיכות גבוהה ואין מצב שיהיו לך תקלות כמו עם אפליקציה.

בהצלחה!

בדקתי את 2 האפליקציות בשיאומי RN8T
אנדרואיד 10 MIUI 12
והם לא עובדות
יש לך אולי הצעות לאפליקציות אחרות?

נ.ב.
אתה יכול לבדוק האם האפליקציה הזאת עובדת אצלך באנדרואיד 10

ctzn99

Member
טיפ קטן לרוכשים עתידיים של הסדרות של שיומי (למרבה הצער, ל- JUSTME2466 זה כבר לא יעזור ;-():
מומלץ להשתדל לרכוש מכשיר מבוסס מעבד קוואלקום ולא מדיה טק. יש כמה סיבות ואחת מהן מההיבט של הקלטת שיחות.
מי שלא סובל מקומפיוטר-פוביה יכול לטעון למכשיר את הרום של קבוצת EU MIUI שבכל מקרה עולה על הקאסטום רום הגלובלי וגם מכיל פונקציית הקלטת שיחות בילט-אין בהגדרות. כאמור הרום הנ"ל של הקבוצה האירופאית מפותח כמעט אך ורק למכשירים מבוססי קוואלקום.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2020-11-15-10-38-41-414.phone.jpg
    Screenshot_2020-11-15-10-38-41-414.phone.jpg
    KB 233.9 · צפיות: 5

PDC

Member
בדקתי את האפליקציה CUBE על רדמי נוט 9 פרו מיבואן מורשה שמגיע ללא הקלטת שיחות.
האפליקציה עובדת מצוין ומקליטה היטב את הצד השני.
אצייין שניסיתי אפליקציות אחרות, אף אחת מהן לא עבדה על המכשיר הספציפי הזה.

JEK12345JEK

Well-known member
בדקתי את האפליקציה CUBE על רדמי נוט 9 פרו מיבואן מורשה שמגיע ללא הקלטת שיחות.
האפליקציה עובדת מצוין ומקליטה היטב את הצד השני.
אצייין שניסיתי אפליקציות אחרות, אף אחת מהן לא עבדה על המכשיר הספציפי הזה.

הPRO עם אנדרואיד 10
איזה גרסת ממשק יש לו MIUI 11 או MIUI 12?

PDC

Member
לא ממש יודע להגיד לך. המכשיר לא שלי.
נתבקשתי למצוא אפליקציה שכן מקליטה שיחות, ובסוף מצאתי.

למעלה